quest987 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 budu mit 9780,... ty novy jsem nechtel uz kvuli baterce, ale bude mi chybet tethering, ktery tento model jeste neumi. 9780 uz jsem jednou mel a az na vrzajici klavesu cerveneho tlacitka bylo vse v poradku,... snad se nespalim,... BB 9780 je bomba telefon asi nejlepsi bb za posledni dobu. Ja ted pouzivam 9790 az na baterku si nemuzu stezovat Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Musim zaklepat , ze u me zatim dobry. Nebo premejslim nad tim , ze bych taky zkusil totok: Sent from my iPad using Tapatalk HD Torch 2 - ve firme 3 kusy , absolutni propadak. nevim jestli mame smulu , ze zrovna ty tri jsou divny.... add N9.: Super, to je primo on? Hele za ty penize je to myslim parada..... myslim , ze budu spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Jj to je primo on.Hodne me laka, hodne jsem si sni hral kdyz jsme ji meli na krame, je skvela, rychla , dobrej fotak, navykove ovladani . Jen mi chybi odvaha se odprostit od hw klavesnice .Ale je fakt , ze za ty penize neni lepsi telefon. Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 tak jsem prošel pět krámů lecos si ošahal, ale takovou nechuť prodávat jsem u prodavačů fakt dlouho nezažil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Vzdyt chces utratit jenom par tisic ... Tak co se ti libilo za telefon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 tak jsem prošel pět krámů lecos si ošahal, ale takovou nechuť prodávat jsem u prodavačů fakt dlouho nezažil... si nebyl u nás : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Vzdyt chces utratit jenom par tisic ... Tak co se ti libilo za telefon? dělam kšeftě osm let.. ale aby mi prodavač z deseti modelů a to ještě u jednoho co označí za nejprodávanější musel jít hledat parametry někam do papírů, mezí tím zapoměl cenu a celý to předvedl na úrovní to má tohle a tamto a to ještě systémem číselných hodnot je pro mě nepřijatelný... Ohrabal jsem si celou řadu xperii, jediný co mě aspoň trochu zaujalo byla SIII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 a možná ještě xperia P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Za mě po řadě "hloupých" telefonu s androidem mám N9 3 měsíce a zatím ani neuvažuji jí dát z ruky. Škoda, že MeeGo Nokia zařízla - byl to potenciálně nejlepší systém. Na druhou stranu mu ani nic nechybí, takže za mě mohu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Zdravíčko, kamarád schání nějakej odolnej telefon v opravdu nízké cenové kategorii tak do 4k. Nevěděli byste o něčem?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 možná malinko nad limit, ale stojí za to http://mobilizujeme.cz/clanky/sony-ericsson-xperia-active-prezil-neskutecny-test-odolnosti-video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Když odolnej tak EVOLVE a za 3600Kč máš Gladiatora ! Ale je to jen "hloupej" telefon :-) ale ta baterka je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Když odolnej tak EVOLVE a za 3600Kč máš Gladiatora ! Ale je to jen "hloupej" telefon :-) ale ta baterka je super Díky na ten jsem se díval, ale od EVOLVE sem měl mp3ku a že vy fungovala jak měla to ne, nevim co očekávat od složitějšího zařízení jako telefon;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Tak mam par dni N9 a musim rict , ze velka spokojenost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Tak mam par dni N9 a musim rict , ze velka spokojenost.... Dane nestyd se a trochu se rozepis,,,,,co nejake app?instaloval jsi?je jich dostatek?navigace zkousel jsi?system stabilni?vydrz?fotak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 (upraveno) delam v Nokii, jsem verny znacce... takze jen takhle: kdyz jsem byl minuly tyden v CR, klekl mi zalozni telefon, ve kterem mam ceskou SIMku. jako hlavni tlf mam Nokia Lumia 800, ale ten bere jenom microSIM, cili bych musel strihat SIMku. takze jsem si koupil Nokia 100 a uz leta jsem nebyl takhle nadsenej z telefonu. nic neumi, jenom volat a smskovat - to je naprosta bomba! vycistil jsem si hlavu od blbosti a uplne v soku jsem byl z toho, ze celych 8 dni jsem to nemusel nabijet - a to jsem psal, volal a nevypinal pres noc. ja vim, vypada to divne, ale myslim to vazne. no a ted jsem zpatky doma, v Anglii, a vsude s sebou pro jistotu taham nabijecku to je ale vopruz! Upraveno 1. července 2012 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Dane nestyd se a trochu se rozepis,,,,,co nejake app?instaloval jsi?je jich dostatek?navigace zkousel jsi?system stabilni?vydrz?fotak? Ja nejsem zadnej odbornik... Instaloval jsem neco jako je svetlo, FM radio , penezenka, fotky panorama atd. - aplikaci je dostatek ale ne zase neprehledne extremni mnozstvi jako na Android. Hlavne telefon ma skoro vsechno uz v zakladu. Skoro nic vic nepotrebuju. System stabilni a rychly - zatim uplne bez problemu. Uz tam mam posledni verzi firm. 1.2 Vydrz - aktualne jsem na dni , ale az si na nej uplne zvyknu a nebudu tam furt neco nastavovat atd. tak pocitam den a pul. Kazdopadne jsem se vcera zasekl na Golfu a vycucal jsem ho za 4 hodiny Fotak perfektni - nejlepsi co jsem kdy v telefonu videl. navigaci jsem jeste nezkousel, jen jsem aktualizoval mapy ale s tou od Nokie, jsem byl vzdy navysost spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Dane, mě by spíš zajímalo jestli se pro to dá sehnat Sygic nebo ne Garmin offline navigace...jinak mě poměrně jako jedinej neandroidí telefon zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 Ne, pokud vim je tam jen jedna - ta puvodni navigace od nokie - a jina se ani neplanuje , neni zapotrebi. Ale jak rikam. Funguje offline a jsem s ni fakt s pokojen (byl jsem na predchozim telefonu Nokia). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Kdyby někdo uvažoval o koupě vlajkové lodi pod názvem Samsung Galaxy 3 v bílém provedení tak at se mi ozve.Mobil je z Alzy a nechal bych ho bez daně tzn.za 13 tisic.Výhoda je že je zaručený jasný původ a CZ záruka. http://www.alza.cz/samsung-galaxy-s3-ceramic-white-d327474.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se