Filip.J Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 ...a opět skvělý klipWow. Díky za tip! Vůbec ho neznám, ale je to dobrý!
Duke650 Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Nastal čas vymést pavučiny z aparaturyhrnu tam pod tlakem první tři alba Led Zeppelindeluxe edition remastered by Jimmy Page v hires 24bit/96kHzmonobloky statečně makají jako už dlouho ne a depka zbaběle prchá
Rodkopf Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Dobrej song a pořádně ulítlý klip, ale funguje to dohromady parádně
instant Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Dobrej song a pořádně ulítlý klip, ale funguje to dohromady parádně Muhehe.. Prezrad mi postup ako sa da nieco take najst na internete. Resp. co donuti cloveka napisat do gugla: crazy yakuza in underwear riding motorcycles with half naked chicks
MJ. Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Muhehe.. Prezrad mi postup ako sa da nieco take najst na internete. Resp. co donuti cloveka napisat do gugla: crazy yakuza in underwear riding motorcycles with half naked chicks Mozna staci napsat Hanni El Khatib :-D při pátku na pohodu Upraveno 20. června 2014 uživatelem the MJ
MJ. Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 muj oblibenec a super romantiko pisnicka a jedna trochu prisprostla
Moty Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Voodoo People v Pendulum remixu se super klipem
Albert.one Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Voodoo 0rmx v podání pendulum se mi líbí víc než originál. Tady jedna těžká klasika na pátek...
spineshank Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 večer něco příjemné a klidnéhttp://www.youtube.com/watch?v=IBH97ma9YiI
spineshank Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 čím víc ji slyším,tím víc ji mám v hlavě...docela povedená
Ondoni Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 (upraveno) dneska jedu staré páky http://youtu.be/oD2eSL9fXPE Upraveno 23. června 2014 uživatelem Ondoni
instant Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 davam do pozornosti. Pravdepodobne sa jedna o posledny koncert Black Sabbath v ich kariere /.. a zvysok zostavy tomu myslim aj zodpoveda/. I ked rad by som sa mylil.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Kua, Sabbathi, Soundgarden, FNM, Motorhead a Soulfly na jednom místě. To je line-up jako prase, nechal bych si líbit...a mě ten den asi budou trhat moudráky. Tak pak dejte vědět, jestli si vzhledem k datumu střihli Soundgarden tohle
marosh Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Mám melancholickou...Best sax solo.(Big Man tribute)
Chumpus Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 davam do pozornosti. Pravdepodobne sa jedna o posledny koncert Black Sabbath v ich kariere /.. a zvysok zostavy tomu myslim aj zodpoveda/. I ked rad by som sa mylil..Kurňa, a já tam v ten den přiletím až pozdě večer... To je pech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se