M.K. Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 14 minutami, Gustaf napsal: Tyjo, od nich sem chlastal Delirium tremens...to byla nálož jak hovado Správně. A tohle má vo dva volty víc Jinak D. Tremens maj v Plzni trvale na čepu v Pivstru (který teď znova otevřelo s novým mančaftem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 minutami, M.K. napsal: Správně. A tohle má vo dva volty víc Jinak D. Tremens maj v Plzni trvale na čepu v Pivstru (který teď znova otevřelo s novým mančaftem). Že bych se tam někdy zkusil zajít vypnout? Takže tohle má nějakých 10vol? Slušná nálož... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 To by bylo, aby se mi ta tlama nezalepila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 V 26. 12. 2021 v 22:18, Gustaf napsal: Že bych se tam někdy zkusil zajít vypnout? Takže tohle má nějakých 10vol? Slušná nálož... Přesně tak, 10 voltů OK, třeba se tam potkáme... Mně včera dělaly společnost dvě krávy z Nepomuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Starobělský ležák..... Dneska narazíme a doufám vypijeme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 před 7 hodinami, M.K. napsal: Přesně tak, 10 voltů OK, třeba se tam potkáme... Mně včera dělaly společnost dvě krávy z Nepomuku. Jj, zlatá krava je výborn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Zlatá kráva -tohle bych viděl v tom Nepomuku jako historickou souvislost - to pivo by se mělo správně jmenovat Černý Baron alias Kefalín. No nic, čas inovacím nepřeje bo na Silvestra za chvíli už to bude jedno, ale na té etiketě by se pak krásně vyjímaly hlášky z filmu či knihy. Vojna veselá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Dneska piji vánoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Včera v rámci izolační nudy kácovskej čtyřboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Po čertech dobrej stout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 No o víkendu to celkem šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Teď zatím nic, ale jsem připraven začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Víš co? Víš… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Vím. Musíš mít kamarády co tě zásobujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Mel jsem hned po novym roce basu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 před 1 hodinou, Oplt napsal: Teď zatím nic, ale jsem připraven začít Mmm to jsem jeste nemel, to bych hned zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Na dnešek něco málo z Mariánských Lázní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Ja bych zacal tim vlevo a pak to stredni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 To naše lokální Po vydatném výkonu zasloužené a asejc po třech týdnech první pifson, takže velmi, velmi luxusní záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Dvě dobroty od Purkmistra: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se