Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Humanzero napsal:

Páteční pohoda 

IMG_1627.jpeg

Pár dní nazpět jsem si to dal v autě + nějaké ty fláky ze starších alb. Ale tohle je geniální.

Odesláno
před 16 hodinami, Harwey napsal:

Za kulturou

IMG_20250601_203039.jpg

před 24 minutami, Bison napsal:

Super, jen nás bylo o pár tisíc víc 😀

Hele a jaký to teda bylo? Já četl na iDnes nějakou recenzi, jakože nic moc, ale v diskuzi pod článkem si to lidi pochvalovali.

Já zkoušel Metallicu na příští rok do Polska a je to na pytel. Furt to to někam přesměrovává dál a dál a i když je to za rok, tak se to tváří jako vyprodaný. 

Takže mladej je kyselej, byť nás čekají GnR a hlavně repete Power Up (tam jsem zvědav, Bratislava se nám moc líbila, tak aby nebylo zklamání v důsledku vysokýho očekávání). 

Tak mě včera prosil, jestli nepojedeme "alespoň" na Judas Priest někam do Německa 😀.

Odesláno

ozvucenie bolo na vysokej urovni, myslim tym ziadne kvilenie pistanie, pazvuky.

na druhej strane, poriadne ozvucit halu da asi zabrat, aby bol dobry zvuk v celom priestore.

tym chcem povedat, ze vzadu na sedackach to bolo dost ohucane, dole na ploche bol mozno iny zvuk

co sa tyka show, tak 1*, premakane do posledneho detailu, priprava trvala 2 roky

ku kazdej pesnicke zvlast video vzadu na platne, bruce par oblekov vymenil, aby to sedelo zo show

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Za mě super, zvuk výborný, bubeník skvělý. Tu recenzi jsem četl taky a spíš mi to přišlo, že redaktor tam buď nebyl nebo  byl venku u stánků 😀. Pravda je, že jsem nebyl na tribuně, ale v kotli tam je ten zvuk taky trochu jiný. Takže za mě jednoznačně super, mladej to hodnotil jako druhý nejlepší koncert co zažil.  Na elektrikáře jdeme taky. Na to jsem moc zvědavej. Naposled jsem je naživo viděl tuším v Drážďanech a to už taky pár let. 

Odesláno
3 hours ago, warann said:

Já zkoušel Metallicu na příští rok do Polska a je to na pytel. Furt to to někam přesměrovává dál a dál a i když je to za rok, tak se to tváří jako vyprodaný

Ony se ještě nezačaly prodávat samostatné  lístky myslím?

Single-Day tickets to No Repeat Weekend shows will be available starting July 25, 2025.

Odesláno
před 27 minutami, Mr. Sandman napsal:

Ony se ještě nezačaly prodávat samostatné  lístky myslím?

Single-Day tickets to No Repeat Weekend shows will be available starting July 25, 2025.

Je to mozny, koukal jsem na to ve spechu, tak jsem mozna zmatkoval. Dikes. 

Odesláno
před 1 hodinou, African napsal:

David Byrne má novou placku a vyráží na turné, ale Praze se vyhne obloukem zdá se 😪

DavidByrne_WhoIsTheSky_LenticularLP_Gatefold-spread_1x1-1.jpg

Static_AllDates_1080x1350_DavidByrne_2025_ALL_R1-3.jpg

Tvl a je to tu zase. Pak ze Matrix neexistuje 😁. Zrovna rano jsem cestou do prace poslouchal nejaky starsi veci, mj. Burning down the house a rikal si, ze by nebylo spatny Davida jeste videt. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...