Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

ad ipad - jeste bych pockal, dokud nevyleze prvni verze a nevychytaji se sw i hw chyby. Druha verze bude lepsi :)

jinak musim se dvakrat pochlubit :-D

poridil jsem si dom Magic Mouse a Apple Wirelless Keyboard, nadhera :)

a druhak, po vzoru Josef01 jsem si zakoupil sve prvni hodinky po snad 20 letech, takze Zeppelin 7608-1 na hnedem kozenem remenu, stroj Poljot 3133, manualni natah, chronograf :) pekny steampunk :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak gratulace a ať se Ti líbí. Já myslím, že to jsou mé nejhezčí hodinky a když je viděl kamarád tak je objednal taky :)

U iPad určitě bude několik opravných verzí SW, ale HW určitě nějakou dobu zůstane, dokud nebude nový iPadS.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

ad iPad - jako priznivec Apple bych si ho rad koupil, ale jelikoz nejsem ovce, tak zatim pro nej nemam vyuziti. Na cesty mam MacBook Pro a tim to konci. iPad pro me zatim nenabizi nic tak skveleho. Ale verim, ze ma budoucnost. Mozna, ze az ho ozkousim, zmenim nazor a koupim taky. Kazdopadne, zatim je to pro me vec navic a taky jsem skepticky vuci sw vybaveni a nedoladenosti :)

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že to je defacto kopie iPhone, tedy nebude to tak hrozné s laděním FW. Škoda že GPS je pouze ve verzi WiFi+3G, jako navigace to je úžasná plocha. Rychlost a práce s ním je bezchybná, takže o prázdninách budu v USA a určitě neodolám, přece jenom váha poloviční co můj 13.3" notebook, ale ta tloušťka je naprosto fascinující - stejná jako u mého telefonu Nokia 8800. Takže stačí pořídit nějaké kožené desky na dokumenty a iPad a v ruce to není ani cítit a hlavně to člověk zapne mrkne na obrazovku, kde má uloženou důležitou informaci a vypne, než nabootuje notebook, už vím, co jsem chtěl vědět.....

Odkaz ke komentáři

ad iPad - jako priznivec Apple bych si ho rad koupil, ale jelikoz nejsem ovce, tak zatim pro nej nemam vyuziti.

Zatím to vypadá na bezkonkurenční přenosnou prohlížečku dokumentace ve formátu PDF, pokud ji potřebuješ někde v terénu. Laptop je někdy neskladný, různé ty smartphones mají malé displaye a současné e-inkové čtečky si s PDF moc dobře neporadí, hlavně když je tam grafika (různá schemata, fotky atd.). Pokud nic takového nepotřebuješ a máš laptopa vždy po ruce a možnost ho použít, asi je to opravdu zbytečné.

Odkaz ke komentáři

Dantechno ak dobre viem všetky iphony sú blokované na sieť, takže záleží od toho o aký iPhone presne sa jedná. Problém by mohol byť s 3Gs vyrobenom po myslím 39. týždni. Ostatné iPhony budú fungovať jedine s jailbreakom resp. keď sa odblokujú. Ak sa mýlim, tak má prosím opravte niekto :)

josef páči sa mi, ako si si ipad udobril pred samým sebou :D ale podľa mna to má tiež budúcnosť, tak ako píšeš, je to neskutočne skladovateľné a viem si predstaviť, že ho mám :D

Odkaz ke komentáři

Dantechno ak dobre viem všetky iphony sú blokované na sieť, takže záleží od toho o aký iPhone presne sa jedná. Problém by mohol byť s 3Gs vyrobenom po myslím 39. týždni. Ostatné iPhony budú fungovať jedine s jailbreakom resp. keď sa odblokujú. Ak sa mýlim, tak má prosím opravte niekto :)

josef páči sa mi, ako si si ipad udobril pred samým sebou :D ale podľa mna to má tiež budúcnosť, tak ako píšeš, je to neskutočne skladovateľné a viem si predstaviť, že ho mám :D

Diky, takze bezproblemove to neni. Treba do te doby trochu klesnou ceny u nas.....

Odkaz ke komentáři

JJ: delam v marketingu. Vyuziti iPadu bych videl zcela jednoznacne, pro prezentace, ukazky, kontrolu prace apod. Dovedu si to predstavit uplne idealne. Vedu sve oddeleni, takze prezentuji hlavne predstavenstvu apod. ale obcas jsem i u partneru. Nicmene, ja nerikam, ze iPad neni dobry, ale MacBook Pro mam vyladeny, plny softu co pouzivam a jelikoz to vypada, ze iPad pojede na OS jako ma iPhone, tak mi vetsina veci co mam na ntb nepojede. Byl bych nadseny kdyby na tom jel OS X a fungovalo to jako plnohodnotny ntb. Uplne se vidim, jak to pouzivam...ale pockam si, jak se to zacne prodavat, jake pro to zacnou delat aplikace (nemyslim existujici pro iPhone, ale nove plne vyuzivajici moznosti iPadu) a pak do toho mozna take spadnu :)

Odkaz ke komentáři

ad iPad - jako priznivec Apple bych si ho rad koupil, ale jelikoz nejsem ovce, tak zatim pro nej nemam vyuziti. Na cesty mam MacBook Pro a tim to konci. iPad pro me zatim nenabizi nic tak skveleho. Ale verim, ze ma budoucnost. Mozna, ze az ho ozkousim, zmenim nazor a koupim taky. Kazdopadne, zatim je to pro me vec navic a taky jsem skepticky vuci sw vybaveni a nedoladenosti :)

No tak to já budu zase rád, když třeba na víkend nebo dovolenou s sebou nepotáhnu MBP , když vím, že mi bude stačit se připojit na net a občas mrknout do mailu, případně si pustit film nebo muziku.

Odkaz ke komentáři

vidis, treba ty filmy by me zajimaly v praxi

- iPad opreny o perinu nebo o nohy, jak moc to bude hrat, jaky bude uhel pohledu na displej apod :)

predtim jsem mel ruzne ntb s Widlema, takze MacBook Pro se mi nosi nadherne :)

Garantuju Ti, že hned po uvedení (pokud ne už před :)) se objeví tuny příslušenství včetně různých stojánků ap. A to že se MBP nosí nádherně neznamená, že se iPad nebude nosit líp, ne :) ? Navíc odpadne obava, že někde při volnočasovém :drunk: provozu odrovnám disk s daty.

edit: filmy občas dávám i z iPhonu takže očekávám stejně bezproblémový provoz a větší displej

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

Prislusenstvi pro iPad uz je mozne z Ciny objednat, me se libi, mam 15tipalcovy MacBook Pro a jeste pred 3 tydny jsem mel 13tipalcovy, vymenil jsem to protoze 15tka ma 512 MB garfiku, kterou obcas potrebuji na praci, ucinila mou praci pohodlnejsi, ale proti 13 nebo Air je to velke... takze iPad je super doplnek, ktery bych ocenil, kdyby mel 2 veci a to podporu flashe v safari, bez toho se nepodivam na weby kam rad chodim a take mi vadi omezena pamet, 64GB je proste malo. Tak vaham, snad si to pujcim a po vyzkouseni poreferuji.

Odkaz ke komentáři

decebal: souhlasim, ja nejsem proti, jen asi potrebuju dozrat. Tak jako jsem dozral k hodinkam :) Na iPhone jsem se nikdy na film nedival :)))

OldaA: uz existuje redukce na pripojeni SD karty. Dokonce, pokud se nepletu, je to oficialni planovane prislusko od Apple. Takze rozsireni pameti no problem :) S tim flashem si myslim, ze budes mit smulu bo Jobs je docela proti teto technologii. Uvidime, kdo vyhraje :)

Odkaz ke komentáři

Prislusenstvi pro iPad uz je mozne z Ciny objednat, me se libi, mam 15tipalcovy MacBook Pro a jeste pred 3 tydny jsem mel 13tipalcovy, vymenil jsem to protoze 15tka ma 512 MB garfiku, kterou obcas potrebuji na praci, ucinila mou praci pohodlnejsi, ale proti 13 nebo Air je to velke... takze iPad je super doplnek, ktery bych ocenil, kdyby mel 2 veci a to podporu flashe v safari, bez toho se nepodivam na weby kam rad chodim a take mi vadi omezena pamet, 64GB je proste malo. Tak vaham, snad si to pujcim a po vyzkouseni poreferuji.

Jak píše Josef, 64 GB na provoz o kterém píšu stačí nad hlavu. Vždycky si tam naláduju co potřebuju, a předpokládám, že 50 filmů za vikend nedám :).

edit: ono možná bude stačit i těch 16

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

6 GB je par filmu a trocha hudby, ja bych v tom chtel mit krome toho i maily, dokumenty, prezentace, fotky.. 64 GB je na hrane, bez rezervy. Krome podpory flashe v safari me napadla jeste jedne mozna komplikace, nepouzivam iPhone, tak nevim jak to v nem funguje, je pro nej nejaky prohlizec filmu, idealne VLC, ne ten co tam je od Apple?

Upraveno uživatelem OldaA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...