Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fora majitelu slouzi primarne k reseni problemu. Mam Mondeo a kouknu-li se na Mondeo forum, tak to vypada tak, ze Mondea se kazi vsechna mezi vyjezdem z autosalonu a prvni krizovatkou. Ale ono to tak uplne neni. Totez lze pozorovat na forech vsech znacek. Zive si dovedu predstavit, jaky prvotni dojem vzbuzuje forum Mercedesu. Forum nezobrazuje kvalitu modelu v obecne rovine. Ja tak ostatne taky chodim jenom kdyz se mi na aute neco podela. Nechodim tam kazdy den psat, ze vsechno funguje.

Odesláno

Koukal, ale nelíbí - a taky mám v okolí víc nespokojených s tímhle autem, než spokojených.

Pořád to vypadá na Volvo, případně na Q7 přes ochotného kolegu z fóra.

Odesláno

Ještě mě napadl Dodge Nitro, nebo Dodge Durango 5.7 8 válec Hemi.

Nový Nitro stojí s 3.7 V6 necelých 750 000 s DPH v automatu. Má ale pouze necelé 4,60m

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Tada
Odesláno

No nevím nevím, tyhle amerikánský nádhery konstruovanéna ploužení se maximálně 100km rychlosti nejsou pro potřeby evropského provozu ideální...

Mercedes R nebo nějaké Subaru bude za 750 lepší.

Návštěvník Tada
Odesláno
To asi nesplňuje parametr ceny :)

Ale koukal jsem na RX - nemá tu s tím někdo zkušenosti?

Mám a čerstvé :) S RX450h.

Kufr to nemá, protože tam jsou baterky, ale i ta nehybridní verze není žádná slává +- jako X5, takže malý kufr, vevnitř moc místa taky není. Celkově je auto nastavené primárně na městský provoz. Je tiché a interiér je pěkně zpracovaný, ale žádný zázrak na řízení to není.

Odesláno

Já jsem Volvista už asi 10 let,ale doporučil bych Subaru Forester. Tam je čtyřkolka uplně jinde, auto opravdu jede a slušně vypadá.A o kvalitě Subaru asi netřeba mluvit.

Odesláno
Já jsem Volvista už asi 10 let,ale doporučil bych Subaru Forester. Tam je čtyřkolka uplně jinde, auto opravdu jede a slušně vypadá.A o kvalitě Subaru asi netřeba mluvit.

Forester ani náznakem nesplňuje požadavek na "krávu" - to ze Subaru pouze Tribeca.

Pokud se nepletu, tak 4x4 Subaru řeší přes viskosní spojku - podle většiny lidí tedy lépe než různé Haldexy apod, ale nikterak unikátní řešení to zase není.

Odesláno
Ještě mě napadl Dodge Nitro, nebo Dodge Durango 5.7 8 válec Hemi.

Nový Nitro stojí s 3.7 V6 necelých 750 000 s DPH v automatu. Má ale pouze necelé 4,60m

Nitro ale vobec nie je velke auto.

RX na mna nespravil dojem. Jazdi ok, ale interier je klasicky toyota dizajn. To auto ma vlastne okrem hybridneho nahonu nicim neoslovilo.

Odesláno

Tak do užšího výběru se dostávají dva konkrétní kousky od konkrétních prodívajících.

XC90, Q7 a i pro mě překvapivě X5.

Rozhodne se možná do konce týdne, až některé z nich otestuje mechanik.

Odesláno
Mám a čerstvé :) S RX450h.

Kufr to nemá, protože tam jsou baterky, ale i ta nehybridní verze není žádná slává +- jako X5, takže malý kufr, vevnitř moc místa taky není. Celkově je auto nastavené primárně na městský provoz. Je tiché a interiér je pěkně zpracovaný, ale žádný zázrak na řízení to není.

Tvoje nazory na X5 me prekvapujou. ML ti asi taky prijde maly, predpokladam. Kamarad ma posledni generaci X5. Meri 194cm, ja mam 190cm, oba kolem 90kg.. jeli jsme na hory ve ctyrech, s prostorem zadnej problem. Jak s osobnim, tak se zavazadlovym. ML stejnej pripad (ac bez zkusenosti s horama).

Návštěvník Tada
Odesláno
Tvoje nazory na X5 me prekvapujou. ML ti asi taky prijde maly, predpokladam. Kamarad ma posledni generaci X5. Meri 194cm, ja mam 190cm, oba kolem 90kg.. jeli jsme na hory ve ctyrech, s prostorem zadnej problem. Jak s osobnim, tak se zavazadlovym. ML stejnej pripad (ac bez zkusenosti s horama).

Je to tím, že máme X5 doma a občas s ní jezdím (i když krajně nerad), jsem asi nějak málo skladnej nebo zaujímám za volantem nějakou atypickou pozici, prostě mám problém se tam pohodlně usadit. A když už se usadím, málokdo se dozadu vejde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...