Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

A témata? Valhalla, vikingové, Ragnarok, indiáni, antika, hrdinství, ...

Tak tímto jsi to dorazil! Obdobná témata mohou opěvovat skutečně jen neonacisté biggrin.gif Správně se má zpívat o tom, jak je fajn bejt zhulenej :/

Nemám dredy, neposlouchám Boba Marleyho, nehulím trávu, nenosím špinavou kostkovanou o tři čísla větší košili, nejsem registrován na pracovním úřadě, nežiju ve slumu či squatu, neobdivoval jsem Kurta Cobaina ani za života a neobdivuji ho ani po jeho smrti, neběhám po městě a nepěju z plných plic Háre Krišna Háre Háre, ....

Dílo Richarda Wagnera mám doma kompletní, miluji hrad Neuswanstein, líbí se mi vozy německé provenience, byl jsem v kině na Landově filmu Kvaska, když vidím večer bandu romů, tak podvědomě pevněji stisknu tašku v ruce, ... Jo a poslouchám Manowar biggrin.gif

smile.gif smile.gif smile.gif Ergo jsem neonacista smile.gif smile.gif smile.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...miluji hrad Neuswanstein...

Tak se alespoň nauč, jak se to píše :-D

___

Omlouvám se, ale musel jsem si rýpnout, mám holt momentálně takovou náladu.

Na oficiálních pohlednicích to mám napsáno tak, jak jsem to napsal. Jestli se to píše jinak, to netuším.

Please, enlighten me smile.gif

Odkaz ke komentáři

takze cunek :-)

Heh smile.gif To fuckt ne smile.gif

Ale aby byl klid, tak slibuji, že si Manowar před spaním už nikdy nepustím smile.gif Tím to vlastně celé vzniklo smile.gif

Ale stejně by mě zajímalo, jak se píše ten hrad. Jsem docela zvědav, co mi JJ (němčinář znalý historie) napíše.

Já vážně již několik let žiji v domění, že se to píše tak, jak jsem to napsal smile.gif

Odkaz ke komentáři

Nightingale: NeusCHwanstein...

http://www.neuschwanstein.com/

Schwan je labuť. A anglicky je to swan. Takže jsem z německého hradu labutího prince udělat anglicko-německý hybrid smile.gif

Ale schválně jsem našel pohlednice, co mám doma a tam je to také blbě. Takže díky, že jsi mě, slepou ovci, vyvedl z temnot na světlo a už nemusím žít v bludu smile.gif

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • Po roku...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...