Duke650 Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Moc díky tomu, kdo tu postnul Greta van fleet. Jen víc takových kapel Rival Sons znáš? Některé starší věci byly very LedZep-ish, ale ty novější jsou taky zajímavéhttps://www.youtube.com/watch?v=-MA0m1K2jW4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 Jj, ty znám, taky super,diky. Z novych mě chytla shopting stars. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 John Butler live. Ten chlap má snad dvacet prstů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 (upraveno) John Butler live. Ten chlap má snad dvacet prstů Protože na to hraje jak na banjo, na které hraje taky obstojně Trace Bundy - taky dobrý řízek. Sháněl jsem na svou svatbu jeden jeho song a v Evropě nešlo nic koupit. Tak jsem mu napsal přes nějaké jeho stránky a druhý den mi ten song poslal v nejvyšší kvalitě a ještě popřál hodně štěstí to sice nedopadlo, ale stejně si ho občas rád pustím https://www.youtube.com/watch?v=siioLU7820A A ještě nový James Harries. Mám rád toho chlapa, i když ne vždy jsou jeho songy můj šálek kávy. Na živo je fenomenální a teď má nový singl https://www.youtube.com/watch?v=Y1WwwPs4VQM Upraveno 27. května 2019 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Trocha dekadence v podání Laibach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Nejde někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Bohužel ne, Sumac hrajou v ten samej den. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 další pecka z nové desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 J. A. R. (deska remixu Eskalace bobra) Vim, je to uz na hrane, ale za me dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jsou tam samo i normalnejsi mixy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Prínce didn't die, he just went up to look for his guítar.We miss you so much, you sexy MF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Na Beatu jsem dneska zachytil singl Come On To Me a tak mě to nadchlo, že v tuhle chvíli už mám tu desku poslechlou dvakrát. Nádhernej zvuk. Koupím platňu na doma potom https://open.spotify.com/album/3UdA4CPd2ktoIbzo1UREWc?si=us0gKQztQRGEC1kWQpTb4w Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno 30. května 2019 uživatelem hreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 další pecka z nové desky Ten klip mi prišiel bez vtipu/prekvapenia, len som čakal kedy sa ti domorodci zvrtnu na ludožrútov Ale len z radia dobry song! Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Jsem si před chvílí stěžoval manželce že letos se na hudebních prknech nic zajímavého pro mě nechystá a najednou blik :-) A ještě navíc ve fórum Karlín, paráda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Jsem si před chvílí stěžoval manželce že letos se na hudebních prknech nic zajímavého pro mě nechystá a najednou blik :-) A ještě navíc ve fórum Karlín, paráda....Puvodne meli byt v Lucerne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Puvodne meli byt v Lucerne ne?Já ti vůbec nevím, včera jsem mrknul na Ticket pro a koupil. Mám je nic moc rád, hlavně Skin mě úplně fascinuje. Mám s toho upřímně radost, je doufám že mi do toho nic neskončí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Neodolal jsem a taky koupil... Ten den mam svatek tak si ho lehce zprijemnim .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Tak já si třeba tento týden nemůžu stěžovat...v pondělí jsem byl na Alice in Chains, dneska Smashing Pumpkins za mě úrodný rok (v listopadu bude Townsend a Lanegan). https://www.youtube.com/watch?v=I7JCndWHBRg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Som lovil nejaké svižnejšie kapely, ktoré som doteraz nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se