nickolas Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 skvelej setik do ofisu i houmofisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 19 hodinami, nickolas napsal: A tohle je moment u ktereho dycky brecim! A uz du spat no... To je při Waitin on a sunny day že jo? Já teda nebrečím, jen si přeju, aby ten kluk uměl slova a líp zpívat. Ale jinak super atmosféra i písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 15 hodinami, Muffik napsal: To je při Waitin on a sunny day že jo? Já teda nebrečím, jen si přeju, aby ten kluk uměl slova a líp zpívat. Ale jinak super atmosféra i písnička. Jj, je to ono. Me je dycky toho kluka strasne lito. Na jednu stranu obrovsky zazitek, na druhou na nem je videt jak je z toho uplne vyrizeny z toho soku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Dneska davam Joe Cockera. Je neuveritelny jak to dava a jak si to uziva. Byl to borec jak prase. Sorry, neumim davat YouTube... https://m.youtube.com/watch?v=qzDLZa01bYU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Dneska lovím v temných vodách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 (upraveno) tak a ja zase pro zlepseni nalady hudebne je to takovy... rekneme unile... ale texty jsou super aneb kdo neslysel o odinovi a ikee tak zde song edit: pasaz s odinem zacina 02:31, ale stoji to za to shlednout cele... je to radne ujete a vesele dobre Upraveno 1. března 2021 uživatelem nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Když pročítám tohle téma, tak tu radši přispívat nebudu se svým vkusem, který většinou obsahuje z velké většiny pop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Proc, ja jsem treba osobne zjistil ze i u hudebnich stylu ktery doslova nesnasim, se cas od casu najde kapela ktera stoji za poslech a obcas neni na skodu rozsirit si obzory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 pomalu se blíží nové album RB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) Podle mne nejlepsi od Royal Blood bylo jejich prvni album- druhe mne hodne zklamalo... Takze moc nateseny na treti nejsem Upraveno 15. března 2021 uživatelem Navazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 V 7. 3. 2021 v 22:09, Marty89 napsal: Když pročítám tohle téma, tak tu radši přispívat nebudu se svým vkusem, který většinou obsahuje z velké většiny pop. Naopak, aspoň tu nebude monotematicky jen rock & metal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 V 15. 3. 2021 v 10:58, Navazka napsal: Podle mne nejlepsi od Royal Blood bylo jejich prvni album- druhe mne hodne zklamalo... Takze moc nateseny na treti nejsem jj první album bylo top,nedělám si iluze že nové bude stejně dobré,ale necháme se překvapit jinak Serj má nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 2 hodinami, spineshank napsal: jinak Serj má nový kousek Koukám, že to je z novýho EPíčka. To si večer rád poslechnu. Jinak si často s lítostí vzpomenu na ten pražskej koncert, což byla dost bída. Ne kvůli němu, ale organizačně i zvukově to stálo za vyliž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 4 hodinami, warann napsal: Koukám, že to je z novýho EPíčka. To si večer rád poslechnu. Jinak si často s lítostí vzpomenu na ten pražskej koncert, což byla dost bída. Ne kvůli němu, ale organizačně i zvukově to stálo za vyliž. Zatím jsem na to EP nikde nenarazil kde by se dalo poslechnou ale mělo to jit tuším dnes ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) před 15 hodinami, spineshank napsal: Zatím jsem na to EP nikde nenarazil kde by se dalo poslechnou ale mělo to jit tuším dnes ven Ja jedu tady, dole je videt, ze datum vydani je skutecne vcerejsi jak pises. Upraveno 20. března 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Potešila mne deska Stinga - Duets, ačkoliv se v některých případech nejedná o hyper novinky. Je to příjemný poslech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 V 15. 3. 2021 v 11:07, Muffik napsal: Naopak, aspoň tu nebude monotematicky jen rock & metal. Ok, řekli jste si o to sami. A pak se bez mučení přiznám, že mám rád Taylor Swift. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se