Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ludwigu, udelal jsi mi radost. Po te silene Tanji, sorry Mondeo :-), jsi mi spravil chut. Od oblibeneho filmu Good Will Hunting, ktery jsem videl jeste v kine Jalta, je to muj oblibenec.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Ludwigu, udelal jsi mi radost. Po te silene Tanji, sorry Mondeo :-), jsi mi spravil chut. Od oblibeneho filmu Good Will Hunting, ktery jsem videl jeste v kine Jalta, je to muj oblibenec.

já ho občas poslouchal i předtím. Ale je fakt, že svým stylem do tohohle filmu výborně seděl.
Odesláno (upraveno)

Tak nevím, jestli už to tady bylo, ale tohle se postupně prokousalo na absolutní vrchol mé momentální hitparády. :) Protože je to tak neuvěřitelně blbý až je to zábavný. Ale je potřeba to poslouchat minimálně 25x po sobě a nejlíp zhulenej... UPOZORNĚNÍ PRO SPOTŘEBITELE: OBSAHUJE JOŽO RÁŽE.

http://www.youtube.com/watch?v=RC-0z_7pn5w

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

dan landa best off

Tomu se říká výkřik do tmy.

Kdybys tady člověče aspoň dal nějaký odkaz na toho Tvého majstra vysokého céé a epických sdělení.

Když už honíš příspěvky, tak to dělej s gracií.

Odesláno

Jsem fakt rád, když narazím na dobře zmixovanou pecku, která funguje dopře na maloměstský diskotéce a zároveň se za její puštění nemusí stydět ani nějakej klub. A to je podle mě případ i týhle věci. Je fakt, že už samotnej základ od Santigold je dobrej, ale Dva medvědi z toho udělali maximálně pohodovou a optimisticky udělanou šlapajdu, která je sice jednoduchá, ale nakopne.

http://www.youtube.com/watch?v=X0h_NqBCea8

Odesláno

Vím, že Devina Townsenda tady někdo poslouchá, takže k jeho "čtyřalbu" Addicted - Ki - Ghost - Deconstruction... Je to bída :( Na Addicted je několik dobrých písniček a na Deconstruction pár záblesků, ale jinak nuda. Je fajn, že Devin má asi klidnější život, ale hudebně jsem ho měl radši jako sjetý paranoidní hovado :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...