Duke650 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 OK tak teď jeden večerní lomcovák. Od puberty jsem baštil Prince, o mnoho let později jsem hltal Chrise. Teď jsou oba pryč...ale zůstala tu po nich hudba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 blíží se vydání nové desky Muse, Se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Mohu doporučit knihu, čte se jedním dechem...https://www.databazeknih.cz/knihy/laco-deczi-totalne-vytroubeny-mozek-356606 Díky za tip, úplně parádní relax, řvu u toho smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Dost se těším na novou desku Johna Butlera, první dvě ukázky zní/vypadaj super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Tu znám od Bobka! S tím textem si to netroufnu hádat, těch možností je hodně, co si tak pamatuju z recenzí z Melodie:-). Jo, Zich ji pro Bobka napsal. Text je od Zantovskeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 SRV byl neskutečný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Pro info - Metallica - 18.8.2019 - Letňany. Dnes začal předprodej pro členy fan klubu (už je mám vytištěné), zítra pro členy Live nation a od 28.9. pro ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 ta holka má fakt koule,těším se co bude dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 je výborná,těším se na desku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 tak synci ..... kdo máte rádi Underworld , tak je tu novej vinyl i s Iggy Popem http://www.underworldlive.com/music/2018/06/teatime-dub-encounter/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 trestuhodně jsem nezachytil info, že Portnoy z DT bubnuje zase v další kapele. Basuje tam geniální Sheehan a skvěle k nim sedí pan Kotzen, co mi tuze připomíná mého oblíbeného Chrise Cornella. Hoodně slušný živák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 neznal jsem,ale výbornej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Oldschool hammond k ranní kávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Oldschool hammond k ranní kávě Bylo to sice až k obědu, ale nemělo to chybu...Bonamassa je super muzikant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Tek klavesak je hravy jak kote. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Mark Knopfler nezahálí, valí s další deskou...Singl je fajný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Prince byl můj oblíbenec, toto jsem našel bohužel až teď. Prý tenkrát nebyl časopisem Rolling Stone nominován do Top100 guitar players of all time, tak jim ukázal, jak moc se spletli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 (upraveno) Bonamassu znám krátce, ale napravuju to intenzivně! Upraveno 12. října 2018 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Bonamassa mívá dobré živáky. Můj oblíbený je Live At The Greek Theatre s dechovou sekcí a nádhernými ženskými vokály, takový Hummingbird člověka pokaždé dojme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se