Micetal Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Oni si obcas asi chteji i ti silne individualni clenove pokecat s nekym kdo nebude obycejny, ale bude taky trosku individualni a sdilet s nim (nimi) nejake pocity a sbirat nove informace.. pockej az budes v Praze, celou tvoji individualitu v tobe poprem!!! Asi ta individualita není tak silná, když je nutné ji utvrzovat společným houfováním a válečným pokřikem onoho houfu
Milis Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Asi ta individualita není tak silná, když je nutné ji utvrzovat společným houfováním a válečným pokřikem onoho houfu Von zas nikdo nepsal, že je to nutné....
Micetal Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ale vypadá to, že minimálně pro některé, to nutné opravdu je
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Asi ta individualita není tak silná, když je nutné ji utvrzovat společným houfováním a válečným pokřikem onoho houfu Trenovat se bude pouze valecny pokrik zabich muzu aby se dodrzelo historicke dekorum Ale zcela dobrovolne, pokud treba Kalifx nebude chtit kricet, protoze bude mit neustale pusu plnou fernetu tak ho nutit nebudem
tombed Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 (upraveno) houfujem se páč je ideální příležitost zachlastat si... a přiznejme si pánové, vo to de především... dotaz: to jako Bandi už v klubu není??? Upraveno 14. března 2010 uživatelem tombed
Návštěvník Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ku*wa já si koupil hodinky, co sem děsně dlouho chtěl, a jsem najednou pod drobnohledem samozvaných Freudů mixnutých s mojí mamkou, kerá mi děsně dlouho říkala, s kým bych se měl kamarádit a s kým ne. Jinak celkem mě táhne jemné líčení a bílé krajkové prádlo. Micetale, zkus rozfiknout, kluku zlatá, jestli si to oblíkám před zracdlem nebo mi tím paní vytváří harmonický domov. Jako vstupní info ti to zajisté postačí
Kalifx Odesláno 14. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Trenovat se bude pouze valecny pokrik zabich muzu aby se dodrzelo historicke dekorum Ale zcela dobrovolne, pokud treba Kalifx nebude chtit kricet, protoze bude mit neustale pusu plnou fernetu tak ho nutit nebudem To si mě asi pleteš s tím druhým tlusťochem - salámem. Já fernet nesnáším. dotaz: to ja Bandi už v klubu není??? Nemůže bejt.
Micetal Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ku*wa já si koupil hodinky, co sem děsně dlouho chtěl, a jsem najednou pod drobnohledem samozvaných Freudů mixnutých s mojí mamkou, kerá mi děsně dlouho říkala, s kým bych se měl kamarádit a s kým ne. Jinak celkem mě táhne jemné líčení a bílé krajkové prádlo. Micetale, zkus rozfiknout, kluku zlatá, jestli si to oblíkám před zracdlem nebo mi tím paní vytváří harmonický domov. Jako vstupní info ti to zajisté postačí To asi není úkol pro mne Navíc mi to Tombed právě vysvětlil
bandicoot Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 dotaz: to jako Bandi už v klubu není??? ...a můžu ještě vůbec do ostravy? On Baker stejně chtěl vidět IWC, takže bych PAM nebral. Jenže je to až přespříští tejden... budu ještě nějaký IWC vůbec mít? Začínám mít zase to nihilistický období... stačí mi jen štajnhart
Návštěvník Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 To asi není úkol pro mne Navíc mi to Tombed právě vysvětlil Jak prosté
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 To asi není úkol pro mne Navíc mi to Tombed právě vysvětlil Uz jsem si myslel ze na nas Onion zanevrel a jsem rad, ze se vratil, jen lehce zamaskovan
tombed Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 ...a můžu ještě vůbec do ostravy? On Baker stejně chtěl vidět IWC, takže bych PAM nebral. Jenže je to až přespříští tejden... budu ještě nějaký IWC vůbec mít? Začínám mít zase to nihilistický období... stačí mi jen štajnhart to víš že můžeš... a nihilismus tě zase pustí... normálně dojeď.
tombed Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Uz jsem si myslel ze na nas Onion zanevrel a jsem rad, ze se vratil, jen lehce zamaskovan Já myslel, že je to jeho spolužák, že mu Onion doporučil chronomag jako dobré místo pro sběr materiálu k disertačce... a vona je to zatím jen další vrstva cibule...
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Trenovat se bude pouze valecny pokrik zabich muzu ... Kvakvakva????
Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Chlapci, chlapci, když budete mít zájem, na nějakém srazu vás můžu zdarma (nebo za panáka) psychoanalysovat. Ale pozor, někteří mí subjekti už se z toho nikdy nevzpamatovali!
KFL Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Chlapci, chlapci, když budete mít zájem, na nějakém srazu vás můžu zdarma (nebo za panáka) psychoanalysovat. Ale pozor, někteří mí subjekti už se z toho nikdy nevzpamatovali! Trochu mi to připomíná větu ze Švejka: "Tak jaká byla duchovní útěcha?" "Zešílel." "Pak to musela být skvělá duchovní útěcha."
Conrad Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Jak může Kalfix trénovat bojový pokřik žabích mužů,když neumi plavat?
Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Začínám mít zase to nihilistický období... Koukám, že v poslední době nejsi v tomhle výjimkou. Taky mě to podobně bere. Rukojmích jsem se jako tvrdý vyjednavač zbavil tím, že jsem je odprásknul a momentálně jednak nevím, co bych si pořídil a jednak jestli mi třeba za ty prachy neudělá větší radost Lego nebo knížky. Ale sakra některé PAM bych si možná uměl představit!
Návštěvník salamio Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Jak může Kalfix trénovat bojový pokřik žabích mužů,když neumi plavat? Tak bacha, Kalifx možná neplave v onom klasickém savčím smyslu slova, ale rozhodně se nepotopí. Nad hladinou totiž vždy zůstává Kalifixova hlava, nadnášena osmózou. Jeho jemné obličejové ochlupení totiž vzhledem k vodě působí podobně jako hmyzí končetiny ? proto se neutopí ani vodoměrka, i když taky zrovna neumí kraula. Prostě si představte, že vám někdo k držce přilepí zhruba osmnáct tisíc těch malých breberek (ovšem bez křídel, abyste se mohli normálně najíst) ? taky byste se neutopili .
lolohh Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ale sakra některé PAM bych si možná uměl představit! Ty máš tu kliku, že by ti šly i ty 47mm kousky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se