African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 12 minutami, warann napsal: Tvl a je to tu zase. Pak ze Matrix neexistuje . Zrovna rano jsem cestou do prace poslouchal nejaky starsi veci, mj. Burning down the house a rikal si, ze by nebylo spatny Davida jeste videt. Já celý se den za volantem, takže hodně placek sebou, mezi nimi Davida... takže si teď v podvečer říkám, copak asi chlapík dělá 1
warann Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června (upraveno) Tak nas malej satanas ma dalsi zarez. A jakoze prej dobry, ale AC/DC jsou jen jedni. Takze za tejden, nebo kdy to je, vyrazime behem roka uz podruhy Upraveno 16. června uživatelem warann 1 1
nickolas Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června A co včerejší The Boss? Že by tam nikdo nebyl...
maama Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Dnesni objev Otoboke Beaver. Dabelsky sehrany J pankerky
Humanzero Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června koupen nový přírůstek: 22.2. Fórum Karlín 1
juk Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Právě skončila na ČT Art tahle klasika klasiků. https://www.ceskatelevize.cz/porady/12090929132-tri-tenori-zrod-legendy/ 1
warann Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Takze opet v akci Bylo to fajn, byli jsme radi, ze jsme tam (zase byli), ale Vajnory loni jim vysly myslim lip. Ale urcite nelituju, tim spis, ze vic sanci uz v tomhle pripade asi fakt nebude. 1 1
Humanzero Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Kdyby chtěl někdo narychlo do Vídně na Nine Nich Nails mám dvě vstupenky k sezení, skoro zadarmo.
warann Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 4 minutami, Bison napsal: Jedna ze včerejška. Bylo to dost dobrý. Jsem taky rad, ze jsem tam byl. Jinak @Harwey chvilema krapalo, ale jen malinko. 1
Bison Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 8 minutami, Harwey napsal: super, ze vam neprsalo Pršelo, ale naštěstí to nebyla ani bouřka. Jen lehký deštík. 1
warann Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července (upraveno) Tak jsem právě zjistil, že jde na sobotu koupit on line stream: https://backtothebeginning.com/?fbclid=IwY2xjawKw2_JleHRuA2FlbQIxMABicmlkETB2ZkxpS1M2SldmM3d4MGRLAR5n8qndPnBoJAQBzN52rTbwLuctOtIORbfIfDz2Mb2y9Mlp5JWck_YNkBU8-Q_aem_xqSOxUYGuGnRltdLVd1Peg Upraveno 3. července uživatelem warann 3
patprom Odesláno pátek v 15:53 Nahlásit Odesláno pátek v 15:53 V 3. 7. 2025 v 16:25, warann napsal: Tak jsem právě zjistil, že jde na sobotu koupit on line stream: https://backtothebeginning.com/?fbclid=IwY2xjawKw2_JleHRuA2FlbQIxMABicmlkETB2ZkxpS1M2SldmM3d4MGRLAR5n8qndPnBoJAQBzN52rTbwLuctOtIORbfIfDz2Mb2y9Mlp5JWck_YNkBU8-Q_aem_xqSOxUYGuGnRltdLVd1Peg Zaplaceno i s tričkem a zítra bude nářez
warann Odesláno pátek v 20:50 Nahlásit Odesláno pátek v 20:50 před 4 hodinami, patprom napsal: Zaplaceno i s tričkem a zítra bude nářez Nooo, my jsme na motorkach do nedele, tak jsem vahal … ale 1. kluk je doma a taky to chce videt, 2. vracime se v nedeli, takze to snad pujde videt (az do pondeli), 3. to triko jsem nutne potreboval . Tudiz jsem cca hodinu zpet pozadal zenu, aby to zajistila a uz to klaplo 1
patprom Odesláno pátek v 21:18 Nahlásit Odesláno pátek v 21:18 Nooo, my jsme na motorkach do nedele, tak jsem vahal … ale 1. kluk je doma a taky to chce videt, 2. vracime se v nedeli, takze to snad pujde videt (az do pondeli), 3. to triko jsem nutne potreboval . Tudiz jsem cca hodinu zpet pozadal zenu, aby to zajistila a uz to klaplo Tak to ma byt! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se