Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to vypadá na Mariánky 

tady u těch pivních festivalů je trochu riziko, že člověk ochutnává ochutnává a najednou je pěkně vylitej 😅

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 22 minutami, Gustaf napsal:

Kolonáda Mariánské Lázně 

IMG_20250719_151516.jpg

Rikal jsem si, ze to odnekud znam 😀 Ale uz jsem tam hodne dlouho nebyl 🍻

• Dát hlas 1
Odesláno
před 22 hodinami, M.K. napsal:

Kocoura jsem dlouho neměl. Tohle by mohla bejt zajímavá laskomina - jsem zvědav na recenzi...

Dobry to bylo, ale na recenzi se asi necejtim. Hlavne proto, ze to byly chute, ktery jsem v podstate neznal, tak se to blbe popisuje.

No, mne to prislo jako kysely visne v horky cokolade, manzelka, kdyz ochutnala, tak prisahala na zraly fiky 😁. A co jsem nasel na netu, tak to byly jeste uplne jiny popisy.
Kazdopadne to bylo prekvapive prijmeny a - v ramci brutalni voltaze - i v pohode pitelny. Predevsim to nebylo vubec lihovaty, coz je vlastnost, ktera mi brani pit vestsinu belgickejch specialu, ktery jsou sice na pivni pomery silnejsi, ale 12,3 % casto ani nedosahuji (pokud jo, tak me opravte, nechce se mi to hledat, kazdopadne pit to nemuzu). Tohle bylo fakt dobry. Hledal jsem, zda to jde nejak bezne koupit, pripadne jaka je cena (bylo to soucasti darku), ale taky nenasel. Kazdopadne budete-li mit moznost, za zkousku to stoji. 

Odesláno

Však v pohodě - nečekal jsem recenze typu "jemné tóny jasmínu na patře a v závěru přezrálé hrušky" 🙂 Šlo mi právě o tu pitelnost při takový síle, protože třeba s tou Belgií to mám přesně jak píšeš. Pokud na tohle narazím, aspoň jedno zakoupím...

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...