NIGHTinGALE Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 A témata? Valhalla, vikingové, Ragnarok, indiáni, antika, hrdinství, ... Tak tímto jsi to dorazil! Obdobná témata mohou opěvovat skutečně jen neonacisté Správně se má zpívat o tom, jak je fajn bejt zhulenej :/ Nemám dredy, neposlouchám Boba Marleyho, nehulím trávu, nenosím špinavou kostkovanou o tři čísla větší košili, nejsem registrován na pracovním úřadě, nežiju ve slumu či squatu, neobdivoval jsem Kurta Cobaina ani za života a neobdivuji ho ani po jeho smrti, neběhám po městě a nepěju z plných plic Háre Krišna Háre Háre, .... Dílo Richarda Wagnera mám doma kompletní, miluji hrad Neuswanstein, líbí se mi vozy německé provenience, byl jsem v kině na Landově filmu Kvaska, když vidím večer bandu romů, tak podvědomě pevněji stisknu tašku v ruce, ... Jo a poslouchám Manowar Ergo jsem neonacista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 ...miluji hrad Neuswanstein... Tak se alespoň nauč, jak se to píše :-D ___ Omlouvám se, ale musel jsem si rýpnout, mám holt momentálně takovou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 ...miluji hrad Neuswanstein... Tak se alespoň nauč, jak se to píše :-D ___ Omlouvám se, ale musel jsem si rýpnout, mám holt momentálně takovou náladu. Na oficiálních pohlednicích to mám napsáno tak, jak jsem to napsal. Jestli se to píše jinak, to netuším. Please, enlighten me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 takze cunek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 takze cunek :-) Heh To fuckt ne Ale aby byl klid, tak slibuji, že si Manowar před spaním už nikdy nepustím Tím to vlastně celé vzniklo Ale stejně by mě zajímalo, jak se píše ten hrad. Jsem docela zvědav, co mi JJ (němčinář znalý historie) napíše. Já vážně již několik let žiji v domění, že se to píše tak, jak jsem to napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Nightingale: NeusCHwanstein... http://www.neuschwanstein.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Nightingale: NeusCHwanstein... http://www.neuschwanstein.com/ Schwan je labuť. A anglicky je to swan. Takže jsem z německého hradu labutího prince udělat anglicko-německý hybrid Ale schválně jsem našel pohlednice, co mám doma a tam je to také blbě. Takže díky, že jsi mě, slepou ovci, vyvedl z temnot na světlo a už nemusím žít v bludu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2007 Skenuji kamarádovi diáky z výpravy za orchidejemi do J. Ameriky a tak poslouchám Franka Sinatru, Potom je na řadě G. Miller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumblajs Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 http://www.youtube.com/watch?v=kGLUk9VqbrU Poslední dobou můj nejoblíbenější song. Tu melodii prostě nemůžu dostat z hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2007 U mě vede v poslední době Tom Waits... Jinak má kompletní statistika je k vidění zde http://www.last.fm/user/Hanz21/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valachus Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2007 Tak já ted mám v mp3 jen dvě veci- discografie Gibsy Kings a obe cd od 4tetu. Nádhera. Jinak poslouchám lucii a Phila Colinse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2007 nova deska beastie boys - mix up, jazzy instrumentalni narez od hochu z brooklynu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 fb2k np: Propaganda - TEORIA NA OCELQVANETO, album: Belezi Bulharskej metal, docela zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2008 Metallica speciál právě teď na Óčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 nocni LEONARD COHEN.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Tak jsem znovuobjevil Abbu,uz po xté mi tu hraje Eagle...paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Rage against the Machine,Public Enemy,Beastie Boys, Sepultura, D.R.I. Suicidal Tendencies,Infectious Grooves, Slayer..........proste mam rad taku tu rezku muziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Serj Tankian. Spevák skupiny System of A Down. Jeho sólové CD je parádne :http://www.serjtankian.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 Jo a poslouchám Manowar "Other bands play,MANOWAR KILL...."...... jojo....tydle kluky můžu....hlavně starší alba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2008 "Other bands play,MANOWAR KILL...."...... jojo....tydle kluky můžu....hlavně starší alba. Jó Manowarka, ty taky znám, nebo to byla Morawanka ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se