Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Svatomartinske....

Jarošovský Martin 11% má sladovou vůni s chmelovými a lehce ovocnými tóny. Zelený chmel dává pivu vyšší hořkost, která příjemně doznívá po napití do chmelově kořeněné chuti s nádechem citrusů.

IMG_20251127_171535.jpg

• Like 1
Odesláno

V pátek Pernštejn Arnoštova 10° hořká a musím říct, že povedené pivo... i přesto, že se jedná o desítku.

20251128_164401.jpg

Odesláno

…jedno skoropivo před spaním - na žízeň a na žal🤪 (viz vlákno fotbal)

IMG_5006.thumb.jpeg.da30b77be1d7491bbadc75b2a7bfc8ec.jpeg

Odesláno
před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal:

Po dlouhé cestě a dlouhé době. A ještě naštelovat správný datum. 

20251201_195140.jpg

…přímo u zdroje? Krásná Lípa?

Odesláno

Panove vim, ze na gastro mame jina vlakna, ale jde mi primarne o pivo, tak to zkusim tady.

Obcas s kamosema vyrazime do Phy a hledame: hospodu se sirsim vyberem piv z remeslnych pivovaru (zasadni podminka), slusnou kuchyni (ale samo tady nejde o nejakou vysokou gastronomii) a soucasne bud nekde v centru anebo s dobrou dostupnosti MHD na hlavak na vlak. 

Dva priklady z posledni doby, dosti odlisne koncepty, presto v obojim spokojenost:

U Sumavy (tam je to moje oblibene, obcas se tam potkam i s mistnimi cleny) a Cobolis. Za pripadny tipy diky. 

Odesláno (upraveno)

Já mám rád U tunelu v Karline, tam maj par dobrejch kousku vždycky a dobre vaří. Pak neco od BadFlash, treba Krymska, tam maj jejich pivka. Jo a kousek od Cobolisu, což je moje oblíbená je tady na starém Proseku Beznoska a ten vaří top piva 🙂 

Šnyt ve Vysočanech taky má par zajímavejch kusu na čepu.

Upraveno uživatelem Frantik
  • Díky 1
Odesláno

Zlý časy, Krkonošská hospůdka... případně pokud nevadí přímo minipivovar tak Vinohradský minipivovar nebo Bubenečský

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...