Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Zdravim panove,

potreboval bych poradit s vyberem telefenu - slusna baterka, ne obrovsky(ne phablet) a dobry(vynikajici) fotak...

jasne ze to zrcadlovku nenahradi, ale kdyz nekde jsem tak at s tim neco slusne vyfotim

Diky

Pokud chces fotit a mas to jako primarni, obesel bych Sony obloukem. Papirove vypada dobre, ale ty jejich cipy:(. Koukni na LG G4.

http://m.mobilenet.cz/clanky/jak-foti-lg-g4-vyzkouseli-jsme-ho-velka-galerie-fotografii-19991

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chces fotit a mas to jako primarni, obesel bych Sony obloukem. Papirove vypada dobre, ale ty jejich cipy:(. Koukni na LG G4.

http://m.mobilenet.cz/clanky/jak-foti-lg-g4-vyzkouseli-jsme-ho-velka-galerie-fotografii-19991

To není záležitost čipu ale softwaru a v posledním updatu se to opravdu dotáhlo.

Fotočip od Sony používá jak Apple tak Samsung a spousta dalších.

Odkaz ke komentáři

To není záležitost čipu ale softwaru a v posledním updatu se to opravdu dotáhlo.

Fotočip od Sony používá jak Apple tak Samsung a spousta dalších.

Chapu, ale to vsim. Proste Sony co se tyce fotaku, tak nepatri ke spicce. Viz testy Sony Z5 premium, je to zklamani. Nechapu tu jejich politiku, maji Carl Zeiss k mani a produkuji toto.

Je pravda, ze fotocip Sony pouziva kde kdo, ale umi ty veci okolo fotaku dotahnout do konce. Sam jsem Sony pouzival, ale fakt uz ne. Samsung, Apple, LG, Motorola-Lenovo, One i Huawei foti lepe.

Odkaz ke komentáři

Takze myslis ze 

Chapu, ale to vsim. Proste Sony co se tyce fotaku, tak nepatri ke spicce. Viz testy Sony Z5 premium, je to zklamani. Nechapu tu jejich politiku, maji Carl Zeiss k mani a produkuji toto.
Je pravda, ze fotocip Sony pouziva kde kdo, ale umi ty veci okolo fotaku dotahnout do konce. Sam jsem Sony pouzival, ale fakt uz ne. Samsung, Apple, LG, Motorola-Lenovo, One i Huawei foti lepe.

Takze myslis ze radsi tu LG G4?? Jak ta je na tom s pripadnyma aktualizacema?

Odkaz ke komentáři

Takze myslis ze

Jako u vsech top modelu vsech znacek +- 3 aktualizace. Neudelas chybu, pokud mas cas, zajdi si nekam, kde maji Sony a LG zapnute. Udelej si na prodejne par fotek a porovnej. Uvidis sam a na Sony zapomenes. Neni o cem.

Odkaz ke komentáři

Jako u vsech top modelu vsech znacek +- 3 aktualizace. Neudelas chybu, pokud mas cas, zajdi si nekam, kde maji Sony a LG zapnute. Udelej si na prodejne par fotek a porovnej. Uvidis sam a na Sony zapomenes. Neni o cem.

Diky moc pane, vyzkousim  :notworthy:  :photo:

Odkaz ke komentáři

Takze myslis ze 

ciste z pohledu fotaku muj zebricek je

Samsung (galaxy alpha)

=/= (S6)

iTelefon 5s

ascend P7

dlouho dlouho nic

Sony Z5 mini

Samsung A5

ale jak rikaji kolegove. zkus si nekam zajit a bud narocny. udelej si par fotek. stahni si je do notasu a prohlidni si je. otazkou je kde te tohle nechaji zkouset...

Upraveno uživatelem leexxa
Odkaz ke komentáři

LG G4 už je ale docela pádlo, což si nechtěl.

Není to phablet ale je velký.

To je pravda, chapu kdo hleda mensi ma to tezke.

Ja osobne davam prednost vetsim uhloprickam, tablet nechci a notas jsem linej tahat-mam ho jen na vetsi robotu a stahovani filmu. Mam 5,7 a pral bych si 6, jenze to je take problem, stejny jak hledat dobry mensi telefon.

Odkaz ke komentáři

No já jsem věrný jabku a mám ip 6s+ což je stejně velké jako 6 palců u konkurence:)

Ale je pravda že malé telefony s dobrou výbavou tu nejsou až na tu Z5 compact.

Pokud Apple příští rok vydá znovu i malý iPhone ukrojí tím další část trhu.

Chapu a nemam nic zasadniho proti jabku, ale android mi vyhovuje vice a to tim, ze ma vice telefonu na vyber.

Take vybiram novy tel., vyhledove a stale nejsem nicim nadsen. Mam Note 3 a zatim jsem spokojen, Samsung mi ale hrozne nakrknul a to fakt hodne. Nejsem fixovan na zadnou firmu a tak stale hledam.:).

Cekam na predstaveni 1 modelu, nebo ofiko dovozu jineho do Cr.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

No já vždycky koupím jabko hned po vydání v září a tak v dubnu-květnu mě přestane bavit jak to všechno funguje a koupím zas do září android (poslední roky to byl note 2/3/4) a v září zas šup k jabku.

Je pravda že v dohledné době nic převratného s androidem, až na blackberry, vyjít nemá.

Odkaz ke komentáři

No já vždycky koupím jabko hned po vydání v září a tak v dubnu-květnu mě přestane bavit jak to všechno funguje a koupím zas do září android (poslední roky to byl note 2/3/4) a v září zas šup k jabku.

Je pravda že v dohledné době nic převratného s androidem, až na blackberry, vyjít nemá.

Ale ma:), koncem listopadu, tusim 29.11.

Hele tak mi porad, ju?

Chci min. uhlopricku 5,7, pokud bude vetsi, tak hura. Aby to kurna dobre fotilo. Ram 4, pamet min. 64 g, na mikro sd karty kaslu, krasne zivy displej, velkou baterku, pokud bude vymenitelna je to velke+, 8 jadro, nejlepe inhaus:), nechci snapdragon 810. Na pouzity material kaslu, ale musi neco vydrzet. Kaslu na ctecky otisku a jine tepove frekvence, pokud tam budou, tak je ani nepouziju. Scenovani obrazovky a stylus velke +. Stereo by bylo take dobre.Vodeodolnost vitana, neni podminkou. Pokud mozno, ne ostre hrany, trha to vsechno. LTE podminkou.

Jsem narocny? Kazdeho zajimaji ctecky, kovove zpracovani, krokomery a jine veci.

Edit: je mi burt kdo to vyrobi a co tam bude za napis, pokud to zvladnou martani za dobre penize, beru.

Tel. nemam jako image a na vytahovani, ale na praci:).

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Vybiram mobil pro otce-duchodce 60+ nijak zvlast technicky zdatneho.

Microsoft Lumia 640 LTE nebo Lenovo Vibe p1m ?

-android mam, tam mam jasnou predstavu, konkretne tohle Lenovo hlavne kvuli vetsi kapacite baterie

-windows nemam, ale pry je system samotny mnohem sviznejsi a prehlednejsi. Nedostatek aplikaci je samozrejme minus, ale jak znam tatika, tak by na to stejne nic moc neinstaloval - navigace, ctecka knih, pocasi, prehravac hudby/videa.

Diky za nazory!!!

Odkaz ke komentáři

Vybiram mobil pro otce-duchodce 60+ nijak zvlast technicky zdatneho.

Microsoft Lumia 640 LTE nebo Lenovo Vibe p1m ?

-android mam, tam mam jasnou predstavu, konkretne tohle Lenovo hlavne kvuli vetsi kapacite baterie

-windows nemam, ale pry je system samotny mnohem sviznejsi a prehlednejsi. Nedostatek aplikaci je samozrejme minus, ale jak znam tatika, tak by na to stejne nic moc neinstaloval - navigace, ctecka knih, pocasi, prehravac hudby/videa.

Diky za nazory!!!

Vzal bych Lenovo, ma vetsi ram, pamet i baterku. Jinak jsou to identicke telefony.

Odkaz ke komentáři

LG G4 už je ale docela pádlo, což si nechtěl.

Není to phablet ale je velký.

mas pravdu, ale to asi ozelim..asi je proste trend zvetsovani telefonu...

..no asi si na to poridim i nejakou kabelku :D

jake pouzivate pouzdra? jsou nejake ktere zabrani totalce po padu na zem?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...