Ondoni Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Tohodle chlapa žeru...Vinx sám sobě sborem (za přispění Looperu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 (upraveno) Rádo se stalo Byl jsem na něm v Brně, v Praze a v ostravském Parníku...pak ještě na v Hradišti, což mi tehdy nastavilo nejvyšší laťku na všechny koncerty na několik let, neskutečný hudební masakr! Upraveno 5. září 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 asi nejlepší cover Teardrop co znám...ostatní věci od Faulknera jsou taky gut, ale tenhle (bohužel pro něj) vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 :guitar: vzdycky si rikam, kdybych tak nazvy dobrejch pisnicek nezapominal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Rádo se stalo Byl jsem na něm v Brně, v Praze a v ostravském Parníku...pak ještě na v Hradišti, což mi tehdy nastavilo nejvyšší laťku na všechny koncerty na několik let, neskutečný hudební masakr!Tak presne, Jungle Funk bol skvely, zazitok nadlho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Tak presne, Jungle Funk bol skvely, zazitok nadlho. Kde si na nich byl? Teď v říjnu budou v polsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Kde si na nich byl? Teď v říjnu budou v polsku... pred vela rokmi boli v Bratislave. pomerne komorny koncert, o to lepsia zabava to bola. Living Colour recitujem odzadu, ale tu som nevedel co mam cakat, ale boli vyborni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 jj, koop nema chybu.. peknej reminder par let zpet...Jedni z mých nejoblíbenějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 s henrym jsem 4 roky zpet delal rozhovor. ma to v hlave solidne srovnany. dobrej borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 tak jeho fanusik som uz od 90tych rokov.. End of Silence som mal na kompaktnej kazete poctivo kupenej v Polsku snad skor ako to oficialne vyslo a co ta vydrzala "autoreverzov" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Dneska jsem tak trochu bloudil lesem, cvakal v telefonu a natrefil po letech na Leonarda Cohena Tak jsem si tak sednul a douho poslouchal, je to dobrej pán, mám ho moc rád" No a nakonec jsem zase trefil domů, jako vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 klasika:)) a autorevers taky:)) tak jeho fanusik som uz od 90tych rokov.. End of Silence som mal na kompaktnej kazete poctivo kupenej v Polsku snad skor ako to oficialne vyslo a co ta vydrzala "autoreverzov" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Tihle chlapíci hrají takovou hodně oldskůlově znějící postpunkárnu. Líbí se mně to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 No a ještě malá vzpomínka na tuhle partu z Irska. http://www.youtube.com/watch?v=Ol0IqppUQxo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 (upraveno) pro hodinkové nadšence jednoznačná pecka,nový klip od KoRn zajímavý hodinkový počin Upraveno 10. září 2013 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) nová deska Arctic Monkeys...jo a F.B. jsi tu někde? Podařilo se mi mluvit s Katem a máme fotku i s dalšími členy Prago Union https://www.youtube.com/watch?v=hxpNFhsKX1E Upraveno 15. září 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 (upraveno) Tihle chlapíci hrají takovou hodně oldskůlově znějící postpunkárnu. Líbí se mně to...Díky za tip! Upraveno 16. září 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 právě vychází nové album Placebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 dnes večer v tom sychravém počasí staří Deftones Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se