Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 12 minutami, warann napsal:

Tvl a je to tu zase. Pak ze Matrix neexistuje 😁. Zrovna rano jsem cestou do prace poslouchal nejaky starsi veci, mj. Burning down the house a rikal si, ze by nebylo spatny Davida jeste videt. 

Já celý se den za volantem, takže hodně placek sebou, mezi nimi Davida... takže si teď v podvečer říkám, copak asi chlapík dělá 😁

• Díky 1
Odesláno (upraveno)

Tak nas malej satanas ma dalsi zarez. A jakoze prej dobry, ale AC/DC jsou jen jedni. Takze za tejden, nebo kdy to je, vyrazime behem roka uz podruhy 😁

IMG_5131.jpeg

Upraveno uživatelem warann
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Takze opet v akci 🤘IMG_5195.thumb.jpeg.78da78c07892e122311991d19b9852b1.jpegBylo to fajn, byli jsme radi, ze jsme tam (zase byli), ale Vajnory loni jim vysly myslim lip. Ale urcite nelituju, tim spis, ze vic sanci uz v tomhle pripade asi fakt nebude. 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 8 minutami, Harwey napsal:

super, ze vam neprsalo

Pršelo, ale naštěstí to nebyla ani bouřka. Jen lehký deštík. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, patprom napsal:

Zaplaceno i s tričkem a zítra bude nářez 🙂 

Nooo, my jsme na motorkach do nedele, tak jsem vahal … ale  1. kluk je doma a taky to chce videt, 2. vracime se v nedeli, takze to snad pujde videt (az do pondeli), 3. to triko jsem nutne potreboval 😁. Tudiz jsem cca hodinu zpet pozadal zenu, aby to zajistila a uz to klaplo 🍻

• Like 1
Odesláno
Nooo, my jsme na motorkach do nedele, tak jsem vahal … ale  1. kluk je doma a taky to chce videt, 2. vracime se v nedeli, takze to snad pujde videt (az do pondeli), 3. to triko jsem nutne potreboval . Tudiz jsem cca hodinu zpet pozadal zenu, aby to zajistila a uz to klaplo

Tak to ma byt!
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...