Josef01 Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Požádáš ji, aby našla na internetu nejlepší cenu hodinek a vyjednala s majitelem lepší cenu. Pak zařídila nejlepší dopravu, dojednala zaplacení případného cla a DPH a nechala doručit domů. Nosit je už můžeš sám. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Před hodinou, MartinJel napsal: Co říkáte na nové S25 ULtra a celkově AI v telefonech? Já mám Pixel 9 PRO XL a včera uvolnil Google chytrou asistentku GEMINI LIVE v češtině a za mě je to pecka. V čem pecka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 17 minutami, Traveller napsal: A k čemu ji využíváš? Mám taky Pixel, ale zatím jsem nějak nepřišel na to, k čemu by mi byla dobrá. Od včera můžeš hlasem přidávat budíky, do kalendáře události, konverzovat s gemini LIVE v češtině, hledat v emailech, dokumentech atd. https://mobilmania.zive.cz/clanky/jeste-lepsi-pokec-s-umelou-inteligenci-na-mobilu-gemini-live-prinasi-cestinu-na-android-brzy-i-na-ios/sc-3-a-1361859/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Tak nevím. Když chci změnit na češtinu, vyskočí hláška, že Google assistant features - including Hey Google - are not supported. A když vyberu AJ, tak češtinu nemohu přidat. Takže za mě se nic nemění, budu nadále ovládat mobil v AJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 17 minutami, Traveller napsal: Tak nevím. Když chci změnit na češtinu, vyskočí hláška, že Google assistant features - including Hey Google - are not supported. A když vyberu AJ, tak češtinu nemohu přidat. Takže za mě se nic nemění, budu nadále ovládat mobil v AJ. Musí se nastavovat přímo v aplikaci Gemini a mít aktualizovanou aplikaci a telefon. Po té v aplikaci : vybrat v nastavení češtinu. Neřešit přes Google asistenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Však jo, postupují dle návodu na MM. Přímo v nastavení Gemini. V jiných článcích tuto situaci popisují. Že nejde hej Google a že nemusí správně fungovat. Ale jistý pokrok to je (i když před lety asistent v čj fungoval třeba na Sony a pak zase ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Hej Google nefunguje. Používám přes boční zapínací tlačítko nebo ze spodního pravého rohu přímo Gemini a pak mluvím nebo píšu. Zatím nejde přerušovat Gemini Live (ve slovenštině to prý jde) tak snad se brzy dočkáme i že odstraní natrvalo asistenta a bude jen Gemini na vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Kousek konverzace s Gemini.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se