Kalifx Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Včera jsem si za 99 kaček stáhnul album těchto sympatickejch kovbojů (a kovbojky )... Moc příjemná záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 http://open.spotify.com/track/48IW9erDc07KlQRc6cKzAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Bratrancovej ženy, sestry muž :-) a jeho predstava buskerskej slobody! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9MJgGDNehII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Včerejší Grammy, triumfující Daft Punk a Get Lucky se Stevie Wonderem. Ať už je léto...http://www.youtube.com/watch?v=o00pgGRvXnU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Boogy bytes vol. 3 by Modeselektor. Můj soundtrack k lednovým plískanicím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Poslední dobou mě docela chytl Parov Stelar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Nemůžu si pomoct, ale čertík mi připomíná svou intonací muzikálovou produkci s trošku tvrdšíma kytarama. Možná to bude i tím divadýlkem okolo. Ale sto lidí, sto chutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Vrátil jsem se k ruský hudbě, BI2, Nautilus Pompilius, Smyslovyje gallyucinacii...Brat dvojka má jeden z nejlepších soundtracků.https://www.youtube.com/watch?v=ae-pJjvtxOE&feature=youtube_gdata_player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 no a vo tom to jeDaftpunkařiJá vím, taky jsem v patnácti třepal mařenou a poslouchal Death, King Diamond a podobné partičky Jinak se musím ohradit proti "daftpunkař". Můj záběr je mnohem širší. Od Bacha po Vlacha, slovy klasika.Jen mě těší, že Daft Punk, který sleduju od půlky devadesátých let, a jsou důstojným nástupcem třeba J.-M. Jarre, se najednou objevují jako mainstream na Grammy a vyhrávají alba roku.Upřímně mě jejich nové album Random Access Memories moc nenadchlo a spíš preferuju jejich starší věci z devadesátek. Ale abych jen neplkal, jedna podobná francouzská parta, na kterou jsem si vzpoměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Vrátil jsem se k ruský hudbě, BI2, Nautilus Pompilius, Smyslovyje gallyucinacii...Brat dvojka má jeden z nejlepších soundtracků. Ha, Brat, to byl dobrý film...teda pokud si dobře vzpomínám, je to let co jsem ho viděl... Tak já dám taky jednu filmovou, v originále... Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Koukám do vlákna Prodej...a cash by se fakt hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Nemůžu si pomoct, narazil jsem teď na živou verzi Hard Sun od Veddera (od času 4:50) ...jednak si před ní hraje celkem slušně s looperem a za druhé, na živo je ten hard sun prostě skladba jak cyp...a ve spojení s Útěkem do divočiny, prostě nádhera Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 par fotecek s Henry Rollincem ve VIP vlakne me pripomelo tohle Rave Review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 ...skvělý klip k The Black Keyes. Ako som ho videl drepčiť, tak mi prišli na rozum Mor Lam Sing a Luk Thung. Tak jednu Jintaru, nech len nekecám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 ja celý odpoledne sjíždím Daft Punk - Discovery z 2001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Asijskou produkci vůbec neznám, až na pár japonských klipů...a ty dámy, v tom klipu, jsou nádherné. Thajskou produkciou si občas spestrujem moje úzke zameranie na metal Jintara Poonlarp (??????? ??????) je moja obľúbenkyňa, musím ísť niekedy na koncert. Ale majú samozrejme kopec inej muziky. Z rockových vecí za zmienku stojí Carabao (???????). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 http://youtu.be/JTD1QW3SM60 rok 1981.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Ako som ho videl drepčiť, tak mi prišli na rozum Mor Lam Sing a Luk Thung. Tak jednu Jintaru, nech len nekecám. to jsi mi připoměl song na kterej se trsalo v Dubaji http://www.youtube.com/watch?v=mg-4c4uQmdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se