Aldo Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 (upraveno) Feťácká hymna od Iggyho Popa - The passenger. Tohle úžasný video je z roku 1977, Iggy i se svým slavným koňským ocasem je přinešen k mikrofonu svými spoluhráči, chvíli tupě zírá a pak začne vládnout. Iggymu byla předpovídána smrt už začátkem sedmdesátých let, před koncertem hrábnul do sklenice se všema možnejma práškama, zalil to půllitrem whiskey a přilez na pódium po čtyřech. Nicméně je stále mezi námi a těší se skvělé formě. Jsem rád žes tenhle památnej záznam vytáh, už dlouho jsem ho neviděl... Toto spáchal, když ho madonna pustila před svým vystoupením na minutku na podium: http://www.youtube.com/watch?v=Nvc2EQ-GbCM Upraveno 5. listopadu 2009 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 TOOL Jsem rád, že nejsem jediný kdo tu poslouchá Tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Jsem rád žes tenhle památnej záznam vytáh, už dlouho jsem ho neviděl... Toto spáchal, když ho madonna pustila před svým vystoupením na minutku na podium: http://www.youtube.com/watch?v=Nvc2EQ-GbCM Eh, to je čížek Popové publikum má do dneška noční můry. A smekám před Madonou, že si ho tam vzala! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Nove album Rammstein - "Liebe ist für alle da" se od ted smi, podle rozhodnuti nemecke ministryne pro rodinu von der Leyen, prodavat pouze osobam starsim 18-ti let a bude vydano pouze na vyzadani zakaznika - z pod pultu. Plati samozrejme jen pro Nemecko. Jako kdyby si teenageri legalne kupovali CDcka v obchode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Já poslouchám hlavně tohle... Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem lupinus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 a znovu jsem se obloukem vrátil k fenomenálnímu Kingu Diamondovi....alba The Spider´s Lullabye a Abigail........kdo ho neznáte a máte rádi HeavyMetal......určitě vyzkoušejte!!!!! Vystudovanej operní zpěvák s neuvěřitelným rozsahem.......!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 a znovu jsem se obloukem vrátil k fenomenálnímu Kingu Diamondovi....alba The Spider´s Lullabye a Abigail........kdo ho neznáte a máte rádi HeavyMetal......určitě vyzkoušejte!!!!! Vystudovanej operní zpěvák s neuvěřitelným rozsahem.......!!!!!! Fatal Portrait, Abigail a Them....fenomenální alba...King Diamond je moje jednička. Škoda, že v poslední době od něho nic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Fatal Portrait, Abigail a Them....fenomenální alba...King Diamond je moje jednička. Škoda, že v poslední době od něho nic není Od tohohle pána jsem slyšel někdy na začátku devadesátých let jeho komponovaný album The Eye... Ještě v rámci projektu, kterej začal na konci léta 1989 a skončil tuším v roce 1990: rozhlasový stanice Elán/Mikrofórum (E+M - vzpomene si ještě vůbec někdo?), pak už nikdy nic. Ale bylo to dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Tak si sežeň další + Mercyful Fate(zpívá s nima)........je výbornej!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 A ještě bych rád doporučil pár dnb věcí... i když pro pravověrný vyznavače tohoto žánru je to spíš taková dramenbejsová diskoška ......: Ill Skillz - Be there 4 U (original) a na závěr (sice to není drumík, ale je to dobrý ) dokonalýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 (upraveno) Poslouchá někdo a ? Od PVD mám nejradši tuhle klasiku (vydrž to celý a zkus si sehnat delší LP verzi) - V době největší slávy ho dělal kámoš v klubu "4-ka" v UL - na tu dobu neskutečná pecka dostat někoho takového do provinčního klubíku. Ještě před lety jsem já i žena (F-Ready + Free-Da) taky "pouštěl" nějakou muziku v klubu - viz plakát z jedné z posledních akcí (nejvíc jsem měl 630 platících lidí, neuvěřitelná atmosféra). Nejraději jsem měl Chemical Brothers, Underworld, U2, Fat Boy Slim, Moby, Depeche Mode, Verve, Faithless, Groove Armada, Basement Jaxx, Kosheen, Moloko, Rammstein, Blur, Tata Bojs atd. - prostě taková všehochuť. Středy jsem hrál osmdesátky (žádnej strašidelnej zámek...). No jo, teď už jsem se (bohužel) nějak zklidnil, ztloustl a hlavně zestárl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Poraďte prosím klavírní skladby. Něco... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Minulý týden jsem si koupil dvě vynikající desky, ze kterých alespoň malá ukázka: Tuatara - Breaking the Ethers a Red Snapper - Hlavně Tuatara mě fakt rozsekala, páč jsem o ní dlouho neměl ani páru a až před časem jsem ji slyšel v jednom skvělým filmu Toma DiCilla... No a Red Snapperům to šlape tak nějak předpokládaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 STRATA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Poraďte prosím klavírní skladby. Něco... Díky. Petr Iljič Čajkovskij - op.č. 23 - Koncert č. 1 b-moll pro klavír a orchestr. Nevím jestli znáš, ale jeden z nejlepších. Mě to tady řve vždy, kdy nemám náladu . Je to s Richtrem a Vídeňskými symfoniky - dirigent Karajan - co víc dodat . Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Petr Iljič Čajkovskij - op.č. 23 - Koncert č. 1 b-moll pro klavír a orchestr. Nevím jestli znáš, ale jeden z nejlepších. Mě to tady řve vždy, kdy nemám náladu . Je to s Richtrem a Vídeňskými symfoniky - dirigent Karajan - co víc dodat . Děkuji pěkně za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Karajan je kontroverzni osobnost, ale dirigent docela dobre, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) Karajan je kontroverzni osobnost, ale dirigent docela dobre, to zase jo. Heribert Ritter von Karajan BYL kontroverzní osobnost Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Ještě jedna klavírní bomba : Rimsky-Korsakov - Let čmeláka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se