pavel23 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Je dobrý. Má ho známa a je moc spokojená. Neuvažoval jsi o novým HTC one E9? Včera jsem na něj koukal ve vodafone a uplně mě dostal a ten displej na kterym nejsou otisky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Sem říkal, že N52 nikdy nedám z ruky.....no nedal bych.BíBí Passport.Prostě: vítejte v jednadvacácátým. Si zvykejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaruna73 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Já bych doporučil Lenovo A1000 4" displej dobrý jádro a lolipop Android Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Objednáno.Snad se nebudu bouchat hlavou o zed že jsem vybral špatně Ja myslim, ze urcite ne;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Poradite prosim neco s kovovym telem.Nesmi to byt zadny padlo formatu papiru A5 a nesmi to byt Samsungen. Jo a dvacku by taky stat nemusel. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Jak noc kovovy? Celokov Htc one, ale za me je super xperia z2.... Kov, sklo, vodotesnost, vydrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Celkem mě zaujala nová Microsoft Lumia 950 s Windows 10 mobile.. jsem na ni zvědavý, až vyjde a někde si ji na živo vyzkouším, jestli nevyměním za iPhone.. alespoň na chvíli, než se k jabku (zase jako vždycky) vrátím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Nejlepší Android na trhu http://blogs.blackberry.com/2015/11/focus-on-all-about-privs-18-mp-camera-with-4k-video/?utm_source=bbmchannel&utm_medium=social&utm_campaign=dv|priv|device_sales||priv| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Chlapi můžete mě poradit co dokoupit za Android mobil na dvě SIM pro normálního člověka nevyhledavajiciho v tomto směru High end novinky.?Cena tak 3,5,7 tisíc ? Lenovo ? Htc ? Neznačka ? Nebo co tedy ?Děkuji za rady sem nebo klidně i do SZ. Musí mi ho rychle koupit Ježuch. Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Xiaomi redmi 2s ale vem s 2 gb ram.... Cena cca 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Xiaomi redmi 2s ale vem s 2 gb ram.... Cena cca 4Děkuji a tam je Android ? Jdu to hledat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Je tam miui což jede na platforme androidu, google play vcetne aplikaci v pohode... U nas je za cca 5k ja sem bral z https://www.xiaomiforsale.com/cs/telefony/136-xiaomi-redmi-2-2gb-black.html servis je v brne a sklad v eu, takze bez cla a do tydne doma Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Zkus se ještě podívat na Lenovo Vibe P1m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Pro Longa: na me to pusobi docela dobre, dvousimka a velka baterka.. http://mobil.idnes.cz/redir.aspx?c=A151113_121107_telefony_maly&x=socialky_android_z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jak moc užitečný jsou ty čtečky otisku pro odemčení telefonu. Dnes me ukecavali v Samsungu na jejich S5/S5mini a strašně vyzdvihovali čtečku..tak jestli to má vůbec cenu řešit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jak moc užitečný jsou ty čtečky otisku pro odemčení telefonu. Dnes me ukecavali v Samsungu na jejich S5/S5mini a strašně vyzdvihovali čtečku..tak jestli to má vůbec cenu řešit..Je to chujovina, ktera casem bude urco zlobit, nehlede imho na bezpecnost bych to vubec nepouzival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Ok dik. To jsem potřeboval slyšet. Dneska me zas ty WP točily cely den a tak jsem se stavoval vybrat nejaky kus..potřeboval bych aspoň na par dni zkusit android /ios abych mohl jeden ze systemu odepsat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Vyplatí se koupit LG G flex2 za 7,5?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Vyplatí se koupit LG G flex2 za 7,5??Standartni cena, pokud chces LG, tak pockej na LG V10. Katalog mobilů ? MobilMania.czhttp://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu/sc-63-c-1/default.aspx?catcomp=1&itemlist=53305%2c52978 Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Je to chujovina, ktera casem bude urco zlobit, nehlede imho na bezpecnost bych to vubec nepouzival. muzu se zeptat proc je to dle tebe chujovina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se