Gustaf Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června (upraveno) Paráda....jen mě štve jejich cenová politika. Hodně to ted v Gurmanu napalili...a to je škoda. Za dvě pivka 145kc je dost. Dobře ty.... Raven místo Prazdroje tak to má být Upraveno 20. června uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 3 hodinami, petr.73 napsal: Můj ročník to jsem tam nemohl nechat. Koukal jsem na měj Před chvílí v Lidlu.... jakým je? To je klasickej a jen nějakej limitovanej obal?
petr.73 Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června @Gustaf jde to, taková klasika nenadchne a neurazí Tohle je lepší moje oblíbená pšenice 1
Harwey Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Bazant? No Gusto co ti poviem... Nechaj ho v regali a kup si nieco ine. 3
Bobisky Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Dnes vynechávám Poličku a zkouším Svijany "přímo ze sklepa" a není to špatný.
Harwey Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Rezort maju pekny, aj pivo maju celkom fajne. 1
pavo_ Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Chernobeer ALEien 11° APA - velmi povedená APA, na žížu ideál 1
Harwey Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Chernobeer je fajn. Ja som si dal toto, mnamka, sladko horke, kremove, 9.5 alc. 2
M.K. Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Ty jo, to může bejt zajímavý Rozhodně pokračuješ v sérii "na žížu ideál"...
Harwey Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června uz davno ma neodrovnalo jedno pivo, takze ho skor nazvem "schlaftrunk" 1
eloga Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června V 21. 6. 2025 v 17:03, petr.73 napsal: Můj ročník to jsem tam nemohl nechat. Čistíš dědečkovi zubní protézy? 1
Zdenek1307 Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Jedno cyklistický popracovní. Už jsem ho dlouho nepil a je dobrej
Harwey Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Bohem je fajn. Toto je fajn po veceri aj na zizu.
warann Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Plzen za 125kc a nechutna zrovna jako tankova . Ale je na vyber jeste Proud . No, co uz, kvuli pivu tady nejsme .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se