Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na mňa asi najlepší dojem za posledné roky urobil Benediction s albumom Scriptures. Dobrá hudba plus vynikajúco zmixované. Má to šťavu, nie je to prehnané, všetko počuť a ešte stále má človek dojem, že hrá kapela a nie jednotlivé nástroje.

Odesláno (upraveno)

V 6. 12. 2022 v 20:35, McStinger napsal:

Bathory, alebo naozaj Quorthon? :) Ja mám rád aj jedno, aj druhé.

Rozšířit  

Já ho znám spíš s Bathory, píseň Hammerheart jsem dokonce prosadil jako hudbu k nástupu na maturiťáku v 98 :)

Upraveno uživatelem vojt
Odesláno
  V 6. 12. 2022 v 20:58, vojt napsal:

Já ho znám spíš s Bathory, píseň Hammerheart jsem dokonce prosadil jako hudbu k nástupu na maturiťáku v 98 :)

Rozšířit  

:D tak to u nás sa také ešte presadiť nedalo, inak by som možno vybral Destruction, niečo z Release from Agony.

Inak Destruction ma tiež posledným albumom celkom potešil, po veľmi dlhých rokoch čakania na dobrý album. Je tam aspoň trocha tej hravosti z Release from Agony a Eternal Devastation.

Odesláno
  V 6. 12. 2022 v 20:58, vojt napsal:

Rozšířit  

Tyjo já k nástupu na maturitaku v 97 prosadil Carla Orffa - Carminu Buranu 🙂🤘🏿

Odesláno

Staré ale super album od amerických Incubus. Velmi dopuručuju! Před pár měsíci jsem je viděl naživo v Royal Albert Hall a mám z toho zážitek na hodně dlouho. Paráda!
bd37a5a4b41543b47415d6c33934d215.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...