Zdenek1307 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Před hodinou, Humanzero napsal: Páteční pohoda Pár dní nazpět jsem si to dal v autě + nějaké ty fláky ze starších alb. Ale tohle je geniální.
Harwey Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června no letisko je letisko:) do haly uz sa viac natrepat neda
warann Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 16 hodinami, Harwey napsal: Za kulturou před 24 minutami, Bison napsal: Super, jen nás bylo o pár tisíc víc Hele a jaký to teda bylo? Já četl na iDnes nějakou recenzi, jakože nic moc, ale v diskuzi pod článkem si to lidi pochvalovali. Já zkoušel Metallicu na příští rok do Polska a je to na pytel. Furt to to někam přesměrovává dál a dál a i když je to za rok, tak se to tváří jako vyprodaný. Takže mladej je kyselej, byť nás čekají GnR a hlavně repete Power Up (tam jsem zvědav, Bratislava se nám moc líbila, tak aby nebylo zklamání v důsledku vysokýho očekávání). Tak mě včera prosil, jestli nepojedeme "alespoň" na Judas Priest někam do Německa .
Harwey Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června ozvucenie bolo na vysokej urovni, myslim tym ziadne kvilenie pistanie, pazvuky. na druhej strane, poriadne ozvucit halu da asi zabrat, aby bol dobry zvuk v celom priestore. tym chcem povedat, ze vzadu na sedackach to bolo dost ohucane, dole na ploche bol mozno iny zvuk co sa tyka show, tak 1*, premakane do posledneho detailu, priprava trvala 2 roky ku kazdej pesnicke zvlast video vzadu na platne, bruce par oblekov vymenil, aby to sedelo zo show 1 1
Bison Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Za mě super, zvuk výborný, bubeník skvělý. Tu recenzi jsem četl taky a spíš mi to přišlo, že redaktor tam buď nebyl nebo byl venku u stánků . Pravda je, že jsem nebyl na tribuně, ale v kotli tam je ten zvuk taky trochu jiný. Takže za mě jednoznačně super, mladej to hodnotil jako druhý nejlepší koncert co zažil. Na elektrikáře jdeme taky. Na to jsem moc zvědavej. Naposled jsem je naživo viděl tuším v Drážďanech a to už taky pár let.
Mr. Sandman Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června 3 hours ago, warann said: Já zkoušel Metallicu na příští rok do Polska a je to na pytel. Furt to to někam přesměrovává dál a dál a i když je to za rok, tak se to tváří jako vyprodaný Ony se ještě nezačaly prodávat samostatné lístky myslím? Single-Day tickets to No Repeat Weekend shows will be available starting July 25, 2025.
warann Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 27 minutami, Mr. Sandman napsal: Ony se ještě nezačaly prodávat samostatné lístky myslím? Single-Day tickets to No Repeat Weekend shows will be available starting July 25, 2025. Je to mozny, koukal jsem na to ve spechu, tak jsem mozna zmatkoval. Dikes.
Humanzero Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Bohužel, zamačkávám slzy, neuvidím naživo Pokud by někdo chtěl na NIN do Vídně mám 2ks vstupenky.
Horhe Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) Hodně líbivej BM Upraveno 8. června uživatelem Horhe 1
Horhe Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Do nového dne s písničkou na rtu. Já mám tohodle rudocha prostě rád
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června David Byrne má novou placku a vyráží na turné, ale Praze se vyhne obloukem zdá se
warann Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 1 hodinou, African napsal: David Byrne má novou placku a vyráží na turné, ale Praze se vyhne obloukem zdá se Tvl a je to tu zase. Pak ze Matrix neexistuje . Zrovna rano jsem cestou do prace poslouchal nejaky starsi veci, mj. Burning down the house a rikal si, ze by nebylo spatny Davida jeste videt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se