dknespl Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Viber www.viber.com Nielen spravy, ale aj hlas... Zvuk subjektivne o pol triedy lepsi ako standardny telefon... Funguje aj cez 3G, nielen na Wifi... tudiz, volanie "zdarma". Viber také mohu pochválit, i když hlas přes 3G není až taková sláva, IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Takže nový poznatek. Došel jsem k závěru, že budeme používat google talk. Na androidu je předinstalovaný a funguje dobře (včetně push atd.), takže pro mě je to o starost míň. Teď tedy zbývá najít klienta pro google talk na iOS. Chtěl bych, aby nebyl zbytetečně složitý a hlavně spolehlivě fungoval. Na spolehlivou funkci jsem byl u software z appstore tak nějak zvyklý, ale tady tihle klienti mi trochu kazí moje ideály. Je to asi částečně i tím, že mám archivní iPhone 3G. Nicméně IM+ byl hodně pomalý, palringo se zdálo být ok, ale když jsem si koupil plnou verzi za nekřesťanské 4$ zjišťuji, že je značně nespolehlivý. (Konkrétně jde o to, že když mi příjde zpráva, zobrazí se push, ale když ji dám otevřít, tak zmizí a s ní i všechny předchozí zprávy. Nevím v čem by mohl být problém, ale tím se ta aplikace stává nepoužitelnou). neznáte klienta pro gtalk na iOS, který funguje podobně elegantně a jednoduše jako originální aplikace od googlu na androidu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2011 Tak zkouším IMO a zatím funguje podle mých představ. Jedině je divné, když píšu na talku na gmailu, tak mi chodí zprávy i na telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Kdyby měl někdo zájem o originální Apple mikinu, kterou dostali zaměstnanci Apple Inc. jako Vánoční dárek je k mání zde: http://www.ebay.com/itm/Apple-Hoodie-Black-Hat-Navy-Computers-Clothing-Accesories-/110798432882?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cc19ea72#ht_548wt_1413 (5 hodin před koncem aukce za $1136) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Kdyby měl někdo zájem o originální Apple mikinu, kterou dostali zaměstnanci Apple Inc. jako Vánoční dárek je k mání zde: http://www.ebay.com/itm/Apple-Hoodie-Black-Hat-Navy-Computers-Clothing-Accesories-/110798432882?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cc19ea72#ht_548wt_1413 (5 hodin před koncem aukce za $1136) Prodalo se za 2025$ to je docela husty na to, ze se daji najit Buy it now za 150$... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Pochybuju, že se dají najít BiN za 150, protoze tohle je primo original od zamestnance apple, ktery ji prodaval. Nicmene masakr cena. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Pochybuju, že se dají najít BiN za 150, protoze tohle je primo original od zamestnance apple, ktery ji prodaval. Nicmene masakr cena. Za 135: http://www.ebay.com/itm/NEW-Sz-M-Apple-Black-Hoodie-zip-up-sweatshirt-employee-Xmas-Gift-Rare-/300643522400 Za 325: http://www.ebay.com/itm/Apple-Black-Hoodie-Computers-Clothing-Mac-/260924346912 Tak mozna to jsou fejky, ale netusim jak to poznat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Kdyby to nosil Jobs, tak bych to pochopil, až tyhe první ceny uvidí zaměstnanci, tak se těch bund objeví na eBay stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 To je nesmysl1) dát 2.OOO dolarů za mikinu v ceně tak 30 dolarů plus 5 dolarů nášivka (ve výrobních cenách dohromady max. 10 dolarů)2) podívejte se už jen do průběhu aukce, kde někteří přihazují sami proti sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Mám takový problém s ipodem classic 80gb a přehráváním hudby v apple lossless na něm. Z FLAC jsem to zkonvertoval do AIFF prográmkem Max, posléze přidal do knihovny iTunes a z AIFF do Apple Lossless jsem to zkonvertoval klasicky přes iTunes. Hudba je 24 bit, což by mělo podle různých návodů na ipodu classic normálně fungovat, ale jakmile chci přehrávat tuto hudbu na ipodu, tak je zle. Hudba se mi sice zobrazí, ale nepřehraje se. Tzn. na ipodu vše vypadá jako by to hrálo (nahoře se ukazuje ukazatel play), ale neodpočítává se čas hrané písničky a nic se nepřehrává. Mohl by mi s tím někdo pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 jaký dát do iphone4 antivirus? nejlépe freečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 jaký dát do iphone4 antivirus? nejlépe freečko Pokud vím, tak existuje jen "VirusBarrier", ale myslím, že je úplně zbytečný si zasírat telefon s iOS antivirem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 Mě se líbí jak najednou objevilo naeBay mraky Apple Hoodie Employee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Mám takový problém s ipodem classic 80gb a přehráváním hudby v apple lossless na něm. Problém vyřešen! Smázl jsem ipod, nahrál tam znovu software a muziku v apple lossless 16 bit a vše krásně šlape. Díky místnímu chronomagorovi za pomoc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Má cenu teď kupovat cokoliv od applu když je za měsíc a půl keynote? Co myslíte, bude iPad 3? safra nevím jestli to ještě měsíc a půl vydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Má cenu teď kupovat cokoliv od applu když je za měsíc a půl keynote? Co myslíte, bude iPad 3? safra nevím jestli to ještě měsíc a půl vydržím I kdyby by na keynote neco ukazali, nevydaj to hned ale treba za 2-3 mesice. Zalezi co chces, pokud nebude nějak revolučně změněnej macbook tak ho na keynote skoro vynechaj a bude jen obmena hardwaru, u ipadu a iphonu to zalezi na tobe. 4S je tu chvilku ten novej nebude jedine iPad3 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 (upraveno) Tak já hlavně sám nevím co chci. Ale asi Mac mini + iPad... nebo MacBook Pro. To se ještě neví. Nemůžu se rozhodnout jestli mi nebude chybět ntb. Jinak se spekuluje právě nad iPad 3 a dvojka by měla jít s cenou dolů. Ale tak sázet na to... EDIT: smazaná citace Upraveno 9. ledna 2012 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 Tak já hlavně sám nevím co chci. Ale asi Mac mini + iPad... nebo MacBook Pro. To se ještě neví. Nemůžu se rozhodnout jestli mi nebude chybět ntb. Jinak se spekuluje právě nad iPad 3 a dvojka by měla jít s cenou dolů. Ale tak sázet na to... EDIT: smazaná citace Asi bych nesázel na to, že Ipad 2 půjde s cenou dolů, protože po po příchodu iPadu 2 nějak dramaticky iPad 1 nezlevnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 adamjursa - je to jednoduchy - potrebujes MacBook Pro (pokud chces vykon) nebo MacBook Air (pokud chces design, mobilitu..) a k tomu Thunderbolt displej, diky kterymu z toho udelas velkyho Maca, k tomu Wireles keyboard + mys no a na cesty iPad a do kapsy iPhone 4S, protoze nova generace bude az na podzim, na zalohovani se bude hodit Timecapsule a budes mit vystarano. Uvidi se jakym zpusobem dopadne retina displej v MB Pro, jake budou ostatni novinky + iPad 3 bude 100% - lepsi displej, mozna 2 verze - klasickych 10" a spekuluje sei o iPadu mini s nejakymi 7", ale to uz mi prijde zbytecny.. Ja mam ted kombinaci MB Air 11 kvuli mobilite + iPad 2 a iPhone 4S, v nejblizsi dobe to bude prave bud Thunderbold nebo LED Cinema displej + klavesnice a mys, pod mys dobijeci podlozka a bude vymalovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2012 iPad jsem měl, dal jsem ho synovi na hraní. Na práci to fakt není, na hraní super, místo toho jsem koupil o něco dražší MacBook Air 11" s MS Office H&B a maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se