Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 hodinami, maama napsal:

Tvl, metalova diskuze.

Na hevik jsem blil zvysoka, a obsesi Iron Maidenama, Manowarem jsem nechapal, co ke mne dorazili ve dvanacti letech SDI, DRI a SOD. Pak Sodom, Sepultura a Death, NDeath, Carcass, Massacre, Dismember, CCorpse, Pestilence, Obituary, Entombed, Unleashed, Machine Head, Panthera, Fear Factory. Ale krute vysoko nad tim vsim Meshuggah-destroy erase improve. Tehdy jsem nechapal proc. Pozdejc do toho vlitl jazzrock a minimalismus - znate metalaci tohle? Jezi se mi z toho chlupy po tele vic jak z dodnes oblibenych Converge Axe to fall

k metalu uz mam dneska vztah slozitej, hlavne nazivo. Gojira nezapomnutelna. Berou me fuze, k progressive me privedli Animals As Leaders a zrovna muj prvni jejich koncert tragedie a odesel jsem z nej, druhej jsem doposlouchal a nic moc. Z nahravek na pregressive frcim. Treba Plini, toho fakt doporucuju naposlouchat metalakum i jazzmanum, to je buh. 

Dneska kdyz chci nazivo absolutni vejplach, tak volim jazz core - treba Ostravska Massola, vedle toho mi death metal prijde vycpelej jak svatebni kapela. Ale hlavne maj vybuzeny jazzmeni zvuk a ne blato. Dejte si treba Garottu:)

https://bandzone.cz/massola?vp=2&at=video&vc=2

No, můj šálek čaje to tedy není, ale člověk má zkusit všechno, takže díky za tip - v těhle vodách bych normálně nelovil 🙂

Každopádně měkčí Jamo tomu sedí líp, než tvrdé Technics.

Odesláno
před 10 hodinami, maama napsal:

A ted myslis Reicha nebo Massolu. Nejde mi o ten caj, ale jamo vs technics

Zatím Reicha, k Massole jsem se dostal jen chvilku na tabletu s AKG. Musím si na to najít čas o víkendu, a taky se zkusím kouknout po jiném formátu. Zdrojem byl zatím vždy tablet, v případě Technicsu věž s třípásmovými regálovkami, ve druhém případě dvoupásmové Jamo přes Subwoofer JBL SB2 se zesilovačem JVC.

Odesláno

Black cat od Davida našla své místečko :guitar: Ten koncert na BR doporučuji všemi deseti, pecka zvuk, pecka koncert 👍

20251104_153932262~2.JPG

s-l400.jpg

• Like 1
Odesláno
před 11 minutami, African napsal:

Black cat od Davida našla své místečko :guitar: Ten koncert na BR doporučuji všemi deseti, pecka zvuk, pecka koncert 👍

20251104_153932262~2.JPG

s-l400.jpg

No pecka! Já furt přemýšlím, kam si dám tu svoji. Třeba až na tu mojí první elektrickou kytaru, kterou bych si chtěl jednou vyplnit. Ale kvůli handicapu  pořád řeším plusy minusy a tak.

Jinak ten koncert je naprosto boží! 3 dny zpátky mi dorazilo Blu-ray a nedokázal jsem to vydržet až na Vánoce. Tolik emocí, dojetí. Byl jsem z toho úplně v prdeli. :) Skvělý! Jediný, co mě štve, že už ho nestihnu live…

Odesláno
1 hour ago, tomina666 said:

No pecka! Já furt přemýšlím, kam si dám tu svoji. Třeba až na tu mojí první elektrickou kytaru, kterou bych si chtěl jednou vyplnit. Ale kvůli handicapu  pořád řeším plusy minusy a tak.

Jinak ten koncert je naprosto boží! 3 dny zpátky mi dorazilo Blu-ray a nedokázal jsem to vydržet až na Vánoce. Tolik emocí, dojetí. Byl jsem z toho úplně v prdeli. :) Skvělý! Jediný, co mě štve, že už ho nestihnu live…

Paráda 👍 Je tam myslím i halda bonusů ze studia a tak dále, na to se taky klepu. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Dnes (teda vlastně už včera (ale dnes je taky)), Hans Zimmer Live ve Vídni. Cca 3 hodiny čisté muziky. Byl to záhul a bylo to super!

Odesláno

Včera večer se odehrál první velký koncert Lucie s Viktorem Dykem v Ostravě.
Za mě super zážitek - výběr písní, zvuk, světla, scéna, hosté atd.
Až na pár technických kixů, které ale k živé produkci tak nějak patří, neměl koncert chybu.
Srovnávat Viktora s Davidem nemá smysl. Každý je jiný. Každopádně Viktor má lepší techniku a drive. Lucii změna prospěla. Najednou jsem nekoukal na znuděné postarší chlapíky, ale na partu, kterou to hraní zase baví a dělá jim radost, což se přeneslo i do publika.

6d858bd16e6db0cee2d070d9a79fc2e4.jpg

dafc37a773c01456809ffbea465bcd18.jpg
35d63333d6be6b58d1e4f57844afa0b7.jpg

Odesláno

Včera koncert Mansona v Holešovicích. Neskutečný koncert, ten chlap musí do sebe cpát nevím co ale vypadá o 20let mladší, v neskutečný pohodě, energie na rozdávání . Zařazeno do top 5 koncertů a napravil si u mě neskutečně pověst z minulých vystoupení. Snad mu to vydrží dlouho. 

• Like 1
Odesláno
1 hour ago, Harwey said:

Screenshot_2025-11-18-17-09-34-863-edit_com.mi.globalbrowser.jpg

Mám za sebou a byl luxusní, máš se na co těšit 👍 Já dostanu od Ježíška nový Young Gods Lpéčko a jsem moc rád že tam borci strčili jen tak bokem dovnitř i Cédéčko, takhle by to měl dělat každý :guitar:

fsjpdneA.png

Odesláno
V 16. 11. 2025 v 1:42, Humanzero napsal:

Včera koncert Mansona v Holešovicích. Neskutečný koncert, ten chlap musí do sebe cpát nevím co ale vypadá o 20let mladší, v neskutečný pohodě, energie na rozdávání . Zařazeno do top 5 koncertů a napravil si u mě neskutečně pověst z minulých vystoupení. Snad mu to vydrží dlouho. 

Tak to je zajímavé,já co četl recenzi na musicserveru tak zase problém se zvukem a nebylo to prý úplně ono

Pan Manson pro mě skončil koncertně po tom co předvedl v Brně a Praze 2x co si jen tak vybavuju co jsem byl. Zařekl jsem se že toto prostě už podporovat nebudu,bohužel drogy se  na něm a jeho hudbě podepsaly a i když poslední deska je dobrá,tak trilogie Antichrist Superstar ,Mechanical Animals, Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death)  zůstane nepřekonaná

Pro mě tak zůstává datum 11.2.2001 kdy měl první koncert u nás s předkapelou Disturbed,to bylo oboje naprosto pro mě dokonalé.

Koncert jsem si užil neskutečně tenkrát,to co předvedl pak co tu vystupoval bylo neprosto amatérské,ale ono to šlo ruku v ruce i s jeho hudbou co pak vydával😆

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, spineshank napsal:

Tak to je zajímavé,já co četl recenzi na musicserveru tak zase problém se zvukem a nebylo to prý úplně ono

Pan Manson pro mě skončil koncertně po tom co předvedl v Brně a Praze 2x co si jen tak vybavuju co jsem byl. Zařekl jsem se že toto prostě už podporovat nebudu,bohužel drogy se  na něm a jeho hudbě podepsaly a i když poslední deska je dobrá,tak trilogie Antichrist Superstar ,Mechanical Animals, Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death)  zůstane nepřekonaná

Pro mě tak zůstává datum 11.2.2001 kdy měl první koncert u nás s předkapelou Disturbed,to bylo oboje naprosto pro mě dokonalé.

Koncert jsem si užil neskutečně tenkrát,to co předvedl pak co tu vystupoval bylo neprosto amatérské,ale ono to šlo ruku v ruce i s jeho hudbou co pak vydával😆

Máme to podobně postupný úpadek byl zřetelný zvukově i fyzicky. Ale poslední deska, koncert v Brně, manželství , koncerty bez excesu…to vše nějak zaklaplo. Přečti si recenzi tuto ta je bližší mému pocitu..

https://www.ireport.cz/clanky/recenze/live-marilyn-manson-v-praze-do-detailu-propracovana-show-magneticke-tajemno-a-vznesenost-ikony

Upraveno uživatelem Humanzero

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...