Gustaf Odesláno 27. listopadu Nahlásit Odesláno 27. listopadu Svatomartinske.... Jarošovský Martin 11% má sladovou vůni s chmelovými a lehce ovocnými tóny. Zelený chmel dává pivu vyšší hořkost, která příjemně doznívá po napití do chmelově kořeněné chuti s nádechem citrusů. 1
Zdenek1307 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu V 27. 11. 2025 v 18:40, petr.73 napsal: Dneska polotmavá 13° Krušnohor. Za mě skvělé pivo 1
Zdenek1307 Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu V pátek Pernštejn Arnoštova 10° hořká a musím říct, že povedené pivo... i přesto, že se jedná o desítku.
Jone Odesláno neděle v 22:35 Nahlásit Odesláno neděle v 22:35 …jedno skoropivo před spaním - na žízeň a na žal (viz vlákno fotbal)
Zdenek1307 Odesláno pondělí v 19:01 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:01 Po dlouhé cestě a dlouhé době. A ještě naštelovat správný datum. 2 1
Jone Odesláno pondělí v 20:53 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:53 před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Po dlouhé cestě a dlouhé době. A ještě naštelovat správný datum. …přímo u zdroje? Krásná Lípa?
Zdenek1307 Odesláno pondělí v 20:54 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:54 Právě teď, Jone napsal: …přímo u zdroje? Krásná Lípa? Ano 1
libor2002 Odesláno úterý v 16:41 Nahlásit Odesláno úterý v 16:41 Tradičně zaděláno na Silvestrovský speciál... mno, snad něco vznikne . VID-20251129-WA0000.mp4 2
pavo_ Odesláno středa v 18:11 Nahlásit Odesláno středa v 18:11 dnes Antoš Hoppy Hour 11° IPA a pak moje oblíbená APA od Volta - Protinožec 13° z australských chmelů
warann Odesláno středa v 18:55 Nahlásit Odesláno středa v 18:55 Panove vim, ze na gastro mame jina vlakna, ale jde mi primarne o pivo, tak to zkusim tady. Obcas s kamosema vyrazime do Phy a hledame: hospodu se sirsim vyberem piv z remeslnych pivovaru (zasadni podminka), slusnou kuchyni (ale samo tady nejde o nejakou vysokou gastronomii) a soucasne bud nekde v centru anebo s dobrou dostupnosti MHD na hlavak na vlak. Dva priklady z posledni doby, dosti odlisne koncepty, presto v obojim spokojenost: U Sumavy (tam je to moje oblibene, obcas se tam potkam i s mistnimi cleny) a Cobolis. Za pripadny tipy diky.
Frantik Odesláno středa v 19:11 Nahlásit Odesláno středa v 19:11 (upraveno) Já mám rád U tunelu v Karline, tam maj par dobrejch kousku vždycky a dobre vaří. Pak neco od BadFlash, treba Krymska, tam maj jejich pivka. Jo a kousek od Cobolisu, což je moje oblíbená je tady na starém Proseku Beznoska a ten vaří top piva Šnyt ve Vysočanech taky má par zajímavejch kusu na čepu. Upraveno středa v 19:13 uživatelem Frantik 1
pavo_ Odesláno středa v 19:54 Nahlásit Odesláno středa v 19:54 Zlý časy, Krkonošská hospůdka... případně pokud nevadí přímo minipivovar tak Vinohradský minipivovar nebo Bubenečský 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se