Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

no a vo tom to je

Daftpunkaři

Já vím, taky jsem v patnácti třepal mařenou a poslouchal Death, King Diamond a podobné partičky :) 

Jinak se musím ohradit proti "daftpunkař". Můj záběr je mnohem širší. Od Bacha po Vlacha, slovy klasika.

Jen mě těší, že Daft Punk, který sleduju od půlky devadesátých let, a jsou důstojným nástupcem třeba J.-M. Jarre, se najednou objevují jako mainstream na Grammy a vyhrávají alba roku.

Upřímně mě jejich nové album Random Access Memories moc nenadchlo a spíš preferuju jejich starší věci z devadesátek.   

Ale abych jen neplkal, jedna podobná francouzská parta, na kterou jsem si vzpoměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrátil jsem se k ruský hudbě, BI2, Nautilus Pompilius, Smyslovyje gallyucinacii...

Brat dvojka má jeden z nejlepších soundtracků.

Ha, Brat, to byl dobrý film...teda pokud si dobře vzpomínám, je to let co jsem ho viděl...

Tak já dám taky jednu filmovou, v originále...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Nemůžu si pomoct, narazil jsem teď na živou verzi Hard Sun od Veddera (od času 4:50) ...jednak si před ní hraje celkem slušně s looperem a za druhé, na živo je ten hard sun prostě skladba jak cyp...a ve spojení s Útěkem do divočiny, prostě nádhera

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Asijskou produkci vůbec neznám, až na pár japonských klipů...a ty dámy, v tom klipu, jsou nádherné.

Thajskou produkciou si občas spestrujem moje úzke zameranie na metal :)

Jintara Poonlarp (??????? ??????) je moja obľúbenkyňa, musím ísť niekedy na koncert. Ale majú samozrejme kopec inej muziky. Z rockových vecí za zmienku stojí Carabao (???????).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...