Marfael Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Jestli to bylo na mě,tak jsem měl nějaký obyč z Ebaye,ale nakonec to zasouvám celé do obalu a folii jsem měl taky,ale tu už nemám,když to mám celé v obalu,takže asi moc neporadím.Hele neměl bys tip na nějaké pouzdro na zadek telefonu a fólii? Jinak první den s Lumií 920 a moc se mi líbí. Je to slušnej kus HW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Prave som si kupil samsunga s4 i9505i. Chcel sa len spytat, da sa doma oblokovat? Je to na to nejaky easy to use softwer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 sem drahe polovicce koupil Huawei Ascend P6 Pink a zpracovani me az zaskocilo takze silne zvazuju pro sebe, az mi klekne definitivne note 1 - v dubnu mu budou dva roky - Huawei mate 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 sem drahe polovicce koupil Huawei Ascend P6 Pink a zpracovani me az zaskocilo takze silne zvazuju pro sebe, az mi klekne definitivne note 1 - v dubnu mu budou dva roky - Huawei mate 2 Ono není divu, tahle značka má velké ambice, chce patřit k absolutní špičce a je ochotná pro to i dost udělat. Recenze na jejich telefony jsou hodně pozitivní. Takže určitě vedle nešlápneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 a tohle me taky dostalo, telefon vyfrezovanej z hliniku, moc pekne se na to diva http://mobil.idnes.cz/nejtenci-smartphone-gionee-elife-s5-5-d7z-/telefony.aspx?c=A140219_130042_telefony_LHR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Prave som si kupil samsunga s4 i9505i. Chcel sa len spytat, da sa doma oblokovat? Je to na to nejaky easy to use softwer? mame radost. Telefon je bez sim-locku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Sibirnaya - pěkná práce, jen mne příliš neoslovuje honba za co nejtenčím telefonem, sice není znát v kapse, ale hůř se zvedá, někdy i drží a jako v tomto případě, zatím se do něj nevejde dostatečně velká baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Vyberám mobil a nebaví ma to. Už som prečítal toho až až.. Tak skúsim aj tu ale vidím, že to nikto nič nepíše o Sony. Premýšlam nad Xperia Z1 Compact alebo Xperia SP. Väčšinou som sa dočítal, že je to výkonnejšie ako Samsung mini, systém je odladenejší a celkový dojem je proste lepší. Nechcem veľký telefón takže preto skôr pozerám týmto smerom. Díky za dáke reakcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Kluci LG G2 - už jsem rozhodnutý že do něj jdu (uchvátil mě ten "neexistující" rámeček kolem displaye a výkon) ale mám problém s 16Gb paměti...to je hrozně málo, ne? Navíc pro uživatele je tam volných jen 10,5. Fotí to 13mpx, to budou fotky jak kráva, teď do toho muzika a hry...A připlácet dvojku za 32gb to je teda peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Vyberám mobil a nebaví ma to. Už som prečítal toho až až.. Tak skúsim aj tu ale vidím, že to nikto nič nepíše o Sony. Premýšlam nad Xperia Z1 Compact alebo Xperia SP. Väčšinou som sa dočítal, že je to výkonnejšie ako Samsung mini, systém je odladenejší a celkový dojem je proste lepší. Nechcem veľký telefón takže preto skôr pozerám týmto smerom. Díky za dáke reakcie. Z1 Compact je jedna z nejlepších voleb, jakou můžeš udělat. Kdybych si já dneska kupoval telefon, asi bych do něho taky šel. Na telefonech Samsung mi obecně vadí zabarvení displeje - přijde mi takový do zelena. Kluci LG G2 - už jsem rozhodnutý že do něj jdu (uchvátil mě ten "neexistující" rámeček kolem displaye a výkon) ale mám problém s 16Gb paměti...to je hrozně málo, ne? Navíc pro uživatele je tam volných jen 10,5. Fotí to 13mpx, to budou fotky jak kráva, teď do toho muzika a hry...A připlácet dvojku za 32gb to je teda peklo... Neblázni!!! 16 GB ti přijde málo? Mobilní telefony jsou vybaveny všemi možnými způsoby připojení do sítě mimo jiné pro to, abys mohl ty fotky posílat mimo telefon třeba na síťový disk. Totéž hudba - není v lidských silách poslechnout si 10 GB hudby za den. Prostě si tam dáš to, co budeš chtít poslouchat, a druhý den to vyměníš. Nebo si svou sbírku CD nahraješ na Google Music a požadovanou muziku si budeš streamovat přímo odtamtud nebo si to stáhneš do mobilu. Nechci se tě nijak dotknout, ale hodně paměti požadují lidi, kteří tyhle technologie nedovedou používat efektivně. Podle mě je opravdu zbytečné připlácet si za větší kapacitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Trojan - moc nesouhlasím s mým předřečníkem, že bych každou chvíli nahrával do telefonu jinou hudbu protože se mi tam všechna nevejde, na druhou stranu nevím jestli se ptáš nebo to myslíš jako řečnickou otázku, vždyť sis sám odpověděl:-).Mám G2 16 GB a stačí mi to. Fotka zabere něco přes 2 MB, ale to je telefon, ne foťák, na kvalitnější focení mám něco jiného a s G2 fotím jen něco v práci a momentky na krátkodobé prohlížení, poslání dál, ve vyjímečných případech fotku stáhnu na HDD, kde mám databáze dovolených, aut a motorek apod. A fotky odněkud stažené, které mne zajímají, nic nezaberou, dohromady mám v G2 asi 1000 svých i převzatých fotek. Hudba - mám v G2 asi 10 alb ale stejně je poslouchám sporadicky. Filmy stahovat nehodlám. V tuto chvíli mám 8,5 GB volné paměti. Chápu ale, že audio/videofilům a notorickým hráčům paměť nemusí stačit. 32 GB je řešením, ale když považuješ příplatek za vysoký (což nechápu, i tak je to nejlevnější TOP telefon na trhu), mohu doporučit už jen OTG kabel pro připojení Flesh, kde můžeš mít úplně všechno a do telefonu to stahovat, mám ho a také MicroUSB čtečku MicroSD karet, ale skoro to nepoužívám.Pokud chceš tedy G2 a já ho opravdu doporučuji, je to nejlepší telefon co jsem zatím měl, a nestačí Ti 16 GB ani nechceš používat externí úložiště, asi bych fakt připlatil za 32 GB verzi. A nebo čekej, ceny jdou dolů a až přijde na podzim G3, spadnou výrazně - to si dělám srandu, takhle by se čekalo donekonečna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ivan: No asi jsem trochu chtěl, aby ste mi to vymluvili Já mám v S2 fotek několik Gb, například různé akce z kterých nepotřebuju kvalitní fotky nebo pijatiky kam bych se s DSLR neodvážil. Siwi: Asi neumím, to máš pravdu. Jediné co používám je dropbox. Neměl jsem zatím totiž důvod, přešel jsem z PC a NTB jen na nový NTB který dokuju, v telefonu mám 32 GB kartu a net v mobilu mám "jen" 1,5 GB na měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Ivan: No asi jsem trochu chtěl, aby ste mi to vymluvili Já mám v S2 fotek několik Gb, například různé akce z kterých nepotřebuju kvalitní fotky nebo pijatiky kam bych se s DSLR neodvážil. Siwi: Asi neumím, to máš pravdu. Jediné co používám je dropbox. Neměl jsem zatím totiž důvod, přešel jsem z PC a NTB jen na nový NTB který dokuju, v telefonu mám 32 GB kartu a net v mobilu mám "jen" 1,5 GB na měsíc. Tak stejně by bylo určitě dobrý si ty fotky z mobilu zálohovat třeba po kabelu do toho ntb. Jistota je jistota, tím se ti dost místa uvolní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To máš určitě pravdu, já jsem ale navykl fungovat i bez PC takže muziku stahuju přes torrenty přímo do mobilu, to samé fotky atd...Asi těch 16 bude stačit... musí Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 16,nebo-li jak píšeš skutečných 10 gb ti stačit nebude,pokud hodně posloucháš hudbu,občas fotíš a hraješ hry.Plus jistě různé aplikace atd. Takže 16,nebo-li 10 ti bude málo.Já moc neposlouchám,vůbec nehraju a nefotím,aplikací pár a 12 GB pryč,ale já tam mám mapy,takže to vzalo pár GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 a co třeba používat nějaké cloudové uložiště na hudbu či fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Však jsem říkal že mám FUP jen 1,5 giga. S novou smlouvou se snad dostanu na neomezený net ale nejsem si jistý, protože to bude kolektivní smlouva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Však jsem říkal že mám FUP jen 1,5 giga. S novou smlouvou se snad dostanu na neomezený net ale nejsem si jistý, protože to bude kolektivní smlouva... Tak to netahej přes mobilní data, ale přes WiFi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 pokud máš strach, tak přidej dva tisíce, furt lepší než pak říkat, že já vůl... jinak je to ale nesmysl... fotka 13 mpix, bude mít 8 mega?? lezou z toho tak dobrý fotky, aby bylo potřeba to fotit víc jak na např. 5 mpix?? navigace i s celou evropou zabere 3 giga, samostatná mapa ČR má 100 mb... kolik v tom potřebuješ hudby?? na jedno giga toho máš poko.kot... většinu her co měly 2 giga (modern combat atd.) sem dohrál a vymazal, na dropbox se dá nahrát save s dohranou hrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 pokud máš strach, tak přidej dva tisíce, furt lepší než pak říkat, že já vůl... jinak je to ale nesmysl... fotka 13 mpix, bude mít 8 mega?? lezou z toho tak dobrý fotky, aby bylo potřeba to fotit víc jak na např. 5 mpix?? navigace i s celou evropou zabere 3 giga, samostatná mapa ČR má 100 mb... kolik v tom potřebuješ hudby?? na jedno giga toho máš poko.kot... většinu her co měly 2 giga (modern combat atd.) sem dohrál a vymazal, na dropbox se dá nahrát save s dohranou hrou... To říkám každýmu, kdo za mnou přijde s dotazem na telefon s velkou pamětí. Ptám se, na co potřebuješ tolik paměti v telefonu? Dosud mi nikdo rozumně neodpověděl. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se