Harwey Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Auch Bayern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Ja woll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Dneska sem koupil belgické pralinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Pro zajimavost - prodej piva v SSSR. Rostov na Donu, 1973. foto z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Pijete nekdo silnejsi svetle lezaky? Zacal jsem Svijanskym knizetem, vedeno jako trinactka, 5,6 % a jeste bych par desetinek pridal. Jasne, na denni piti to neni, ale obcas ten alkohol navic dela dobrou chuť, resp. opilost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 6 minutami, odjinud napsal: Pro zajimavost - prodej piva v SSSR. Rostov na Donu, 1973. foto z netu Pivo z "tanku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Raven je vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 3 hodinami, odjinud napsal: Pijete nekdo silnejsi svetle lezaky? Zacal jsem Svijanskym knizetem, vedeno jako trinactka, 5,6 % a jeste bych par desetinek pridal. Jasne, na denni piti to neni, ale obcas ten alkohol navic dela dobrou chuť, resp. opilost No jasně že ano....jako chuťovka a startovac dobrý....se podívej, kolik voltů mají ty belgický pralinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 3 hodinami, odjinud napsal: Pro zajimavost - prodej piva v SSSR. Rostov na Donu, 1973. foto z netu Já takhle na ulici v cisternách pamatuju už jen kvas nebo jak se náhodní mužíci zvedající ruku před obchodem domlouvali na nákupu společně láhve vodky. To byl takovej odhadem 85 rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Opilci z Budějic, kam zajít na pivo krom Masných krámů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února do Plzne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Místní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Neznal jsem. A dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) Mně se docela líbí jak se tu všichni předhánějí a trumfují v těch samoserech z ciziny.... Když jsem někde po Evropě, tak si to klidně dám taky, ale jsou to v podstatě břečky nechutné, patoky a slivky. A to i relativně pivních zemích jako je Německo nebo Dánsko s Holandskem. To co se dá koupit v plechovce v Itálii nebo v zemích Jugoslávie no tak to už je spíše na průjem. A kauza Slovensko, pravdu měl bývalý prezident Zeman, že to je dobré jen na čištění zubní protézy. Projít exkurzí pivovar ve Svijanech je zážitek, ale v Dánsku jsem to absolvoval na různých místech a dohadovat se s nimi o tom, jaké to je být ožralý jak Dán, to už vysoká pivní fakulta. Pozitivní je že Dánové na toto mají výraz - být ožralý jako Fin. Ale abych to doplnil, tak včera se mi zadařilo náhodně vzít Platan. Je lepší než Tuborg nebo Carlsberg. A tato piva bych řekl, že jsou ještě docela slušná a na českém jazyku docela ujdou. Pokud trefím pivo Ježek, beru vždy, není to Plzeň, ale to neřeším a mi to nevadí. Pivovar Thisted na severu Dánska. Dost dobrý. Upraveno 7. února uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) A já zas nechápu tvůj příspěvek. Tady není přece soutěžní vlákno o nejlepší pivo na světě..... edit: když někam jedu, tak rád ochtunam místní pivo (i v cizině). Nebo si všichni máme tahat sebou tuctovku z Plzně? Upraveno 7. února uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 8 minutami, Gustaf napsal: A já zas nechápu tvůj příspěvek. Tady není přece soutěžní vlákno o nejlepší pivo na světě..... edit: když někam jedu, tak rád ochtunam místní pivo (i v cizině). Nebo si všichni máme tahat sebou tuctovku z Plzně? Delam to naprosto stejne. Pro me je to soucast cestovani at uz u nas nebo venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Gustaf to nemusíš chápat, to je prostě jen názor. Demokracie je diskuse, jak říkal Masaryk. Z toho důvodu to tu je, prostě je to o pivu a to je vše. Ok, ale jakékoliv naše regionální pivo v cizině chutná a brali by to radši než právě tu Plzeň. To bylo na cestování tím Dánskem docela fajné zjištění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) Abych se vrátil k těm Budějicím…nápad s vejletem do Plzně hodnotím jako jediný přínosný. Je vidět, že @Murphy97 se vyzná. Děkuji pěkně. Upraveno 7. února uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Před hodinou, nickolas napsal: Abych se vrátil k těm Budějicím…nápad s vejletem do Plzně hodnotím jako jediný přínosný. Je vidět, že @Murphy97 se vyzná. Děkuji pěkně. Promin, chtel jsem byt za kazdou cenu vtipnej. S CB nepomuzu, snad se nekdo ozve . A nebo neozve a da mi tim za pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Jen tak na chuť . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se