bandicoot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Chronomag napsal: Jinak zajímavé je, že cca 85% peněz přišlo přes PayPal, 10% přes účet, zbytek je jednou PaySec a dvě sodexho stravenky řek bych, že plateb přes účet se tam drtivá většina nezobrazila, v lepším případě jsou teď v příchozích platbách s pondělní valutou
yed69 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 bandicoot napsal: řek bych, že plateb přes účet se tam drtivá většina nezobrazila, v lepším případě jsou teď v příchozích platbách s pondělní valutou No a tady to vidíš. Proč nemohou mít české banky mezi sebou něco podobného jako je paypal(=virtuální systém výměny informací o připsaných a odepsaných platbách)? Donedávna potřebovaly ty "instituce" 3 pracovní dny na vypořádání platby. Za tu dobu stihnu koupit přes ebay, zaplatit paypalem a nechat si doručit fyzicky do ruky zboží z Hong Kongu.
bandicoot Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 yed69 napsal: Proč nemohou mít české banky mezi sebou něco podobného jako je paypal Můžou, ale nemusej, nikdo je netlačí, zisky maj i tak. BTW - ve SWIFTu (přeshraniční expresplatby) to tuším funguje online.
railmaster Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 A pre Slovensko nejaké riešenie nemáte? Škoda tých niekoľko stoviek, čo si banka zaúčtuje za prevod zo SR do ČR.
Quasar007 Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Tak také něco málo posláno, koukám že se to tu profiluje jako jedna velká rodina a to je fajn
PepaSFI Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 nemám žádné internetí platítko takže až zítra až pojedu do města.
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Konecne se v castce nahore objevily me tri koruny. EDIT: Uz jsem mel strach ze nas pri prevodu okradli.
KFL Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Chronomag napsal: Přesně tak, zátěž serveru a provoz je příliš velký na to, aby mi to hoster dal na sdílený server za tuhle cenu. V tom je ten rozdíl mezi vlastním serverem a webhostingem za 150 Kč měsíčně "bez omezení dat i zátěže"... A pronájem dedikovaného serveru už je rázem cca 4K měsíčně. Přitom životnost serveru (morální) jsou tři roky, konektivitu už máme v ceně, takže lepší koupit vlastní. A co VPS, teda virtuální dedikovanej server? To by nebyla možnost? Možná by byl levnější než vlastní železo .. nevim, jen nápad.
Jaem Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 railmaster napsal: A pre Slovensko nejaké riešenie nemáte? Škoda tých niekoľko stoviek, čo si banka zaúčtuje za prevod zo SR do ČR. ja som prispel cez PayPal. Ak chces prispiet, mozes poslat penize mne na ucet v TB a ja to poslem cez PP...
railmaster Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Jaem napsal: ja som prispel cez PayPal. Ak chces prispiet, mozes poslat penize mne na ucet v TB a ja to poslem cez PP... OK, pošli mi č. účtu cez SZ.
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Dantechno napsal: Konecne se v castce nahore objevily me tri koruny. Hehe, ty tri koruny jsou dobry
lib Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Baker napsal: Hehe, ty tri koruny jsopu dobry To bude díky poplatkům za příchozí platby, ne?
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 lib napsal: To bude díky poplatkům za příchozí platby, ne? Urcite, ale vzhledm k tomu co napsal Dantechno mi to prislo vtipny.
Dantechno Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Myslim ze Chronomag nam to osvetli.
Chronomag Odesláno 25. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Baker napsal: Hehe, ty tri koruny jsou dobry Jo, to jsou nějaký poplatky za platby. PayPal si žádný zdá se mi neúčtuje (na mojí straně), PaySec nějaké jo. Ale občas od někoho dojdou zajímavý čísla, například 333 Kč - to byl někdo líný posouvat ruku na nulu nebo co
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Chronomag napsal: PayPal si žádný zdá se mi neúčtuje (na mojí straně) To je divny ne, berou tusim 3% ne? Alespon ziju v tomto bludu a proto jsem to poslal do mBank, jinak PP by byl nednodussi.
Matthew Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Baker napsal: To je divny ne, berou tusim 3% ne? Alespon ziju v tomto bludu a proto jsem to poslal do mBank, jinak PP by byl nednodussi. Berou pokud vim, ale je jenom u operací do cizích měn, berou si to na rozdílech ceny jako ve směnárně. V CZK to máš zadara
Baker Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Odesláno 25. února 2010 Matthew napsal: Berou pokud vim, ale je jenom u operací do cizích měn, berou si to na rozdílech ceny jako ve směnárně. V CZK to máš zadara Diky to jsem nevedel, nikdy jsem nikam cesky kacky neposilal.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.