Hasňa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Prosim admina, aby prispevky 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 56, 58, 59 a 60 presunul do vlakna B-Uhr. (http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14249) At to tady nezasirame. Prispevek 36 muze zustat, ale sel by mozna zkopirovat, at to v novem vlakne dava smysl. Tento prispevek se pak muze samozrejme smazat. Diky predem. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 nojo, ty hochglanz marine budou na živo pecka jako kráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Já mám pocit, že Stowa se celkově začíná posouvat někam maličko výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 to chrono má podle mě přímý cíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 to chrono má podle mě přímý cíl Jak to myslíš? Jako že by si kupující vzal radši Stowy než IWC? Tak to silně pochybuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Jak to myslíš? Jako že by si kupující vzal radši Stowy než IWC? Tak to silně pochybuju... myslím to tak jak to myslím - jsou lidi co si můžou koupit B-Uhren Stowa, ale na IWC BP nemají a tady je to podobné Upraveno 17. března 2010 uživatelem chacharoid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) myslím to tak jak to myslím - jsou lidi co si můžou koupit B-Uhren Stowa, ale na IWC BP nemají a tady je to podobné No ale tak to máš se vším...jsou lidi co mají na IWC, ale nemají na PP - jen ta pointa mi pořád uniká Jak Stowa, tak IWC mají svoje modely historicky podložený, takže v tom nevidím žádný problém. EDIT: Ještě přihodím pár větších fotek, aby bylo nad čím slintat Upraveno 17. března 2010 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 obávám se, že ta chrona určitě pudou za hranici tisíc éček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Ty chrona jsou moc pěkné, ale první co mne napadlo - Strela Civil. Já vím, jsou tam rozdíly (a ne malé), ale takový ten první duch, co napadne. Ale jinak tu jejich letošní produkci fakt můžu. A ty Marine s Durowe mne začínají škárlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 No, mě ty IWC na první pohled napadly taky (protože je mám), ale pak jsem si řek, že světlej cifr a rosegold arabský čísla a ručky nic neznamenaj - to už by bylo asi moc striktní a nereálný si myslet, že odteď budou rosegold čísla na světlým cifru výsadou portugalů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 ceny už někde visí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 ceny už někde visí? Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 No ty chronografy jsou pěkný A pořád víc mě láká Marine Original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Se pochlapili! Ty chrona jsou moc pekny a ta A10 je pohledove velmi koukatelnej stroj. Po dlouhe rade hodinek s okoukanym rotorem 2824 je to prijemny svezi vitr! Tesim se, az zverejni ceny a az se ty hodinky dostanou mezi lidi a objevi se zive fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Nad tím chronograf plésa srdce sudeťáka, v U - bootu si tak pjekně směržit cas do zasahu torpédto - a anglán de na dno !!! Že ono k tomu postavit fajnový hodinky ani není mnoho nápadů potřeba, stačí si vše hezky rozmyslet, aby to bylo tam, kde to být má, veliký tak, jak to být má. Fakt podarek a přeju zasloužený bombózní úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Ty chrona jsou libovy, jen to plasticke logo si mohli odpustit, trochu to ten cifernik posunuje do kategorie cinskych hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Taky jsem o tom přemýšlel, baker, ale myslím, že je to rafinovanej fígl, jak využít jednoduchosti a údernosti toho loga, a dát vyniknout těm titěrným natištěným indexům na subcifernících, takže naopak, je to promyšlený a dotáhnutý - naše německý každým coulem. Upraveno 17. března 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Nad tím chronograf plésa srdce sudeťáka, v U - bootu si tak pjekně směržit cas do zasahu torpédto - a anglán de na dno !!! Ale to uš néni moterni! Tnes dostat ke kašdá Deutsche nebo Protektorat smašicí pšístroj naše kronograf, aby v Afrika nebo Šína védět, jak dlouho moci smašit jiné násory. Aby moc lidí sbytečně neusmažit a oni mohli ještě pracovat v náš kamenolom. Na to pérfetkni dva čudliki na nofé hodinky ? které dávat sdarma ke každý smašicí pšístroj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 (upraveno) K tomu chronografu musím aktuálně dodat, že jěště lepší by bylo, kdyby chronografová vteřinovka (centrální) a sčítač byly černé, ale k tomu mají u takhle klasických hodinek odvahu snad jenom patek a philippe - a i proto jsou nejlepší, sice né tost deutsch, ale nejlepší. Němci by tu nesymetrii brali jako osobní selhání a točila by se jim z ní hlava . Upraveno 18. března 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 No, měl jsem ty chrona včera v ruce, nejsou špatný ale naživo mě moc nechytly. Obecně mám pocit, že u všech modelů Marine ty velký číslice trochu "lezou ven" z číselníku, tady u těch plastických zlatých byl ten pocit ještě silnější. Ručky mi přišly trochu moc "macatý". Nebyly špatný, ale žádná bomba. Zato chronografy Kulisse Jorg Schauer byly naživo super, obzvlášť na tom pěkným kovovým tahu typu mesh, který Jorg sám vyrábí. Sebevědomý chlapský hodinky, Schauer je takový menší hubený chlapík, měl je na ruce k džínám a košili a vypadaly skvěle. "Kalibr Durowe" naživo taky nic moc, jsou to jen nový můstky, jinak tam není žádná změna oproti původnímu strojku Unitas. Měli tam obrázek "vintage" úpravy Unitas s centrální vteřinovkou, který by měl být v připravovaných B-Uhr, postoval to už Safi v článku z návštěvy Pforzheimu. Nechtěli prozradit, kdo to pro ně bude dělat. Účast Stowy v Basileji byla taková partizánská, měli pronajatou sklepní místnost v nějakým baráku přes ulici od výstavní haly 1. Společně s nimi tam byla ještě značka Temption/Sothis ve vedlejším sklepě, chlápek od nich se na nás koukal psím pohledem, abychom se taky přišli podívat, ale my jsme se na to vykašlali . Všechno se holt stihnout nedá. Nový Marine Original s "hochglanz" cifrem je to samý jako limitka s červenou dvanáctkou, technika cold enamel, což je nějákej ten pryskyřičnej nátěr či co. Vypadá to dobře. Byli hrozně milý, Schauer velký sympaťák, i když na nás neměl moc čas a věnovala se nám jeho kolegyně, tuším, že to byla Vivica Hafner. Zručně mně a Romanovi natočila pivko, to bylo obzvlášť milý. Můj závěr, jestli mít hodinky od Schauera, pak ty chrona Kulisse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se