Seamaster Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 No je to ten wayfinder minimalne… nicmene to funguje uplne na pikacu. Po probuzenim otocenim zapesti nez si to uvedomi, jestli ma dost svetla/tmy to preblikava, uplne k nasrani. Obecne me ten wos 10 prijde k nicemu. Mam jen awu1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 31 minutami, Seamaster napsal: No je to ten wayfinder minimalne… nicmene to funguje uplne na pikacu. Po probuzenim otocenim zapesti nez si to uvedomi, jestli ma dost svetla/tmy to preblikava, uplne k nasrani. Obecne me ten wos 10 prijde k nicemu. Mam jen awu1. Noční režim je jen u ciferníku Wayfinder a u Modulární-ultra. V nastavení ciferníku je volba automaticky-nikdy-vždy. Za mě je lepší to vypnout, protože to přeblikává při slabším světle dost rušivě. U předchozí wos9 to bylo otočením korunky daleko lepší ... no uvidíme jak se to vyvine dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Presne jak rikas, to preblikavani me sejri, du to vypnout, nez to vyladej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 23 hours ago, Pepino777 said: Ukazuji vam AW po aktualizaci cas vychodu a zapadu slunce? At nastavim jakykoliv cifernik, ukazou jen pomlcky. Mam nastavene i mesto, povolene polohove sluzby, hodinky uvedene to tovaru a zas sparovane.... NIC A funguje vam teda ten sunrise/sunset, nebo to proste nepouzivate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Před hodinou, Pepino777 napsal: A funguje vam teda ten sunrise/sunset, nebo to proste nepouzivate? Normálně mi to funguje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Diky. Tak nevim kde je chyba. Po obnoveni jsem je zkusil i aktivovat jako nove AW a stejne nic. Muze to mit neco spolecnyho s nastavenim telefonu? Vratil se mi ze servisu a obnovoval jsem ho ze zalohy, tak jestli se neco nepokazilo tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 @Pepino777Předpokládám že v novém/obnoveném iOS budeš zase muset všecko co se týče geolokací povolit - nejdebilnější je že to omezení se přepíná na víc místech (pro to co potřebuješ asi bude relevantní "Nastavení/soukromí a zabezpečení/ciferníky") a než to všecko poodemykáš, bude sdílení geolokace s mobilem na hodinkách nefunkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 To uz jsem prave poodemykal. Prosel jsem vsemozne navody na netu a nic. Krom sunrise/sunset, moc nechce slapat ani pocasi na ciferniku, obcas ukaze aktualni hodnoty, ale vetsinu casu neukazuje nic. Ted kdyz na hodinkach klepnu na pocasi, v aplikaci se aktualizuje ale na ciferniku je prehlidka pomlcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Jo, přesně nad tímhle jsem někdy předloni taky zuřil - už si přesně nepamatuju detaily, ale tehdy to souviselo i s podivným neukládáním map z aktivit a nikde k tomu nebylo žádné upozornění. Shodou okolností zrovna do mobilu tlačím aktualizaci na 16.7, tak uvidíme jestli si taky nebudu nucen vzpomenout kde všude se ta paranoia musí potlačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 16.7? To je jeste k dispozici? Me uz to nabidlo 17.0.1 Zatim mi cuka jen jedno oko a po nedeli se chystam volat na technickou podporu apple. Bo je to v zaruce tak at se snazej, ale nechci podobny nesmysly resit po kazdym velkym update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) Apple zatím podepisuje i aktualizace předchozí major verze, s tím že upgrade na 17.x nabízí jako alternativu. Každopádně po zkušenostech z dřívějška si opět radši počkám aspoň na 17.1.2, ať se kvůli podobným ptákovinám zbytečně nevzteknu PS: A koukám že ciferníky na starých AW mi s geolokací zatím taky ještě fungují. Upraveno 23. září 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) Vsem znamym okolo, taky funguji bez problemu. Tak nevim co jsem si to zas vylosoval za fuckup. Snad se to v pondeli vyresi. Upraveno 23. září 2023 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Chci se zeptat jestli je to jen u mne nebo ne. Když mám nastaveny na iphonu budík přes Spánek/Buzení tak na předchozím iOS jsem viděl na gadgetu při zamknuté obrazovce v kolik mi ráno bude zvonit budík. Na iOS 17 mi to teď ukazuje Budiky vypnuty ikdyz nastavení Spánek/Buzeni mám furt stejně. Používal jsem to jako kontrolu večer ze budík bude zvonit, teď musím otevrit mobil a kouknout do budiků. Mate to někdo taky tak nebo Vám to funguje jak predtim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Chci se zeptat jestli je to jen u mne nebo ne. Když mám nastaveny na iphonu budík přes Spánek/Buzení tak na předchozím iOS jsem viděl na gadgetu při zamknuté obrazovce v kolik mi ráno bude zvonit budík. Na iOS 17 mi to teď ukazuje Budiky vypnuty ikdyz nastavení Spánek/Buzeni mám furt stejně. Používal jsem to jako kontrolu večer ze budík bude zvonit, teď musím otevrit mobil a kouknout do budiků. Mate to někdo taky tak nebo Vám to funguje jak predtim?Ukazuje mi to v režimu “spánek” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 (upraveno) Panove, setkal se nekdo s timhle? Prenasim ze staryho do novyho ajfounu (obe metody - bud priblizenim stareho, nebo pres icloud), oboje po me chce dalsi krok stahnout a nainstalovat ios do noveho mobilu, stahne se a zamrzne na tom, ze kliknu nainstalovat, resp na to nejde kliknout, jen se u toho toci kolecko a nic se nedeje, nechal jsem to takhle hodinu… prevadim to uz dva dny a mam sto chuti vzit kladivo a ten shit rozmlatit na maderu… Upraveno 6. října 2023 uživatelem Ondras_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 6 minutami, Ondras_CZ napsal: Panove, setkal se nekdo s timhle? Prenasim ze staryho do novyho ajfounu (obe metody - bud priblizenim stareho, nebo pres icloud), oboje po me chce dalsi krok stahnout a nainstalovat ios do noveho mobilu, stahne se a zamrzne na tom, ze kliknu nainstalovat, resp na to nejde kliknout, jen se u toho toci kolecko a nic se nedeje, nechal jsem to takhle hodinu… prevadim to uz dva dny a mam sto chuti vzit kladivo a ten shit rozmlatit na maderu… Jo. Přeruš ten přenos, updatuj oba telefony na nejnovější iOS (trvá to) a pak udělej přenos do novýho telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Zkusim na starym akualizovat na ios 17.0.3 (ale jestli to vyresi to, ze to na novym nejde nainstalovat stazeny ios 17.0.3, tak to si jisty nejsem, na tom kroku se to zasekne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Musíš to dělat úplně mimo ten proces přenosu. Manželka to řešila pár dní zpátky - nešel ji přenos do novýho telefonu protože oba nebyly na iOS 17. Po aktualizaci to šlo. Jo a zkus ten telefon dát na nabíječku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 pomohlo sladit oba telefony na stejny ios, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Kolegove, mam asi mesic IPhone 13 a resim nasledujici vec-kdyz pripojim bluetooth reprak nebo sluchatka (oboje znacka JBL), ve widgetu baterie se mi dana zarizeni nezobrazi. Nevite, cim to je? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se