Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci potrebuju poradit.

pritelka se rozhodla, ze si chce nacist fotky lidi co ma na facebooku ke kontaktum iphona.Jak to provedu jednoduse a komplet vsechno, neco sem zkousel ,ale nenacetlo to vsechno.

Odesláno

Kluci potrebuju poradit.

pritelka se rozhodla, ze si chce nacist fotky lidi co ma na facebooku ke kontaktum iphona.Jak to provedu jednoduse a komplet vsechno, neco sem zkousel ,ale nenacetlo to vsechno.

Ono se ti/jí ani všechno nenačte. Porovnávání údajů má celkem dementní algorytmus. Dokonce mi to naházelo k několika konaktům fotky lidí se stejným příjmením, ale jiným jménem ... Doporučuji tuhle synchronizaci neaktivovat.

Odesláno

Ono se ti/jí ani všechno nenačte. Porovnávání údajů má celkem dementní algorytmus. Dokonce mi to naházelo k několika konaktům fotky lidí se stejným příjmením, ale jiným jménem ... Doporučuji tuhle synchronizaci neaktivovat.

existuje nejaka appka nebo jak to poresit?

Odesláno

Nevím zatím o ničem, ale může si stáhnout přes FB fotky do telefonu a pak je přiřadit ke kontaktům.

I kdyby nějaká aplikace byla - stejně bych popřemejšlel, jestli chci dát zrovna FB šanci sahat mi do kontaktů ...

Odesláno

Opět "lama dotaz"...

Mám v iPodu cca 300 alb, z toho tak 250 natáhlých ode mne a zbytek nákup iTunes. Zřejmě budu muset přeinstalovat OS a znovu nahrát iTunes. Znamená to, že se mi natáhnou z iPodu do PC jen alba zakoupená na iT a zbytek budu muset znovu naládovat ručně? Nejde iTunes nějak zazálohovat...?

Odesláno (upraveno)

Opět "lama dotaz"...

Mám v iPodu cca 300 alb, z toho tak 250 natáhlých ode mne a zbytek nákup iTunes. Zřejmě budu muset přeinstalovat OS a znovu nahrát iTunes. Znamená to, že se mi natáhnou z iPodu do PC jen alba zakoupená na iT a zbytek budu muset znovu naládovat ručně? Nejde iTunes nějak zazálohovat...?

To by mě Richarde taky zajímalo. Já si vždycky jenom přetáhl složku Music ze svýho usera (na Macu). Naštěstí jsem tam toho nikdy moc neměl. Ale pokud to jde i jinak, pohodlněji, rád se poučím.

EDIT. Ale předpokládám, že pokud máš na počítači iTunes kompletní (jako obraz toho, co na iPodu), tak se ti to tam nasosá zpátky všechno. já tohle fakt moc nepoužívám. Muziku poslouchám spíš na internetovejch rádiích nebo na Last.FM.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Jde mi hlavně o tu pakárnu s CD - to je kakáníčko, navíc si CZ tagy přepisuju a upravuju, dodávám fotky alb apod.

jaem: nemám mac, prostý uživatel s win7

Odesláno

Jde mi hlavně o tu pakárnu s CD - to je kakáníčko, navíc si CZ tagy přepisuju a upravuju, dodávám fotky alb apod.

jaem: nemám mac, prostý uživatel s win7

Ani tohle nepomůže?

Odesláno

Ani tohle nepomůže?

Es tut mir leid, aber ich spreche nur ein bisschen Deutsch.

Ale jo, díky - nějak se tím prokoušu, třeba mi to pomůže.

A šlo by nakrmit iPodem (komplet) jinej komp s iTunes, pokud zachovám přihlašovací jméno jako u předcházejícího?

Odesláno (upraveno)

Es tut mir leid, aber ich spreche nur ein bisschen Deutsch.

1. Ujisti se, jestli máš v iTunes u iPodu nastavenený na manuální update předtím, než ho připojíš k nově instalovanejm iTunes. Jinak ti nově instalovaný iTunes smažou muziku v ipodu (viz obr.)

2. ujisti se, jestli máš iPod nastavenej na disk mode. Můžeš použít volbu "enable disk usage" v iTunes (viz obr.)

3. v iTunes musíš mít nastavený ať kopíruje skladby do knihovny (ne jen odkazovat na ně)

4) nastavíš v iTunes ať spravuje tvou knihovnu

5) Změníš v win exploreru nastavení tak, aby jsi viděl i skrytý soubory

-nástroje/možnosti složky

- klikneš na Zobrazení

- v sekci skryté soubory klikneš na "Zobrazit skryté soubory

6) Připojíš iPod k PC a vlezeš do diskové jednotky kde máš iPod a jdeš do složky iPod control/music a označíš všechno ve složce. A pak všechno přetáhneš do aplikace iTunes. iTunes naimportuje muziku a měl by zachovat Tagy.

Snad jsem to přeložil dobře? ale nikdy jsem to nedělal, takže je to bez záruky. :)

EDIT: ještě drobný opravy

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník beeep
Odesláno

Já jsem ve čtvrtek nevydržel as koupil 5ku 16 gb,od té doby toho přechodu ze 4s jen a jen lituju...

Návštěvník beeep
Odesláno

taky me to zajima, proc? o 5 premyslim..

1 Rozdíl mezi 4s a 5kou v rychlosti nepatrný...

2 Konstrukce 5ky proti 4s forová /přijdu si tou velikostí a váhou jako kdybych měl nějaký samsung/

3 tam kde má 4s plný signál má 5ka 3 čárky

4 baterka den...

5 uplně debilní mapy

6 uplně debilní konektor, tudiž novej držák do auta,čekání na redukci do všech věcé co jsem měl na 4ku např bose dock který byl drahý jako prase a vůbec nevim kam se do nej redukce vejde...

7 ale to je pouze muj názor,že jak je člověk zvyklej na display u 4ky tak ten jeden řádek navíc je v podstatě k h...u... jen víc ikon na obrazovce a to klidně oželim

8 osobní hotspot funguje tak na dva metry a sežere baterku za hodinu a půl !!!!!!

9 celkově jsem čekal nějakou revoluci a ta prostě neni... nejhorší je že neni ani trošinku,siri pořád v čj neni,pořád v ČR funguje jen ani ne z poloviny...

4S jsem měl opravdu rád,pohodovej rychlej telefon... 5ka je krok zpět a nikdo mi nevysvětlí že ne... kor to zpracování to je fakt aušus...

Pokud jí někdo chcete,rád jí z doplatkem směnim zpět za 4S

Odesláno

Diky za rozbor beeepe, taky sem nad 5kou uvazoval ale fakt sem nenasel zadny plusy, mam sice 4ku, ale s vykonem sem nikdy problem nemel...vetsi velikost je akorat na obtiz...baterka vydrzi este min nez u 4ky? To mi pride skoro neuveritelny, uz u 4ky je ta vydrz zalostna...:(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...