jardab Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Soundgarden-Badmotorfinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Mohu-li se zeptat, zda byl někdo 17.3. na ACDC? Popřípadě co na to říkáte? Já jsem byl naprosto unesený. Pro mě zážitek do konce života... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2009 Stara prazska kapela: http://puvodnibures.wz.cz/kapela/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Mohu-li se zeptat, zda byl někdo 17.3. na ACDC? Popřípadě co na to říkáte? Já jsem byl naprosto unesený. Pro mě zážitek do konce života... Teď jsem nebyl, ale zažil jsem jejich koncert na Strahově a zážitek na celej zbytek života. Docela mě mrzí, že jsme je letos prošvih. ACDC mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Z poslední doby: , Hinder, People in Planes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Stara prazska kapela: http://puvodnibures.wz.cz/kapela/index.html Na ty jsem kdysi casto chodil, kamaradi mych kamaradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Jihlavská kapela...našel jsem jejich stránky.....znám kluky dlouho......Heavy Metal...... zkuste "Tři Kříže"...... http://www.metanoon.cz/mp3/Synove03.mp3 taky Jihlava, prý se snad po několika letech chystá nová deska XIII stoleti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 uvidíme...kluky Štěpánovic potkávám pravidelně.......jsme kamarádi......fandím jim,aby to vyšlo.Petr měl nějaké zdravotní obtíže..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Paul Potts v sukních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Jsou tu i příznivci ZZ Top? 26.5. jsou v Holešovicích na výstavišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Tak tohle je trochu z jinačího soudku - Arch Enemy , ovšem muzika výborná - pro mne relaxační klasika před spaním / pani zpěvačka Angela Gossow je novinářka z nemecka/ http://www.youtube.com/watch?v=p4sk8Eyy-ns Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Jsou tu i příznivci ZZ Top? 26.5. jsou v Holešovicích na výstavišti. Sakra šel bych, šel bych, ale asik mi to nevyjde. Kdysi jsem je viděl v Brně v Rondu a byl to skvělý koncert. Svrbí mě ruka najet na ticketpro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 V posledni dobe se mi celkem libi Dragonforce: Je to sice banda magoru zavislejch na PC hrach, ale kytary jsou uzasny, takovy onanisticky, presne jak se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rach Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Sakra šel bych, šel bych, ale asik mi to nevyjde. Kdysi jsem je viděl v Brně v Rondu a byl to skvělý koncert. Svrbí mě ruka najet na ticketpro... Dík za připomenutí, tohle si nenechám ujít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 (upraveno) co zrovna poslouchate - mate pustene ? me tu bezi farnz ferdinand (album franz ferdinand) zrovna skladba - take me out Tom Waits - Alice, ale všechno od Waitse je ok. Koncert v Praze v minulém roce, to bylo pohlazení po duši. Taky Leonard Cohen, bomba. Večer to udělá atmosféru. Doporučuji oba. Upraveno 18. dubna 2009 uživatelem radek_0303 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Na základě tohoto příspěvku malá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 aktuálně album WWW - Tanec Sekyr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Na základě tohoto příspěvku malá . Red Hot Chili Peppers a Pepper su 2 rozdielne kapelky, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Red Hot Chili Peppers a Pepper su 2 rozdielne kapelky, nie? Popletlo se mi to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Stara prazska kapela: http://puvodnibures.wz.cz/kapela/index.html Ti jsou super, díky za odkaz do dneška jsem si myslel, že Ples tapírů je první LP... Teda čumím, že mají i něco staršího... Jinak je to pro mě srdeční záležitost ještě z doby VŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se