geometr Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 A cos to teda teď předvedl za scénku ty kosmonaute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Vyjádřil jsem svůj názor, což si očividně nepochopil. Jestli se někdo trápí s androidem v dnešní době, bude se trápit patrně s čímkoli jiným. Jestli má někdo smůlu na HW, tak to není problém androidu, ikdyž chápu (spíš ne) rozhořčení. Jinak samozřejmě každej androiďák musí brečet, když bere svůj krám jedoucí pod ním, do ruky. Jestli se někdo vrtá v rootu a pak je nespokojenej, tak to je věc jiná. Jinak stačí instalovat a mazat aplikace, telefonovat, smskovat a surfovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Já přešel na android z bady a taky mě na něm spousta věcí točila. Člověk je prostě konzerva a lenoch a nechce se mu zvykat na něco jiného. Podle mě se dá zvyknout na každý systém, ale vždy se bude ten druhý srovnávat s tím předchozím. Bohužel cesty zpět někdy není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Upřímně řečeno vůbec nerozumím všem těm poznámkám o trápení se s Androidem. Vždyť to stačí na začátku nastavit (připojit si používané aplikace k internetovým účtům) a pak už jen používat. Takhle to alespoň mám já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Toho si nevšímej. To tady jen někteří vyjadřují svůj názor, nehrajíce žabomyší války na jednotlivý OS. Což jsem třeba já očividně nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 já nevim no. mě tedy taky nikdy nepřišlo, že by měl droid nějaký extrasložitý ovládání, to mi win přišel ze začátku trochu složitější na logiku věci.. o japku mluvit nemůžu.měl jsem ho tři hodiny a šel z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Přesně tak. Vzpomínám si, když jsem před 3 roky přecházel na Android ze Symbianu. Nečinilo mi to žádný problém, vše fungovalo na první dobrou. Ani já nemám s jabky žádné zkušenosti. Když slyším jejich příznivce říkat, že je tam vše jednodušší a intuitivnější, kladu si otázku, jestli to ještě jde. Ale co já vím, třeba jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Asi jo, ale bylo by to na flame, jak u win tak ios Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 každýmu co jeho jest.. mě na droidu vyhovuje, že funguje a když chci apku na cokoli tak jí seženu a z 99% grátis a funguje, což u win byl před rokem problem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Přesně. Já si dokonce řadu aplikací, které se mi ve free verzi osvědčily, koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Upřímně řečeno vůbec nerozumím všem těm poznámkám o trápení se s Androidem. Vždyť to stačí na začátku nastavit (připojit si používané aplikace k internetovým účtům) a pak už jen používat. Takhle to alespoň mám já...Přesně tak to mám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Toho si nevšímej. To tady jen někteří vyjadřují svůj názor, nehrajíce žabomyší války na jednotlivý OS. Což jsem třeba já očividně nepochopil Hezky ses zasekl na jednom slůvku, jedeš jako kafemlejnek. Jen co je pravda. Nevim, co tim sledujes, ale to je jedno , vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Tak to si jedinej, o kom jsem reálně vím, že přešel z iOS na Android. Jak vnímáš ten přechod? ja som mal iPhone asi tri mesiace a vratil som ho dcere. nemenil by som naspat ani zadarmo. a keby vydali nieco v style Blackberry Passport s Androidom, vstupim k nim aj do cirkve Ještě jsem tuhle anabázi prodělal já.... . Z Iphone 5 jsem přešel (už radši ani radši nebudu říkat, co mě k tomu vedlo) na Samsung Galaxy S5. Vydržel jsem to skoro 3 měsíce a starší o deset let se vrátil k ajfonu. Mám už třetí den Iphone 6 a jsem zase v pohodě. Jediný, co jsem dodnes nepochopil...(a asi budu muset), je, jak do toho telefonu dostat muziku. V tom jsou ostatní systémy lidovější. (po dvou hodinách se mi tam podařilo dostat 4 skladby - chyba ve mě...vím... )Takže na závěr musím říct, že s míň intuitivním mobilem, než je Samsung S5 jsem ještě nikdy nesoupeřil. Skus vysvetlit co je na tom neintuitivne. vsetci nad tym nariekaju ale ja nechapem co je neintuitivne na tapkani po ikonkach /bez srandy ma to zaujima/ hm, raritka?.my sme kolegovho syna obetovali, ze nech si z 4s preskoci na Samsung S5 - aby sme ziskali presne a zodpovedne info - a chlapec sa s tym asi mesiac trapil a nakoniec to vzdal ( asi tyzden tvrdil, ze je to super mobil), ale potom uz zacal byt nestastny!?. a tak som prisiel potom o jeden moj iPhone5s ( aby sme ho odskodnili) tyzden sa drzal, potom ste ho prehovorili S5 bol v case svojho uvedenia daleko najlepsi telefon na trhu - podla mna. Davam tomu zahul kazdy den a je to vyborny telefon po vsetkych strankach. V kaviarni na stole nevyzera asi tak sexy ako iPhone, ale mne to je u prdele. malokoho pocujem nanho hundrat, preto ma zaujima co vam na tom vadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Hm, teraz na to vlakno pozeram a vcera akoby mi usla cela strana prispevkov. Chyba asi bude u mna, nie v OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Blackberry passport silno uvažujem na prechod z iOS a android (iphone 4s a Galaxy Note 3), jedine čoho sa obávam je OS ale podla recenzií to vyzerá sľubne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Blackberry passport silno uvažujem na prechod z iOS a android (iphone 4s a Galaxy Note 3), jedine čoho sa obávam je OS ale podla recenzií to vyzerá sľubne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 ja som niekedy davno blackberry mal - zhruba v r2008, nebolo to zle ale bez ich sluzby (v tej dobe) o nicom. Dokonca som sa bol schopny povzniest nad nedostatky telefonu, a neboli male. Ale od tej doby je to cele niekde inde. Ja som mal skor na mysli koncept telefonu, tj hardwarovu klavesnicu a k tomu rozumne velky displej. 80% casu emailujem alebo citam emaily, 15% casu hladam adresu alebo telefonne cislo v googli, alebo sa checkujem do lietadla, na hotel a pod. Proste uzivam nejaky fackoidny app. 5% ostatne. Nepozeram filmy, nepocuvam hudbu, nevyuzivam GPS /iba nudzovo - ked sa stratim niekde dost daleko/, neovladam s tym raketoplan. ruky nemam male a dotykovy displej je trest bozi. ked si chcem v klude citat, aj tak beriem do ruky tablet bo na ten mobil uz nevidim, alebo notebook. podla mna je slusne % zakaznikov co by za taky mobil dali 750eur ani by necekli. Nehovoriac o tom ze vacsi footprint spolu s mensim displejom by umoznili dat vacsiu baterku, lepsie umiestnit anteny, porty, speakre atd. + dosiahnut tak killersku vydrz takeho telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 ja som niekedy davno blackberry mal - zhruba v r2008, nebolo to zle ale bez ich sluzby (v tej dobe) o nicom. Dokonca som sa bol schopny povzniest nad nedostatky telefonu, a neboli male. Ale od tej doby je to cele niekde inde. Ja som mal skor na mysli koncept telefonu, tj hardwarovu klavesnicu a k tomu rozumne velky displej. 80% casu emailujem alebo citam emaily, 15% casu hladam adresu alebo telefonne cislo v googli, alebo sa checkujem do lietadla, na hotel a pod. Proste uzivam nejaky fackoidny app. 5% ostatne. Nepozeram filmy, nepocuvam hudbu, nevyuzivam GPS /iba nudzovo - ked sa stratim niekde dost daleko/, neovladam s tym raketoplan. ruky nemam male a dotykovy displej je trest bozi. ked si chcem v klude citat, aj tak beriem do ruky tablet bo na ten mobil uz nevidim, alebo notebook. podla mna je slusne % zakaznikov co by za taky mobil dali 750eur ani by necekli. Nehovoriac o tom ze vacsi footprint spolu s mensim displejom by umoznili dat vacsiu baterku, lepsie umiestnit anteny, porty, speakre atd. + dosiahnut tak killersku vydrz takeho telefonu Prave pre toto by som riesil Passport , co som pozeral recenzie presne na taketo veci ako mail, prezentacia alebo napr excel ,zobrazenie cela A4 alebo mail cela A4 bude superHlavne na mail a sms - aj teraz pisem oboma rukami na Note 3 - je to rychlejsie ako jednouPS: Mal som v ruke Iphone 6 Plus a ma velmi daleko dizajnovo od 4S - resp vyzera ako Samsung podla mna ( oble hrany a td) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 mna vcera dcera utlkla ist sa na to pozriet /idu vianoce - som sa vcera zase dozvedel/, tak ten mensi na mna neposobil vobec zle. Uz to nie je modna ikona, ale zato fajny telefon a stale to ma svoj styl. Ze to prilis pripomina nejake htc alebo Sams. by mne urcite nevadilo, mne to je lautr jedno, ale skalnym i*****m asi velmi vadi ze uz nie su individuality . Zato sa dobre drzi v ruke, netaha vo vrecku atd. V zlatej verzii pre dceru, no nerozmaznaj ju ked mozes.. hehe. ..ale zdvihol mi tlak predavac ked som mal poznamky k tomu ze to este nekupim ale pozriem sa v Oránži. ze ved ich je uz len 20 na cele Slovensko a blablabla ze ako pohorseny nad tym ze o tom rozmyslam HO NEKUPIT. ze je waitlist.. no proste som asi z inej planety ze nestanujem pred obchodom alebo co. ludstvo degeneruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) . Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se