African Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 před 20 minutami, warann napsal: Ty to mají napálený jak sviňa. Jinde ceny 1790 - 2590Kč, což mi přijde OK. Akotát se tady nemůžu rozhoupat, jestli žlutý nebo zelený sektor. https://www.ticketportal.cz/event/STING?idp=405259 Stál bych u pódia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Chápu, ale jdeme výjimečně se ženou a "shoda" je, že budeme sedět ;-). Asi vezmu zelenej - horší výhled, lepší zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 V 20. 11. 2022 v 21:12, vojt napsal: A co Quorthon, máme rádi? To je hezký, jak je takovej rozladěnej v tom zpěvu. Já mám od Bathory nejraději asi Hammerheart. Podle mě je to mistrovské dílo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Pantera 12.6.2023, lístky k pódiu koupeny. Nechce se mi věřit, že už je to 25 let co nás tam Ozzy stříkal hadicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 V 23. 11. 2022 v 10:20, Bobisky napsal: Pantera 12.6.2023, lístky k pódiu koupeny. Nechce se mi věřit, že už je to 25 let co nás tam Ozzy stříkal hadicí Jo a Phil Anselmo poblil stage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Až teď jsem se dostal k poslechu Ozzyho novinky a baví mě. Přijde mi jako taková esence jeho nejlepších kusů z Ozzmosis, The ultimate sin a No more tears. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 před 3 hodinami, patprom napsal: Jo a Phil Anselmo poblil stage Taky jdeme s bráchou Great southern trendkill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Taky jdeme s bráchou Great southern trendkill Dobrá fošna! Hned od začátku to sypou naplno, žádné intro, nic. Bruntál jak howädo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Dost mě baví Spritworld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 z poslední doby RHCP,Ozzy,Papa Roach,Three Days Grace všechno parádní desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Skvela Besna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 V 20. 11. 2022 v 21:12, vojt napsal: A co Quorthon, máme rádi? To je hezký, jak je takovej rozladěnej v tom zpěvu. Bathory, alebo naozaj Quorthon? Ja mám rád aj jedno, aj druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Na mňa asi najlepší dojem za posledné roky urobil Benediction s albumom Scriptures. Dobrá hudba plus vynikajúco zmixované. Má to šťavu, nie je to prehnané, všetko počuť a ešte stále má človek dojem, že hrá kapela a nie jednotlivé nástroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 (upraveno) před 24 minutami, McStinger napsal: Bathory, alebo naozaj Quorthon? Ja mám rád aj jedno, aj druhé. Já ho znám spíš s Bathory, píseň Hammerheart jsem dokonce prosadil jako hudbu k nástupu na maturiťáku v 98 Upraveno 6. prosince 2022 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 před 13 minutami, vojt napsal: Já ho znám spíš s Bathory, píseň Hammerheart jsem dokonce prosadil jako hudbu k nástupu na maturiťáku v 98 tak to u nás sa také ešte presadiť nedalo, inak by som možno vybral Destruction, niečo z Release from Agony. Inak Destruction ma tiež posledným albumom celkom potešil, po veľmi dlhých rokoch čakania na dobrý album. Je tam aspoň trocha tej hravosti z Release from Agony a Eternal Devastation. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 hodně chytlavej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 V 6. 12. 2022 v 21:58, vojt napsal: Já ho znám spíš s Bathory, píseň Hammerheart jsem dokonce prosadil jako hudbu k nástupu na maturiťáku v 98 Tyjo já k nástupu na maturitaku v 97 prosadil Carla Orffa - Carminu Buranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Staré ale super album od amerických Incubus. Velmi dopuručuju! Před pár měsíci jsem je viděl naživo v Royal Albert Hall a mám z toho zážitek na hodně dlouho. Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 me ted bavi todle v unplugged je to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Před hodinou, montemar napsal: me ted bavi todle v unplugged je to fajn Jo, párkrát jsem byl roztočit vrtuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se