M-72 Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Paulander, pšenice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 (upraveno) V normě předemnou šel gentleman co voněl jak nádražní lavička naložená týden v moči. Říkal jsem si že se musí vyznat a šel jsem po stejný značce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 19 minutami, zceyee napsal: V normě předemnou šel gentleman co voněl jak nádražní lavička naložená týden v moči. Říkal jsem si že se musí vyznat a šel jsem po stejný značce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Dával jsem si ho naposled před 3 lety přímo v pivovaru a chutnalo mi, ale z láhve nějak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Návštěva Budvaru a zároveň ochutnávka přímo z tanku v jejich sklepě. Naprostá lahoda a pil bych jen to, kdyby to tedy šlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Sladký pivo? Kekel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Na něco-jako-služebce v Krušnejch. Sympatickej pivovar a moc dobře vaří... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Jde to, ale celkem zbytečnej hajp kolem tohohle pivováru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Ty jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Samuraaaaaaiiiiiii...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Kvičíš, jako kdybys u toho pití zároveň spáchal rituální seppuku Tak jaký to pivo je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Krásně hořká a pitelná IPA....od mistra Japonce https://www.pivovar-kocour.cz/cz/nase-pivo/svrchne-kvasena/ipa-samurai.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 před 47 minutami, Bert napsal: Palec hore! Fakt dobrý pivo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 17 hodinami, Gustaf napsal: Samuraaaaaaiiiiiii...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sice ne Samurai ale byl jsem přímo u zdroje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Letna 10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Kocoura mám hodně rád a Samurai je jejich nejlepší počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Já teď v maríně nějaký místní. Žádnej zázrak, ale znáte to: viděli jsme lepší, prcali jsme horší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Já teď v maríně nějaký místní. Žádnej zázrak, ale znáte to: viděli jsme lepší, prcali jsme horší... Co blbneš Mythos je moc dobré pivo.Noo tak dobře mě chutná Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 3 hodinami, M.K. napsal: Já teď v maríně nějaký místní. Žádnej zázrak, ale znáte to: viděli jsme lepší, prcali jsme horší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se