African Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Máte na Netflixu koncert Depeche Mode? Brácha jo, já ne... nechápu kde může být chyba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Nekdy pomuze v jakem jazyku mas nastaveny vlastni profil... pripadne jestli nema premium a ty basic tarif..
African Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna 2 minutes ago, petr_cha said: Nekdy pomuze v jakem jazyku mas nastaveny vlastni profil. Ahá...zkusím, dík
tomina666 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna před 1 hodinou, African napsal: Máte na Netflixu koncert Depeche Mode? Brácha jo, já ne... nechápu kde může být chyba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky nic… CZ, nejvyšší tarif.
patprom Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Live God od Nicka and Bad Seeds těžký luxus, krásný hutný zvuk na koncert Nová ND3 přenoska si fajnově tahá z drážek, jsem mega spokojený Poslouchám již podruhé, překrásný živák se super zvukem dotaženým k dokonalosti, prostě Nick Cave
African Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna 32 minutes ago, tomina666 said: Taky nic… CZ, nejvyšší tarif. Mě nejde už vůbec, takže nemám možnost ani vyzkoušet 1
African Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna 1 hour ago, petr_cha said: Nekdy pomuze v jakem jazyku mas nastaveny vlastni profil... pripadne jestli nema premium a ty basic tarif.. Tak jsem dal svůj profil do angličtiny a je to tam, pecka a díky ještě jednou Na druhou stranu nechápu že v českém menu se ti některé věci vůbec neukazují Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Roland Sands Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Nikki Yanofsky - Show Completo - Ella, Of Thee I Swing 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno neděle v 14:54 Nahlásit Odesláno neděle v 14:54 Jsem si dneska do obýváku pověsil trochu toho umění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Duke650 Odesláno pondělí v 07:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:03 V neděli bude v Praze Lorna Shore, to zase dcera a syn budou týden po koncertu blbě slyšet... 1
Duke650 Odesláno pondělí v 18:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:50 No a pro nás dříve narozené takové libové pohlazení... 1
juk Odesláno pondělí v 20:24 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:24 Tři tenoři na ČT Art. Přehratelné do 2. 2. 2026 v iVysílání. https://www.ceskatelevize.cz/porady/12090929132-tri-tenori-zrod-legendy/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se