odjinud Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Dneska Bakalář za studena chmelený, pivo ok, ale co je to, kua,za ruskou verzi plechovek? (z Billy)
Zdenek1307 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Větrák Radek 12° ve sklenici Černá Hora
Zdenek1307 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Kua to je tady nejaky Chorvatsky special? To uz je na virtualni hospodu. 1
libor2002 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Beer tour Čerčany... až na banán, vše okoštováno. 3 1
Gustaf Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Zítra jedu na beer festival.... už se těším 1
Zdenek1307 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 40 minutami, Gustaf napsal: Vypadá to krásně, i počasí super, kdepak to je?
pavo_ Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července to vypadá na Mariánky tady u těch pivních festivalů je trochu riziko, že člověk ochutnává ochutnává a najednou je pěkně vylitej 2 1
Gustaf Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Vypadá to krásně, i počasí super, kdepak to je? Kolonáda Mariánské Lázně 3
Zdenek1307 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 22 minutami, Gustaf napsal: Kolonáda Mariánské Lázně Rikal jsem si, ze to odnekud znam Ale uz jsem tam hodne dlouho nebyl 1
warann Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Dnes jsem si nachystal pred spanim neco hutnejsiho. Tak jsem zvedav 1 1
M.K. Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Kocoura jsem dlouho neměl. Tohle by mohla bejt zajímavá laskomina - jsem zvědav na recenzi...
warann Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 22 hodinami, M.K. napsal: Kocoura jsem dlouho neměl. Tohle by mohla bejt zajímavá laskomina - jsem zvědav na recenzi... Dobry to bylo, ale na recenzi se asi necejtim. Hlavne proto, ze to byly chute, ktery jsem v podstate neznal, tak se to blbe popisuje. No, mne to prislo jako kysely visne v horky cokolade, manzelka, kdyz ochutnala, tak prisahala na zraly fiky . A co jsem nasel na netu, tak to byly jeste uplne jiny popisy. Kazdopadne to bylo prekvapive prijmeny a - v ramci brutalni voltaze - i v pohode pitelny. Predevsim to nebylo vubec lihovaty, coz je vlastnost, ktera mi brani pit vestsinu belgickejch specialu, ktery jsou sice na pivni pomery silnejsi, ale 12,3 % casto ani nedosahuji (pokud jo, tak me opravte, nechce se mi to hledat, kazdopadne pit to nemuzu). Tohle bylo fakt dobry. Hledal jsem, zda to jde nejak bezne koupit, pripadne jaka je cena (bylo to soucasti darku), ale taky nenasel. Kazdopadne budete-li mit moznost, za zkousku to stoji.
M.K. Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Však v pohodě - nečekal jsem recenze typu "jemné tóny jasmínu na patře a v závěru přezrálé hrušky" Šlo mi právě o tu pitelnost při takový síle, protože třeba s tou Belgií to mám přesně jak píšeš. Pokud na tohle narazím, aspoň jedno zakoupím... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se