KurtCz Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Zánik Izraela byla svého času pomsta Petru Mukovi, měli mezi s sebou nějaké spory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Britská punk-rocková kapela The Clash dala požehnání, aby ukrajinské punková kapela Beton mohla upravit jejich slavný hit London Calling. Vznikl tak Kyiv Calling - válečná hymna. Všechny výtěžky z prodeje jdou na Free Ukraine Resistance Movement. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Super. Na originalu jsem vyrostl, tohle me potesilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 sikovne dievciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) Trochu odbočím tematicky s dotazem ohledně rozšíření obzorů. Jak se postupem času mění vkus, tak u nás doma poslední dobu hodně (převážně) posloucháme čtyřku Nina Simone, Etta James, Aretha Franklin a Ella Fitzgerald. No a když si třeba na Spotify pustím rádia jmenovaných, tak se tam vlastně převážně točí (navzájem prolínají) právě tyhle 4 stejný jména. Jo, samozřejmě tam skočí všelicos od Satchma po Nancy Sinatra, ale spíš tak nějak doplňkově. Tak by mě zajímalo, jestli nemáte tip, o jaký jména výše jmenovanou čtyřku doplnit. Dodávám, že Nina je u nás dlouhodobě TOP, ty zbylý 3 jsou těsně za ní a společně se dělí o druhou příčku. Jo, samozřejmě jsem zkoušel pátrat, něco jsem našel (Shirley Bassey, Carmen Mcrae, nebo třeba za mladší generaci Madeleine Peyroux, případně, ať to nejsou skoro samý ženský, Gilbert Scott-Heron), ale vhodný tipy rád uvítám. Upraveno 23. března 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Včera jsem narazil na toto: A dneska na toto: Že je pod obojím podepsaný Dave Grohl a FF mě pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Dneska vychází nové LP od RHCP a včera jim v Hollywoodu odhalili hvězdu na chodníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 (upraveno) Jsou to sice skoro dva měsíce, ale 11.2.2022 vyšlo album finských Amorphis - Halo. Tuhle kapelu mám moc rád a hlavně jejich druhé album Tales From The Thousand Lakes z roku 1994, které dostalo ohodnocení 10/10. Beru ho jako jejich nejlepší počin a Halo se k tomu hodně přibližuje. Kdo má rád takovou muziku, tak vřele doporučuji. Ukázka: Upraveno 1. dubna 2022 uživatelem Diamondking pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 RHCP vyborne, uz sa tesim v Juni v BA Amorphis pecka, mne troska viac stimuje album Elegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Elegy je taky paráda....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Elegy za mě nejvíc a na druhým místě mám asi Queen of Time. To nejdůležitější mám na vinilech, Tales of the...nemůžu sehnat za rozumný peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 No tak to je paráda veliká...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Jo a ještě mi tam chybí tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 11:12, Harwey napsal: RHCP vyborne, uz sa tesim v Juni v BA Amorphis pecka, mne troska viac stimuje album Elegy. Sem totálně minul, že maj bejt i u vás, takže sem to rychle napravil a 2 lupeny sou objednaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 My se dneska s kamosema hecli a koupili lupeny na Blondie do Manchestru. Obcas takhle vyrazime, Londyn, Berlin a bejva to fajn. Tentokrat jsme Londyn vynechali a pri pozadavku primyho letu tak nejak zbyl ten Manchester. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 2 hodinami, Moty napsal: Sem totálně minul, že maj bejt i u vás, takže sem to rychle napravil a 2 lupeny sou objednaný Super, dufam bude peckova show. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 1 hodinou, Harwey napsal: Super, dufam bude peckova show. To LP je boží, takže věřím, že jo, kam máš lupen? Předpokládám, že to bude chtít tam být brzo, aby sme měli dobrý místo, máme na plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Daleko na tribunu, sektor C206. No poponahlajte sa, kym nastupi RHCP bude to tam plne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 44 minutami, Harwey napsal: Daleko na tribunu, sektor C206. No poponahlajte sa, kym nastupi RHCP bude to tam plne. Tak už je mám v košíku, moc se na ně těším a mám je moc rád Ale naživo to klukům prý moc nejde, hlavně zpěvákovi co jsem slyšel....tak pak dejte vědět jaký byli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se