warann Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 20 hodinami, African napsal: Takže tam bude cca 50000 lidí jako na Ed Sheerenovi prý co se očekává, já na to dlabu... Tak já to pak převyprávím, jaký to bylo ;-). Lupeny už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Cory Wong opět v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 6 hodinami, warann napsal: Tak já to pak převyprávím, jaký to bylo ;-). Lupeny už mám. Teď jsem přišel z práce kamaráde, au Ale koukám že lupeny stále jsou, ale už je to na mě opravdu asi moc mega velký, tolik lidí už mě vadí, stárnu..... já upřímně nedávám ani Letňany. Každopádně se těším na report, jsem si jist že si to s mladým užijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince uz to tu bolo mnoho krat, ale toto ma taku silu a energiu ze dovi dopo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince (upraveno) Koment k Lorna Shore: P.S. nutně potřebuji nový zesilovač, asi tak dva megawatty Upraveno 13. prosince uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 20:08 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:08 No bubenik sa nenudi...jaaaj Austin, uz viem, tak je to jasne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 20:17 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:17 Uz si ho sem tusim daval, ze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno sobota v 21:58 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 21:58 Na koncertě Lorna Shore v Praze byla dcera a syn, já to nedal. Ale když jsem byl se synem na Ne Obliviscaris a hráli toto, byl jsem hotový. Moje oblíbená byla vždy Forget Not, ale toto je mazec. P.S. live verze na YT z Colorada 2016 s jiným basákem má asi transparentnější zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno pondělí v 21:15 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 21:15 Vím, že tu máme RIP vlákno, ale chci spíš oslavit jehu muziku. Zemřel hráč na tabla Zakir Hussain. Jel naplno a letos získal 3 Grammy (s Bélou Fleckem). Nejraději mám Johna McLaughlina právě po jeho boku a Shakti a následující Remember Shakti projekty patří mezi největší hudební radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se