Lobber Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března V 14. 3. 2026 v 7:31, Gustaf napsal: Škoda, že Lyer za to pivo chce nesmysl.... Na ochutnání a vlastně jednou za čas , tohle přežiju / přežiješ …. Teda , když to vemu z místního pohledu. Kdy turisti v místní “knajpě”, za pullitráček Plzně - daji 67 korun … . Je Lyer ještě levný …
Gustaf Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 3 minutami, Lobber napsal: Na ochutnání a vlastně jednou za čas , tohle přežiju / přežiješ …. Teda , když to vemu z místního pohledu. Kdy turisti v místní “knajpě”, za pullitráček Plzně - daji 67 korun … . Je Lyer ještě levný … Tak jasný, že mě to nepoloží...ale už je to extrém kolikrát. Tak jako za obyčejný europivo, kterým Prazdroj je, bych nedal ani 50...
petr.73 Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Dneska Moretti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Gustaf Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Klasika Kácov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
pavo_ Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Volt pojistka APA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Mimo jiné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března (upraveno) Tento víkend padlo naší Desítce třetí místo Jarní ceny Českých sládků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března uživatelem Jeronimo 1
Harwey Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Veru dobre bolo https://forum.chronomag.cz/topic/27444-jakou-značku-piva-pijete/page/190/#findComment-3206603 1
Jeronimo Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 15 minutami, Harwey napsal: Veru dobre bolo https://forum.chronomag.cz/topic/27444-jakou-značku-piva-pijete/page/190/#findComment-3206603 No vida. Desítku mám od nich raději Summer Ale. 1
pavo_ Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března po na žížu Kročehlavy desítka ležák a pak Václav 11 APA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Sice jsem se od zacatku unora dost krotil, ale ted jsme stravili s kamosema 4 dny v Edinburghu a bylo to dost narocny. Jeste dobre, ze uz jsem tam byl se zenou a videl vetsinu polozek, co za to stoji. Tentokrat jsem totiz videl prakticky jen .. hospody. Po pravde ve dvou se zenou by to asi tentokrat vyslo levneji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Gustaf Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Velikonoční kraslice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
pavo_ Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Máša Řenčovka 10 ležák a pak vskutku povedený Pioneer Beer Cruel River 12° MPA (modern pale ale, slyšel jsem to poprvé , ale v podstatě je to APA ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
neuromancer Odesláno úterý v 18:12 Nahlásit Odesláno úterý v 18:12 Narragansett Lager, pivo mého oblíbeného klubu a zároveň kultovní pivo, co pil kapitán Quint v Čelistech Dobře pitelný sladový ležák, takže jsem jich dal 8, bo jsem musel zapít toho macka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
nickolas Odesláno čtvrtek v 12:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:41 Krakow letiště…není špatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr.73 Odesláno čtvrtek v 18:32 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:32 Rudohor Tolar 11°. Testuji a dá se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno čtvrtek v 18:48 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:48 Dnes mě neplánovaně vytáhl ven tatík. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Traveller71 Odesláno včera v 07:46 Nahlásit Odesláno včera v 07:46 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno včera v 20:06 Nahlásit Odesláno včera v 20:06 Nejdříve Juru z Jarošova a teď kontaminovaný Krasličák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Zelený v Pivovaru Modrá hvězda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se