Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Pijete nekdo silnejsi svetle lezaky? Zacal jsem Svijanskym knizetem, vedeno jako trinactka, 5,6 % a jeste bych par desetinek pridal. Jasne, na denni piti to neni, ale obcas ten alkohol navic dela dobrou chuť, resp. opilost 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, odjinud napsal:

Pro zajimavost - prodej piva v SSSR. Rostov na Donu, 1973.

foto z netu

FB_IMG_1707230679884.jpg

Pivo z "tanku" 😂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, odjinud napsal:

Pijete nekdo silnejsi svetle lezaky? Zacal jsem Svijanskym knizetem, vedeno jako trinactka, 5,6 % a jeste bych par desetinek pridal. Jasne, na denni piti to neni, ale obcas ten alkohol navic dela dobrou chuť, resp. opilost 🙂

No jasně že ano....jako chuťovka a startovac dobrý....se podívej, kolik voltů mají ty belgický pralinky 😂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, odjinud napsal:

Pro zajimavost - prodej piva v SSSR. Rostov na Donu, 1973.

foto z netu

Já takhle na ulici v cisternách pamatuju už jen kvas nebo jak se náhodní mužíci zvedající ruku před obchodem domlouvali na nákupu společně láhve vodky. To byl takovej odhadem 85 rok

Odkaz ke komentáři

Mně se docela líbí jak se tu všichni předhánějí a trumfují v těch samoserech z ciziny....😀🙃

Když jsem někde po Evropě, tak si to klidně dám taky, ale jsou to v podstatě břečky nechutné, patoky a slivky. A to i relativně pivních zemích jako je Německo nebo Dánsko s Holandskem. To co se dá koupit v plechovce v Itálii nebo v zemích Jugoslávie no tak to už je spíše na průjem. A kauza Slovensko, pravdu měl bývalý prezident Zeman, že to je dobré jen na čištění zubní protézy. 

Projít exkurzí pivovar ve Svijanech je zážitek, ale v Dánsku jsem to absolvoval na různých místech a dohadovat se s nimi o tom, jaké to je být ožralý jak Dán, to už vysoká pivní fakulta. 😎 Pozitivní je že  Dánové na toto mají výraz - být ožralý jako Fin. 😀😃

Ale abych to doplnil, tak včera se mi zadařilo náhodně vzít Platan. Je lepší než Tuborg nebo Carlsberg. A tato piva bych řekl, že jsou ještě docela slušná a na českém jazyku docela ujdou. :cheers:

Pokud trefím pivo Ježek, beru vždy, není to Plzeň, ale to neřeším a mi to nevadí.

Pivovar Thisted na severu Dánska. Dost dobrý.

Thisted_Bryghus_(2012).jpeg.jpeg

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři

A já zas nechápu tvůj příspěvek. Tady není přece soutěžní vlákno o nejlepší pivo na světě.....

edit: když někam jedu, tak rád ochtunam místní pivo (i v cizině). Nebo si všichni máme tahat sebou tuctovku z Plzně?

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Gustaf napsal:

A já zas nechápu tvůj příspěvek. Tady není přece soutěžní vlákno o nejlepší pivo na světě.....

edit: když někam jedu, tak rád ochtunam místní pivo (i v cizině). Nebo si všichni máme tahat sebou tuctovku z Plzně?

Delam to naprosto stejne. Pro me je to soucast cestovani at uz u nas nebo venku.

Odkaz ke komentáři

Gustaf

to nemusíš chápat, to je prostě jen názor.  Demokracie je diskuse, jak říkal Masaryk. Z toho důvodu to tu je, prostě je to o pivu a to je vše. :cheers: Ok, ale jakékoliv naše regionální pivo v cizině chutná a brali by to radši než právě tu Plzeň. To bylo na cestování tím Dánskem docela fajné zjištění. 🤠

Odkaz ke komentáři

Abych se vrátil k těm Budějicím…nápad s vejletem do Plzně hodnotím jako jediný přínosný. Je vidět, že @Murphy97 se vyzná. Děkuji pěkně. 

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, nickolas napsal:

Abych se vrátil k těm Budějicím…nápad s vejletem do Plzně hodnotím jako jediný přínosný. Je vidět, že @Murphy97 se vyzná. Děkuji pěkně. 

Promin, chtel jsem byt za kazdou cenu vtipnej. S CB nepomuzu, snad se nekdo ozve ✊. A nebo neozve a da mi tim za pravdu 😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...