Aldo Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 V jednom dílu Top Gearu z poslední řady byl jako host tenhle týpek a docela mě zaujal svým pojetím hudby. Říka si SEASICK STEVE a hraje cosi jako blues na podivné nástroje, hlavně na svou třístrunnou kytaru a věc zvanou mississippi drum machine, občas si vystačí i s jednou strunou nataženou na lati 2"x4" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Aldo - díky, to je střelec! Už několik dní mě ovládá tato píseň od Groove armada z roku 1999. Je to remake písně zpěvačky Patti Page. Ta melodie na trubku je nebezpečně podmanivá: A ještě přidám skvělou živou verzi Walk on the wild side od Lou Reeda. Výborná bezpražcová basa: http://www.youtube.com/watch?v=iYOVxK-6ZSE Enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Zajímavej objev na kytarový scéně: Jonathan Boulet (Austrálie, 21 let). Tady je jedna jeho věc: ... hodně zvláštní videoklip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 vy jste všichni takový inťoši, tak ani nevim, jestli se tu vůbec mám ptát... slyšeli jste něco z chystanýho Rebirthu od Lil Waynea - já náhodou něco na Spinradiu a celkem jsem zíral - fakt to mělo rockovej drajv a bylo to takhle na první poslech z voleje dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Tak já taky něco přihodím - zkusím různé žánry David Gray - Please Forgive Me Infected Mushroom - Poquito Mas ( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) N.Á.D.H.E.R.A Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daeriel Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 to bandicoot: neviem presne, ktoru skladbu mas na mysli, kedze nepocuvam radia a neviem, ktore skladby su singlovky, ale celkom od Lil Waynea znesiem skladbu On Fire. Ten uvod na sposob disco-rocku z 80s-90s je super ale osobne skor preferujem francuzsky rap, napr. aj textovo je to pre mna prinosnejsie ako mainstreamovy rap a takto to vyzera, ked sa prida k rapu zbustrovana gitara 50 cent + gitara no a este z ineho sudka pridam: a obrovsky cesky hudobny klenot ten klip skutocne stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 a obrovsky cesky hudobny klenot ten klip skutocne stoji za to Daerieli /ty wolle..ten nick je jako jméno nějakého padlého anděla /..tenhleten klip jako nicmoc, ale muzika je supééér... díky. Kdysi jsem to měl na kazetě a poslouchal v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daeriel Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 nie je zac .. s tym nickom si celkom trafil.. je to taky mix mytologie, pocitacovych hier a fantasy. A k tej skladbe... moje prve spomienku na nu siahaju do cias, ked som chodil na ZS a mali sme nieco ako "skolske diskoteky" dost ma ale prekvapilo, ze je to ich vlastna pesnicka (aspon to tak vyzera). Myslel som, ze robia iba covery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 JE REVIVAL FAKE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 JE REVIVAL FAKE? Ne, je to remake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Ne, je to remake Remake je jen když to udělá původní skupina/autor/interpret, typickým příkladem legálního remaku jsou Zvonky štěstí 2009. edit: no flame Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 JE REVIVAL FAKE? Ale né, pokud se revival kapela dohodne se společností zastupující "revivalovanou" kapelu čí přímo s kapelou a platí řádně autorské poplatky, pak je všechno v pohodě. Spíš jde vlastně o takové "tribute". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Dík, tak tady je poměrně rychle jasno... např. u nožů taky (i když i tam jsou vychcánkové, co udělají na čepeli otvírací ovál a hned to není registrovaná SpyderHole)... teď ještě u těch hodinek, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Dík, tak tady je poměrně rychle jasno... např. u nožů taky (i když i tam jsou vychcánkové, co udělají na čepeli otvírací ovál a hned to není registrovaná SpyderHole)... teď ještě u těch hodinek, co? Víš co, já myslím, že ono je ve skutečnosti jasno i u těch hodinek. Stačí jen chtít a koukat se na to se selským rozumem. Protože pokud by se šlo směrem od jasných (brandovaných) fejků dál směrem k inspiracím a podobně, tak vlastně zjistíš, že těch skutečně "nejasných" modelů je absolutní minimum. Ale to už je v tomhle vlákně celkem OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 (upraveno) Co takhle a ? Upraveno 28. ledna 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Všem, co mají rádi starej dobrej elektrosound, doporučuju lehce naivní, lehce monotónní, lehce dark popovou, ale především hodně zajímavou partu: Cold Cave... Tady jsou dva kousky z jejich alba Love Comes Close (kupoval jsem v Londýně - nevím jestli je u nás k mání).... Heaven Was Full a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Všem, co mají rádi starej dobrej elektrosound, doporučuju lehce naivní, lehce monotónní, lehce dark popovou, ale především hodně zajímavou partu: Cold Cave... Tady jsou dva kousky z jejich alba Love Comes Close (kupoval jsem v Londýně - nevím jestli je u nás k mání).... Heaven Was Full a Tak to je luxus, úplně mě to vrací do osmdesátek, hlavně heaven was full. V podobném duchu mě baví Black Strobe A nahodou jsem narazil na stare dobre Modeselektor - Kill Bill Vol.4 - tohle asi rozhodi zdejsi kytaristy..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) Tak to je luxus, úplně mě to vrací do osmdesátek, hlavně heaven was full. No mě právě The Trees Grew Emotions And Died pokopne ještě víc do pravěku, protože to je přece typickej sound kapel, který smažily hitovky na C64... Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Tohle se Rogerovi povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se