IWCmann Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Dobrý den vespolek, zkusím nadhodit toto téma a prosím zdejší členy o komentáře a reakce. Na podzim loňského roku jsem si po zdlouhavém vybírání a váhání zakoupil hodinky Omega PO, ref. 2200.51.00, které zde asi nemusím blíže představovat. Koupil jsem je jako nové u autorizovaného dealera v Brně. Asi po měsíci a půl se mi začaly náhodně zastavovat, ať už při nošení nebo při "grilování" ve winderu. Je to náhodný jev, který se u mých hodinek projevuje naprosto nepravidelně, po zastavení potom zase měsíc jdou naprosto přesně, pak se zase během týdne zastavý třeba třikrát. V půlce února jsem to již nevydržel a reklamoval je v autorizovaném servisu téže firmy. Dívali se na mě skoro jako na přízrak, ani mi nechtěli věřit. Nyní je mám již pár dnů zpět z opravy, výsledek byl cituji "provedena kontrola chodu a funkcí, vše v pořádku". Při pohledu na zápěstí ale zjišťuji, že od čtvrtka jdou zase již o minutu a půl do mínusu, což stihly při jinak přesném chodu udělat za jednu noc. To podle mě znamená, že se opět nekontrolovatelně na nějaký čas zastavily. Chci se tedy zeptat, zda ještě někdo zde měl někdy nebo má podobné problémy se strojkem co-axial. Do té doby jsem měl klasické bondovky 300m a spokojenost největší. Tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Mám již čtvrté hodinky s co-axialem (nyní PO 2900.50.81) a nikdy žádný problém, vždy maximální spokojenost. Tvůj problém je nemilý a mám zlé tušení, že to jednou reklamací končit nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) výsledek byl cituji "provedena kontrola chodu a funkcí, vše v pořádku". Při pohledu na zápěstí ale zjišťuji, že od čtvrtka jdou zase již o minutu a půl do mínusu, což stihly při jinak přesném chodu udělat za jednu noc. Já jen tak laicky - jestli je někdo jen tak chvíli sledoval, tak asi zjistili prd. Pokud se v nich někdo i hrabal, tak je klidně možný, že teď půjdou jinak, než dřív. Seš si jistej, že to zpozdění o minutu a půl je jen za jednu noc a ne od čtvrtka do dneška? EDIT: jinak zastavit se nemusejí. Klidně může být někde ve strojku například nějaká nečistota, která se tam vozí a občas způsobí chvilkové velké zpoždění strojku a pak to zase jede v pohodě dál. Sleduj hodinky častěji a jak se něco stane, tak to opět reklamuj. Je to nepříjemné, ale jiná cesta u hodinek v záruce není. Snad jen jedna - reklamovat je jinde. Upraveno 7. března 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Já jen tak laicky - jestli je někdo jen tak chvíli sledoval, tak asi zjistili prd. Pokud se v nich někdo i hrabal, tak je klidně možný, že teď půjdou jinak, než dřív. Seš si jistej, že to zpozdění o minutu a půl je jen za jednu noc a ne od čtvrtka do dneška? EDIT: jinak zastavit se nemusejí. Klidně může být někde ve strojku například nějaká nečistota, která se tam vozí a občas způsobí chvilkové velké zpoždění strojku a pak to zase jede v pohodě dál. Sleduj hodinky častěji a jak se něco stane, tak to opět reklamuj. Je to nepříjemné, ale jiná cesta u hodinek v záruce není. Snad jen jedna - reklamovat je jinde. zpoždění opravdu naběhlo za jednu noc, teď zůstává zatím odchylka stejná. Jinak je sleduji opravdu dost a opravdu se zastavovaly, viděno na vlastní oči. Poté se třeba ani po několikakátém protřepání nechtěly rozběhnout, jindy se rozběhly zase hned. A určitě to nebylo nedostatečným natažením strojku pocelodenním nošení. Jinak mám podezření, že je v servisu ani nerozdělávaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 A prozradíš ve kterém obchodě jsi je reklamoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 A prozradíš ve kterém obchodě jsi je reklamoval? hodinářství a servis Hanák, Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 hodinářství a servis Hanák, Brno kde jinde v Brně všechno raději dávám do Carollina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 tak to je neprijemne.. mam tiez PO, no idu bezchybne.. tento problem, ktory opisujes, som uz videl na youtube.. tam sa sekundovka zastavi vzdy na par sekund pri indexe na 40sekunde, necital som komenty ludi na to, ale mozno v nich najdes nieco, co by ti pomohlo.. inac mohol by si to skusit nahrat ( spravit video ) ak sa ti to podari zachytit a s tym ich ist reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 tak to je neprijemne.. mam tiez PO, no idu bezchybne.. tento problem, ktory opisujes, som uz videl na youtube.. tam sa sekundovka zastavi vzdy na par sekund pri indexe na 40sekunde, necital som komenty ludi na to, ale mozno v nich najdes nieco, co by ti pomohlo.. inac mohol by si to skusit nahrat ( spravit video ) ak sa ti to podari zachytit a s tym ich ist reklamovat díky za odkaz, shlédnul jsem to, ale tam byl případ, že se zastavovaly vždy ve stejnou dobu, u těch mých není žádné pravidlo, kdy a jak se jim zachce se zastavit, takže nafilmovat bych to mohl dost těžko, to bych u nich musel sedět celý den. Teď jsem je seřídil podle DCF, uvidíme, co se bude dít. Dám pak vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Ahoj. Ověř si někde, jak je to s reklamací zboží a nárokem na vrácení peněz pokud závada přetrvává. Pak takto informován vyraž hodinky opět reklamovat a jen se zmiň, že pokud to neopraví, tak budeš požadovat zpět peníze. No a buď si jistý, že tentokrát to opraví ! Prachy totiž nechce vracet nikdo. A kdyby náhodou jo, tak si hned kup znova ten samý typ. Pravděpodobnost, že se taky poserou je dost malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Při třetím objevení se totožné závady je nárok na odstoupení od smlouvy, eventuálně na slevu (když s ní kupující souhlasí - což by tu asi moc nedávalo smysl;)). Odkaz na příslušný paragraf občanského zákoníku sem nedávám, protože se mi teď nechce to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 To jestli to u Hanaku otevreli zjistis snadno - mel by byt poskozen red dot, takova mala cervena tecka mezi dynkem a telem. Pokud tam stale je, tak to nerozdelavali a jen nechali vrtet na winderu, a pac se zrovna nic nestalo, nechali to bejt. Jinank reklamuj dal, az se z nich bude kourit, nic jineho se poradit neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 O Hanákovi už se tady psalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 To jestli to u Hanaku otevreli zjistis snadno - mel by byt poskozen red dot, takova mala cervena tecka mezi dynkem a telem. Pokud tam stale je, tak to nerozdelavali a jen nechali vrtet na winderu, a pac se zrovna nic nestalo, nechali to bejt. Jinank reklamuj dal, az se z nich bude kourit, nic jineho se poradit neda. Aha, tak to jsem zase o něco chytřejší, a já, proč jen tam ta červená tečka je! No takže nerozdělávali, je tam furt. A to jsem jim to říkal, že nechat je jen vrtět k ničemu nepovede. Jinak zatím od včerejška jdou stále přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Neměli by po otevření red dot nahradit blue dotem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Neměli by po otevření red dot nahradit blue dotem? Myslis jako Blaupunkt? Jako v aute dobry, ale k cemu by to bylo v hodinkach? Uz to nehul....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Myslis jako Blaupunkt? Jako v aute dobry, ale k cemu by to bylo v hodinkach? Uz to nehul....:-) ......evidentně o tom víš prt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 O Hanákovi už se tady psalo. díky, přečetl jsem to celé a asi ani nebudu spát. To vědět dřív, tak jsem si je koupil raději v Praze. A na ev. další servis půjdou taky do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 ......evidentně o tom víš prt Jasne, dik za kvalitni postreh, od grafomana s nulovou znalosti problematiky si to zvlast sedne. Bez si lepit letadylka. "On many models--especially the one with screw on backs, OMEGA puts a factory seal put on the back. It is a small paint-like mark across where the watch back meets the case. Opening the back of the watch destroys that little red spot. This allows you to see that the watch has not been opened since it left the factory. So it ensures you that the watch you have bought is "factory fresh" and has not been repaired or altered by an unauthorized entity. [Derek Ziglar]". Firma Hanak je zde proflaka ne zrovna koser prisupem k opravam, vlastni zkusenost. Dlouho jsem zvazoval Viden, ale nakonec jsem dal na dobre refernce tady z fora a hodinky na servis poslal pres Oriosu v Brne k Dusakovi do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Jasne, dik za kvalitni postreh, od grafomana s nulovou znalosti problematiky si to zvlast sedne. Bez si lepit letadylka. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se