financ Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Ono jich taky dost ubývá...podívej třeba takovej Financ... Já sběratel Primek nikdy nebyl. Sem tam něco koupím, ať je co na sebe
bohus76 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Že ho huba nebolí,a ty traktory jsou co ,ha? :-)
straspol Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Že ho huba nebolí,a ty traktory jsou co ,ha? :-)Jóóó, dyby jenom traktory...
anthony.rex Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Pokud tam bude nějaký Ancre, možná si plácnem..? (teda- kdyby ho nechtěl Manťák- byl první, žejo...)Už je vybráno, mám už jen černý, modrý a humberto, a pak na prim brusel, vše původní...
financ Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Že ho huba nebolí,a ty traktory jsou co ,ha? :-)Dekorace se nepočítá. A potřebuju dekoraci do kanceláře a do pracovny.Pár Traktorů a nějaký Sporty nejsou sbírka
bohus76 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Důležité je, si to náležitě zdůvodnit :-)
financ Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 Znáš to :-) Přikúpil jsem 15 stojánku a musím na ně něco dat
bohus76 Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 V klidu,šak se známe nééé ? :-) Doufám,že se potkáme na tom hradišťském srazu co plánuje Vít.
financ Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Odesláno 11. března 2014 V klidu,šak se známe nééé ? :-) Doufám,že se potkáme na tom hradišťském srazu co plánuje Vít. Rad bych, mam to v diáři.
Afom Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Zdravím. Před nedávnem jsem koupil hodně zachovalé PS2 (na foto vypadají hůře - foceno pod zářivkou a nekvalitním foťákem). Myslím, že jsou hodně málo nošené díky zachovalé lunetě a perfektnímu pouzdru. Nebo je to skládačka? Nepoznám to. Natahují se pěkně ztuha a vůbec pohyb kolečkem je s odporem. Byl k nim i originál zachovalý hnědý gumový pásek s plastovou sponou. Ještě jedna otázka? jak mohou být staré? Jde to poznat podle provedení? Díky. Mám to jen v telefonu, ale vypadají správně. Označení dle místního názvosloví je PS2.2 a rok dle mého tak 1976.
Honza.manta Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Zdravím. Před nedávnem jsem koupil hodně zachovalé PS2 (na foto vypadají hůře - foceno pod zářivkou a nekvalitním foťákem). Myslím, že jsou hodně málo nošené díky zachovalé lunetě a perfektnímu pouzdru. Nebo je to skládačka? Nepoznám to. Natahují se pěkně ztuha a vůbec pohyb kolečkem je s odporem. Byl k nim i originál zachovalý hnědý gumový pásek s plastovou sponou. Ještě jedna otázka? jak mohou být staré? Jde to poznat podle provedení? Díky. Mám to jen v telefonu, ale vypadají správně. Označení dle místního názvosloví je PS2.2 a rok dle mého tak 1976.
skodna Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 No vida, já měl za to, že je to PS 2.1 . Člověk se má pořád co učit.
Strakacmartin Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Zdravím, dnes jsem byl u hodináře pro nový pásek k hodinkám, které jsem před časem koupil za p?r kaček na aukru. K mému překvapení mi hodinář řekl, že se jedná o "super kousek za desítku" co si o tom myslíte? :-) díky za názor
skodna Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Já na to, že je to bastl.To pouzdro je ze starších typů PS 2.1 a to konkrétně s červeným ciferníkem.Strojek do nich patří 68.3.Pokud je pouzdro v pěkným stavu tak je o něco s cenou výše jak běžný dvojkový pouzdra.Tento ciferník je z tzv prim sport humberto.Ale v každém případku jsou hezké a kdyř by se ti podařilo sehnat červený origo ciferník, niklované ručky s lumi a armovák s červenými minutovými indexy, tak z nich bude parádní kousek.Ať dělají radost a vítej do klubu chronomagorů.
prim-ky Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Hodináři někdy přehánějí.Luneta není taky origo.Ale celkem jsou pěkné.
villain83 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Takhle zepredu to pouzdro vypada fakt zachovaly,dej prosim fotku zezadu..
Strakacmartin Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Díky pánové! Ještě mám tyto. Jsem zacatecnik, proto potrebuji trochu poradit :-)
Strakacmartin Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Tady zezadu. Prvni hodinky jsou vespodu
skodna Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Tak to docela ujde. Jen je zajímavé, že ty první dvojkový sporty se většinou nejen ošoupaly, ale byly navíc tak jakoby vyžraný do hloubky.Zatím jsem ty vykousaný pouzdra měl jen na těchto typech.
villain83 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 No,pan hodinar to s cenou prestrelil,o dost,nicmene to nemeni nic na faktu,ze mas moc hezky hodinky.O takovych se mi jakozto zacatecnikovi ani nezdalo,procti si tady vlakna o Prim Sport 2,je tu nespocet informaci,ktery ti pomuzou se zorientovat.V neposledni rade je tu dost ochotnych kluku,kteri o Primkach vedi sakra dost,takze ti urcite poradi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se