Harak Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Tak co jsem hledal tak jedinný ochod v okolí je http://www.atomictime.pl.
kilosunky Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Chalani, mate tu niekto DB Pro Sun Diver III 1000?? Podla popisu maju 46mm, ale bojim sa ako budu sediet na mojej 18cm rucicke..
CEGY Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 V 22. 7. 2014 v 17:46, Harak napsal: Tak co jsem hledal tak jedinný ochod v okolí je http://www.atomictime.pl.Kupoval jsem tam a reklamoval jsem sponu. Vse vpoho, dostal jsem novou. 1
Harak Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 To Gecy: Moc děkuji, přesně to jsem potřeboval slyšet.
Harak Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Tak mi to ještě nedalo. Není tu někdo, kdo by vlastnil Pro Sea Diver 1000, nebo podobné a byl by mi je schopný ukázat. Pokud možno do 60 km od Hodonína.
A10 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 A je to tady, konečně jsem se dočkal! pro mne osobně nejhezčí potápky od DB SEA RAM 500 jsou v automatu!! a ještě slušný kalibr! http://www.deepbluewatches.com/searamaubl.html je už známa dostupnost u "našeho" prodejce z Polska? a cena ?
Daemonultimate Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Taky pěkný mackové, Lug to Lug se podle obrázku moc nerozchází s průměrem lunety, je i možné,že jej dokonce přesahuje, před tahem 24 mám taky docela respekt. Co je to za stroj ten Caliber 9015, ale podle ceny je mi to jasný. Keramická luneta a ještě k tomu vypadaj fakt dobře, zas něco, co se mi líbí a nemám na to ruku. 18,5 - 19 je prostě málo. Upraveno 23. července 2014 uživatelem Daemonultimate
martar Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Mám ruku 18,5 a oblíbené hodinky 44,5 průměr, lug to lug 53 mm a v pohodě (subjektivně i podle názoru okolí). Tyhle DB (mimochodem fakt moc pěkný!) budou mít rozpal st?žejek asi o něco menší a nožičky mají relativn? krátké a hezky zakřivené. Já bych se toho nebál. Edit: trochu drzost radit členovi s 5k příspěvky, asi máš vyzkoušené, co Ti sedne a co ne, tak to ber jen jako názor :-) Upraveno 23. července 2014 uživatelem martar
A10 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 nejsem znalec kalibrů strojků, ale co jsem kde četl apod. Tak Miyota 9015 je taková japonsá ETA 2824, tak že neúnavný pracant se solidní přesností apod. Myslím, že není se čeho bát. http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/9015/spec.html jsou to toolwatche, tak člověk musí počítat s větší velikostí, hmotností apod., ale to neznamená že nebudou dobře nositelný na menším zápěstí. Tvar pouzdra je moc pěknej.
farkyostrava Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 9015 ka by mela jeden z poslednich pocinu citizenu zacina se davat do cim dal tim vice hodinek.... db, magrette atd. nevim sic kolik tu je majitelu dbcek ale fotek tu moc neni. Asi budu muset udelat recenzi na ty svoje :-)
Daemonultimate Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 V 24. 7. 2014 v 16:31, farkyostrava napsal: . Asi budu muset udelat recenzi na ty svoje :-)To nezní vůbec špatně, schopnejch hodinek za slušný peníze není nikdy dost a každá zkušenost či postřeh se jednou může hodit.
farkyostrava Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 no jo V 24. 7. 2014 v 16:36, Daemonultimate napsal: To nezní vůbec špatně, schopnejch hodinek za slušný peníze není nikdy dost a každá zkušenost či postřeh se jednou může hodit.tak jestli se mi podarit urvat dovolenou tak jdu do toho.
kuncák7 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 V 23. 7. 2014 v 18:38, Daemonultimate napsal: Taky pěkný mackové, Lug to Lug se podle obrázku moc nerozchází s průměrem lunety, je i možné,že jej dokonce přesahuje, před tahem 24 mám taky docela respekt. Co je to za stroj ten Caliber 9015, ale podle ceny je mi to jasný. Keramická luneta a ještě k tomu vypadaj fakt dobře, zas něco, co se mi líbí a nemám na to ruku. 18,5 - 19 je prostě málo. Podle me na tenhle rozmer ruky pujdou,neboj se toho.
rumsturm Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Přesně tak, nebát se toho a jít do toho. Mám ruku 19.5-20 a nosím Depthmastery a přijdou mi akorát na normální nošení na řemenu i na tahu :-) Upraveno 24. července 2014 uživatelem rumsturm
Lubobo Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Pomoooc, som zúfalí. Ľutujem, že som vôbec niekedy navštívil nejaké fórum. Mal som ísť do obchodu a kúpiť si hodinky za 100 e, ktoré sú pekné a hotovo. Momentálne mám 300 e a to som si myslel, že za to kúpim slušné hodinky. Zisťujem ale, že za tú sumu... Poraďte mi prosím. Nie som žiadny odborník na hodinky, ale čím viac o nich čítam, tým je výber zložitejší. Bol som rozhodnutý pre vostok europe anchar so strojčekom NH 25. Dlho som na iné hodinky ako na anchary (v tej cenovej kategórii) ani nepozrel, až som narazil na deep blue. Moje kritériá na hodinky: stále ich mať na ruke, takže by mali niečo vydržať. Mať ich na ruke aj v noci, takže asi tritium alebo ???. Páčia sa mi neviem prečo potápky. Nie som potápač, ale cez leto šnorchlovanie musí byť, takže vodotesnosť aspoň 200m. Čo najjednoduchšie, žiadne chrono a pod. A najviac som na vážkach či automaty alebo quartz, aj keď v tej mojej cenovej hladine...
Harak Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 (upraveno) Co se týče dražší hodinek jsem naprostý začátečník, ale vzhledem k tomu, že jsem řešil prakticky shodný problém, svůj názor uvedu.Z počátku jsem vyhlížel hodinky ve vitrínách běžných hodinářství, už bych si snad i něco koupil, ale pak jsem v nějakém filmu zahlédl Luminoxy, tak se započal hon, ptal jsem se všude po okolí a sháněl kde bych je mohl vidět v reálu. V té době, ale tato značka u nás byla známa minimálně a můj rozpočet tomu taky nepomáhal tak jsem to vzdal a dál zůstal věrný svým nezničitelným Casio G-SHOCK.Dva roky na to, nastala doba, kdy bylo občas potřeba nahodit oblek a jak jistě všichni uznají tomu digitálky nesvědčí. Takže hodinky unositelé k obleku, plastové Luminoxy tedy nepřipadaly v úvahu a nejlevnější v kovu stály přes 10 000, což bylo na mne moc. Tak jsem zaklikal parametry a prošel tisíce hodinek. Při hledání jsem nezohledňovat cenu (strop 50k) , ale pouze design. Po několika večerech mi v designovém výběru zůstaly kovové Luminoxy Modern Mariner a Omegy Seamaster. Uběhl nějaký měsíc a u dědy jsem objevil krásu mechanických hodinek. Snad zkušené kolegy neurazím, ale napíšu to podle sebe. Z praktického hlediska jsou quartzky lepší ve všech ohledech. Estetický rozdíl se v případě hodinek bez průzoru stává pouze z méně plynulého chodu vteřinové ručičky. Jenže pocit, že mám na ruce nesmírně složité zařízení, složené z fůry malých koleček, které tam nejspíše naskládala ruka zkušeného hodináře a to, že se člověk může zaposlouchat do jejich rytmu u mě zvítězil, takže de facto poprvé v životě vědomě kupuju méně praktickou věc, než bych mohl a ještě si za ni připlácím.Prošel jsem tedy znovu snad všechny běžně se vyskytující hodinky a zaujaly mě Deep Blue, Vostoky a Seika. Vostoky jsem objevil v brněnském hodinářství a zpracování se mi příliš nelíbilo, také na fórech psali, že je kvalita odlišná kus od kusu. Seika jsem zavrhl po zhlédnutí několika fotek a videí. Zbyly tedy Deep Blue a z mého rozpočtu a požadavku na automat vyšly Deep Blue Pro Sea Diver 1000 Black.Aktuálně jsou objednané, čekám až dojdou z Polska a jen se modlím, aby mi na ruce seděly a byly alespoň tak pěkné jak na fotkách a videích. Snad Ti tedy tato má malá slohovka trochu pomůže a já jsem si alespň srovnal v hlavě 4 letý proces vedoucí k mým prvním drahým hodinkám. Upraveno 27. července 2014 uživatelem Harak
Beet Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 V 27. 7. 2014 v 23:07, Harak napsal: Snad Ti tedy tato má malá slohovka trochu pomůže a já jsem si alespň srovnal v hlavě 4 letý proces vedoucí k mým prvním drahým hodinkám. Obdivuji tvoji trpělivost. Já jsem na fóru něco přes rok a už jsem pár hodinek protočil. Abych nebyl OT, tak DB mě poslední dobou zklamali, odklonem od nabídky trítiovek.
Harak Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 (upraveno) Ani ne tak trpělivost, ale rozpočet. Ono se na střední škole přivydělávalo docela složitě a hodinky nebyly vyloženě to nejpotřebnější. Upraveno 28. července 2014 uživatelem Harak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se