Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Já používám ZONER, nechci tvrdit, že je lepší než Eset, páč Eset neznám, ale ZONER je skvělej.

Základné funkcie sú skoro totožné. Ale Eset chcem hlavne pre jeho AntiZlodejskú ochranu. To je tá funkcia, ktorá ma dostala:

Ochrana dát pred zneužitím

ESET Anti-Theft je systém nástrojov, vďaka ktorým môžete jednoducho a účinne predísť strate vašich dôležitých dát, alebo ich zneužitiu.

SIM Matching ? Ak niekto vloží do telefónu neznámu SIM kartu, váš dôveryhodný kontakt (Trusted Friend) obdrží správu s telefónnym číslom a IMEI danej karty, vďaka čomu môžete zistiť identitu páchateľa.

Vzdialené zablokovanie ? Vzdialené zablokovanie telefónu zabezpečuje ochranu pred neoprávneným prístupom k údajom v telefóne.

Lokalizácia cez GPS ? Umožňuje lokalizovať stratený alebo ukradnutý telefón použitím príkazu na diaľku.

Mazanie na diaľku ? Táto funkcia, ako posledná možnosť ochrany súkromia, umožňuje pomocou príkazu v SMS na diaľku vymazať všetky údaje uložené v telefóne, vrátane všetkých kontaktov, správ a údajov na pamäťových kartách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Základné funkcie sú skoro totožné. Ale Eset chcem hlavne pre jeho AntiZlodejskú ochranu. To je tá funkcia, ktorá ma dostala:

Ochrana dát pred zneužitím

ESET Anti-Theft je systém nástrojov, vďaka ktorým môžete jednoducho a účinne predísť strate vašich dôležitých dát, alebo ich zneužitiu.

SIM Matching ? Ak niekto vloží do telefónu neznámu SIM kartu, váš dôveryhodný kontakt (Trusted Friend) obdrží správu s telefónnym číslom a IMEI danej karty, vďaka čomu môžete zistiť identitu páchateľa.

Vzdialené zablokovanie ? Vzdialené zablokovanie telefónu zabezpečuje ochranu pred neoprávneným prístupom k údajom v telefóne.

Lokalizácia cez GPS ? Umožňuje lokalizovať stratený alebo ukradnutý telefón použitím príkazu na diaľku.

Mazanie na diaľku ? Táto funkcia, ako posledná možnosť ochrany súkromia, umožňuje pomocou príkazu v SMS na diaľku vymazať všetky údaje uložené v telefóne, vrátane všetkých kontaktov, správ a údajov na pamäťových kartách.

Tím mazáním dat na dálku si nejsem jist, jinak všechno umí zoner taky. Jo a ještě ti umí poslat 10 posledních volaných čísel.

A pokud ho někdo okamžitě nevypne, tak na něj pošleš sms a on začne houkat a blikat. To si mi osvědčilo i doma, kde mám zpravidla vyplý zvonění a dcera mi ho někam důkladně schová.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Tím mazáním dat na dálku si nejsem jist, jinak všechno umí zoner taky. Jo a ještě ti umí poslat 10 posledních volaných čísel.

A pokud ho někdo okamžitě nevypne, tak na něj pošleš sms a on začne houkat a blikat. To si mi osvědčilo i doma, kde mám zpravidla vyplý zvonění a dcera mi ho někam důkladně schová.

Dobre.

Eset mám na skúšobný mesiac, hneď potom si dám na mesiac Zoner. A uvidím, kto z nich to u mňa vyhrá. Takže o dva mesiace mám jasno... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Vyhrává v čem? Budeš rád, když tyto funkce nebudeš potřebovat!!!

Ale veď isteže.

Pod výhrou som rozumel skôr to, ktorý z nich ponúkne okrem základných funkcií aj niečo navyše. Niečo, čo sa pri mojom každodennom používaní mobilu ukáže pre mňa ako lepšie využiteľné alebo praktickejšie.

A čo sa týka tých hraničných killer funkcií - tak to snáď každý dúfa, že ich nikdy nebude musieť využiť, ale je dobré vedieť, že tam niekde sú a aké sú ich možnosti.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Prosím o radu. Po několika letech používání telefonů Nokia jsem v náhlém pomatení smyslů a touze po odolném mobilu koupil počeštěný přístroj Motorola Defy+. Existuje možnost, kterak všechny kontakty nasypu do Motoroly, aniž bych musel vše ručně přepisovat, nebo mezi telefony posílat vizitky nebo modrý zuby? Když jsem přestupoval z N95 na E72, jenom jsem to nechal přetáhnout přes PC a bylo to.....

MiniSD z E72 jsem v tomto případě přehodil do Motoroly a....mrtvola! :crying_anim02: .

Jsou to jiné systémy, vím...ale přesto se radši ptám, jestli to někdo náhodou neumíte. Už samotná volba Motoroly byla asi chyba.....Bílé písmo na černém pozadí je pro slepejše jako jsem já naprd a zvětšit taky nejde. Já snad asi nakonec pořídím Ajfouna, což mi prorokoval i Kubson, který jej má. Tam by to přehrání kontaktů z E72 šlo? Pochybuju..... :crying_anim02: Díky za případné postřehy a rady....Telefony beru jako nutnost a fakt mě to nebaví! :smile_anim: Proto občas koupím takovej nesmysl...

Díky Cyril.

Odkaz ke komentáři

Máš tu Nokii synchronizovanou třeba s Outlookem v PC?

Resp já to udělal následovně:

Synchronizace NOKIA - Outlook

Export kontaktů z Outlooku

Import kontaktů do GMAIL

Voilá, všechno v androidu jest

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Máš tu Nokii synchronizovanou třeba s Outlookem v PC?

Resp já to udělal následovně:

Synchronizace NOKIA - Outlook

Export kontaktů z Outlooku

Import kontaktů do GMAIL

Voilá, všechno v androidu jest

Díky za první vlašťovku! :crying_anim02:

Outlock již několik let nepoužívám, jsem online na Seznamu. Ale ten bych asi nějak vyřešit nechat mohl! Každopádně Díky.

Kubsone! Bejvalej ajťáku! Pomóóóc!!! :cheers:

Odkaz ke komentáři

Díky za první vlašťovku! :crying_anim02:

Outlock již několik let nepoužívám, jsem online na Seznamu. Ale ten bych asi nějak vyřešit nechat mohl! Každopádně Díky.

Kubsone! Bejvalej ajťáku! Pomóóóc!!! :cheers:

Pokud máš všechny kontakty na Seznamu, tak si tam dej export adresáře, vytvoří ti to soubor .csv, a pak si to naimportuj do toho Gmailu.
Odkaz ke komentáři

Pokud máš všechny kontakty na Seznamu, tak si tam dej export adresáře, vytvoří ti to soubor .csv, a pak si to naimportuj do toho Gmailu.

Dík za neplatnej pokus... To se omlouvám. Dyť řikám, že jsem v tomhle směru tydýt! Na Seznamu nemám kontakty žádný. Tam mám jenom všechny maily. Prostě už nemám outlock, který by mi stahoval poštu do PC, ale jedu všechnu poštu na seznamáckým serveru on-line. Takže kontakty mám pouze v PC jako zálohu v Nokia programu, kterej komunikuje pouze s telefony Nokia a potom na micro SDHC v telefonu. Takže to budu muset nechat udělat nějakou pomazanou hlavu.... :crying_anim:

Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři

Určitě jsou zde uživatelé Blackberry. Jak jste spokojeni s těmito přístroji ? Nepotřebuji BIS ani BES. Co čtu, tak je BB bez těchto vymožeností poloviční telefon a pokud je nemám, lecos nefunguje. Existují nějaké aplikace třetích stran, se kterými bych mohl plnohodnotně BB používat ?

Mám 9780 a jsem spokojen nejvíce ze všeho co jsem měl (N95,E72,HTC TyTnII, TP2 , HD2) Přístroj BB bez BIS(BES) je opravdu využit tak na 20% , počítá se tím že každý kupující je schopen dát těch 299Kč/měsíčně a získáš neomezený internet (T-Mobile - O2 ; Vodník má FUB 200MB!!!málo!!!), alternativní apk jsou ale není to jako originál(nevyužiješ ofiko twitt , face , Messenger , klient na mail ...atd) , Výdrž baterie +/- 2,5dne ; spolehlivý nemusíš restartovat denně jako jiné. Pokud máš dotaz tak se ptej ;-)
Odkaz ke komentáři

4 Alda: Za sebe můžu říct že sem s BlackBerry max. spokojenej.....což se o předcházejících Nokiích říct nedalo....mám BB 9780 Bold, BB Email, a zatim nemůžu říct křivý slovo.....vše chodí jak má, uživatelsky příjemný.... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Podle mě je BB kvalitní značka (ikdyž bych si telefon tohohle zaměření nekoupil), kamarád už má druhý v řadě.

Cyril: Důležitý je formát kontaktů. Ovi ti možná nabízí uložení souboru kontaktů jako zálohu ne? Nokii sem naposledy dával do kupy asi před rokem tak už si to moc nepamatuju, dával sem ale kontakty právě E72 do iphonu. Podívej se na používané formáty u motoroly a u nokie případně nějaký konvertor pokud to nenabízí přímo Ovi.

Já mám rok Samsung Wave GT-S8500 a až na čekání na oficiální Badu 2.0 poměrně spokojenost.

Na podzim snad Motorola Razr či SG2

Odkaz ke komentáři

Zrovna přemýšlím jestli jít do iPhone 4S (+ bylo, že mám už koupených pár aplikací a tak bych je jen převedl na novej iPhone) nebo jít do Samsung Galaxy S2. Měl ste někdo možnost porovnat oba dva telefony? Ten Samsung se mi zdá už poměrně dost velkej, většinou nosím telefon v kapse u kalhot.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...