marosh Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Neboj, jednou to odezní a bude zase všechno v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Ale zajebiste video.Chłopcy z Polish Metal AlianceJudas Priest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Po dlouhé době (několik hodně let) jsem objevil mezi CD Judas Priest - Painkiller, sakra už týden je nemůžu dostat z hlavy. Díky za tip, zrovna jsem si říkal, co jsem už dlouho neslyselOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 5 hodinami, McStinger napsal: A popri tom narazil na toto, celkom zaujímavé: The HU su hviezdy, to len ty dokazes pozerat australSKA a popri tom na nich "narazit" Tieto etno zamerane rockove/metalove veci su niekedy fakt prima, v poslednej dobe toho hodne pocuvam. no ved uznaj, maju to v DNA alebo islandania vo vlnenych vestickach, no ti uz hraju stvrt storocie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Díky za tip, zrovna jsem si říkal, co jsem už dlouho neslysel Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Skús aj Firepower, dosť počúvateľné před 4 hodinami, instant napsal: The HU su hviezdy, to len ty dokazes pozerat australSKA a popri tom na nich "narazit" Tieto etno zamerane rockove/metalove veci su niekedy fakt prima, v poslednej dobe toho hodne pocuvam. no ved uznaj, maju to v DNA alebo islandania vo vlnenych vestickach, no ti uz hraju stvrt storocie No jo, ja som už konzerva a na nové veci musím náhodou naraziť. Okrem toho etno v metale zrovna nemusím, ak prekročí rozumnú mieru (napr. posledný celkom podarený Nightwish s tým občasným írskym švrdlikaním, len čakám, kedy na mňa vybehne Flatley). Skrátka, metal a kadejaké píšťalky a husličky, to nie je nič pre starého thrash-metalistu. Občas počúvam toto, malej sa to páči a určite nepoznáš. Nemôžeš poznať všetko . Od druhej minúty to celkom chytí dych a aj stupnica v pomalej časti je zaujímavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Jj, já to spíš myslel Judas Priest obecně, že jsem už dlouho neslyselOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 ked uz sme pri tych severanoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Serj má nový kousek venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 neco pomalejsiho z novej platně od Foo Fighters Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Já od té doby, co vyšlo nové album, tak neposlouchám nic jiného. Asi ne každý tomu přijde na chuť, ale celé album se mi líbí melodicky a hlavně textově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 (upraveno) ...zamáčkl jsem slzu dojetí a vzpomínek...tahle skladba, někdy v sedmdesátých letech minulého století, určila směr hudby co poslouchám dodnes.... LEČO HEEEJ..... Upraveno 13. února 2021 uživatelem Diamondking ÚPRAVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Tyhle dva živáky mě vrátili zpátky na vysokou Obzvlášť super u The Killers 24. minuta For Reasons Unknown a u Stereophonics poslední song Dakota. Ach jo, to byly časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 moji oblíbení Of the Wand & the Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 jj, ja posledni dobou skoro nic jinyho neposloucham... obcas se vracim ke stary dobry klasice jako Ulver nebo Burzum... btw je tu nejaky fanousek Walking Dead? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Cumim na Springsteena a nechapu co vsechno na tom podiu necha. V sedesati (tehdy)! Tri hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 A omlouvam se vsem z E Street Band...ti to samo jedou s nim a taky nevypadaji znudene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 A tohle je moment u ktereho dycky brecim! A uz du spat no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Boss není žádná mediální mrdka...Je to dělník pódia, pčvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se