kvejkr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Dyt je to jak se vsim od Applu, muzou si dovolit nasadit vyssi cenu protoze stejne si vetsina lidi dosetri nebo priplati...osobne si ale myslim ze Ipad mini je absolutne zbytecny vyrobek...nedokazu si predstavit koho oslovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Dyt je to jak se vsim od Applu, muzou si dovolit nasadit vyssi cenu protoze stejne si vetsina lidi dosetri nebo priplati...osobne si ale myslim ze Ipad mini je absolutne zbytecny vyrobek...nedokazu si predstavit koho oslovi... tak zbytečný, to se o ipadu říkalo taky a jak to po pár letech vypadá. Myslím, že své příznivce si najde. A musím říct, že i já o něm uvažuji. A k čemu? Na web, fotky, hry ... těch věcí je víc než dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Pro mě iPad mini trochu zklamání- ani ne tak výbavou ale cena je o hodně výš než jsem doufal. Čekal jsem konkurenční boj s Nexusem, ale ten se moc nekoná. Když vezmu klady a zápory obou zařízení, tak rozdíl 2500,- už je opravdu značný. Škoda... Hele, ja jsem sice starej googler, ale iPad mini je jednak o dost hezci a taky rekl bych o dost vykonnejsi nez Nexus... i kdyz se mi to blbe rika, tak mi ten cenovej rozdil neprijde neadekvatni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Patrik: A normalni ipad te nelakal jo? me to pride fakt stupidita...stejne ten mensi ipad clovek nestrci nikam do kapsy, musi na to tahat nejakou brasnu stejne jako na vetsi...jedina vyhoda je v cene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Patrik: A normalni ipad te nelakal jo? me to pride fakt stupidita...stejne ten mensi ipad clovek nestrci nikam do kapsy, musi na to tahat nejakou brasnu stejne jako na vetsi...jedina vyhoda je v cene... větší ipad už mám, a právě proto se mi líbí ten menší, ještě jsem ho ale neměl v ruce takže se uvidí až se uvidí )))já od něj očekávám ještě pohodlnější držení a mobilitu. Iphone je třeba na web dost malé zařízení, ipad je v pohodě, mini by mohl být příjemnější. Prostě ho chytneš jak notýsek a jdeš... velký ipad je přece jenom takový pádlo. Neříkám, že jsem s ním nespokojený ale i tak se mi mini líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Mě se ipad mini líbí, ale... nějak tomu přestávám rozumět. Na práci potřebuji ntb nebo desktop. Takže tablet by pro mě byl jenom doplněk k tomu. Takže tablet budu nosit v tašce skoro všude s sebou. Ale k čemu mi pak je iphone za 15 litrů, když umí navíc oproti ipadu jenom telefonovat? Nestačil by pak jenom nějaký telefon na telefonování? Na vše ostatní (internet, mail, messaging) by byl ipad mini. Něco mi uniká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Adamo.... Přesně to si chvilkama říkám taky. Idealní by byl ipad mini který by uměl telefonovat, a nebo mít mini s 3g a nějakej hloupej foun s výdrží 1 týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Přesně tak. ipad mini s 3g a nepotřebuješ smartphone. Jenomže když se nechci smířit s plastovou hnusnou nokií, tak nemám co koupit. Proč neexistuje "hloupý" telefon, který by vyoadal dobře, a kromě telefonování uměl přes net synchronizovat kontakty? To je vlastně všechno, co by měl umět... třeba k tomu apple časem dospěje? Něco jako iphone nano? Heh, to bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 adamo --- tak to je přesně to co taky řeším... stačil by ipad a k tomu stupido telefon ... přesně jak ty říkáš .... tak kdyby jsi náhodou na něco přišel tak mi dej vědět ))) .. to je samej dotykáč a pořádnej telefon jen na telefonování už neseženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Ano, obyčejný, ale ne zastaralý krám. Prostě iphone nano. Asi napíšu do applu, že na něj čekáme už dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Včera mi přišlo, že můj iMac spadá do programu výměny HDD Seagate a že se mám co nejdříve dostavit.Máte už to někdo za sebou? Hlavně mi straší v hlavě (mimo zálohu), jestli mi to vymění alespoň na počkání.Na počkání za hodinu nebo dvě, ale abych nemusel jezdit přes celou Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Ano, obyčejný, ale ne zastaralý krám. Prostě iphone nano. Asi napíšu do applu, že na něj čekáme už dva já bych si klidně vzal i dva, aby se jim to v applu vyplatilo ne ale vážně, když příjdeš na nějakej nápad tak mi dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 pánové, kdo máte iphone 5, nešoupe se vám barva z hliníkových zad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Zatim... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Mohu poprosit majitele iphone 5tek o potvrzení nebo vyvrácení problémům s chromatickou vadou, čili tvořením fialového nádechu při focení hodně jasných míst(proti slunicku, žárovce apod...) předem díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Mohu poprosit majitele iphone 5tek o potvrzení nebo vyvrácení problémům s chromatickou vadou, čili tvořením fialového nádechu při focení hodně jasných míst(proti slunicku, žárovce apod...) ... take foto spravi aj iPhone 4, je to dane uhlom fotenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Pritelka ma iphone 4 a s timto za mnou jeste neprisla, zadoni,ze by rada iphone 5 a nechci se dockat toho aby zamnou prisla,ze ji to dela fialovy zavoj kdyz foti proti svetlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Pro zajímavost - Stevova jachta: http://www.theverge.com/2012/10/28/3565970/steve-jobs-yacht-photos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Pritelka ma iphone 4 a s timto za mnou jeste neprisla ... pozri Upraveno 28. října 2012 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se