Btrokan Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Zdravim dostal som sa k tymto primkam Sport II Humberto aspon to som zistil, ale rad by som niekoho poprosil o info ci su original, alebo nie lebo zatial som taku farebnu kombinaciu nikde nenasiel. Dakujem
JR_2010 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Zdravim dostal som sa k tymto primkam Sport II Humberto aspon to som zistil, ale rad by som niekoho poprosil o info ci su original, alebo nie lebo zatial som taku farebnu kombinaciu nikde nenasiel. DakujemJsou originál a pěkný, máš celkem štěstí.
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Humberta měly i tyhle mutace. Dle mého to byl vedlejší produkt od vývozních Ancre kusů, které se v těchto barvách vyráběly. Otázkou je, jestli se nejedná o soukromou iniciativu nějakého zaměstnance Eltonu, což já osobně považuji za vysoce pravděpodobné. Nicméně to nijak nesnižuje jejich hodnotu.
straspol Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Zdravim dostal som sa k tymto primkam Sport II Humberto aspon to som zistil, ale rad by som niekoho poprosil o info ci su original, alebo nie lebo zatial som taku farebnu kombinaciu nikde nenasiel. DakujemNo tak tyhle Ti upřímně, tiše závidím
bohus76 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Máte kluci někdo průhled na PS2 ?Myslím pochopitelně originál z Eltonu,dejte sem fotku ,dík.
Afom Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Zdravím všechny. Jen malá otázka. Jak je to s vodotěsností sportů. Spousty lidí tvrdí, že by s nimi do vody nešli. PS2 nosím léta a nikdy mne nenapadlo je před plaváním sundat. Běžně s nimi plavu, potápím se cca do 4m a snáší i dynamické skoky ze stavidla do vody. Nikdy se ani krapítek nezamlžily a to jsem je i několikrát otevřel za účelem doseřízení přesnosti. jsou to originály s nikdy neměněným sklíčkem s repasí gumiček. Byly dlouho nenošené a jsou původní. Máte podobné zkušenosti s dobrou těsností? Nebo jsem vyjímka co bere sporty na plovárnu. Díky.
bohus76 Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Honza Manta je bere do moře,na plovárnu,zkrátka je nijak nešetří.Měly by to vydržet,ale raděj bych si před plaváním dal vyměnit těsnění a udělat tlakovku.Jistota je jistota /bavím se o originálních starých sportech/.
led.zep Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Jsem jedním z postižených, jimž Ježíšek naježil knížku o Primkách, a ta mě inspirovala, že jsem po létech povolal do aktivní služby svá Humberta z roku tuším 1988. V hodinářství jsem nechal zkontrolovat vodotěsnost a překvapilo mě, že jsou pořád vodotěsné, i když do vody s nimi asi nepolezu. Vůbec jsem ale dost příjemně překvapený - hodinky jsem nenosil (a tedy ani nenatahoval) snad 20 let, a ony teď šlapou, jako... hodinky :-) - přesně to sice změřené nemám, ale seřídit je stačí jednou týdně a za tu dobu se nepředejdou o víc jak o půl minuty, což pro běžné použití bohatě stačí.
Afom Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Taky jsem s nimi letos plaval v moři a pohoda. Prostě na jedničku. Jen mě překvapilo kolik lidí jim nevěří. Mám druhé. První Humerta taky těsnily.
TheBP Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Ahojte, je toto parexo cifernik? Maju mat rucicky lumi? Nejako sa mi to nezda. Napis CSSR je necitatelny, v podstate machule.
financ Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 jakože to nesvítí? To nesvítilo snad nikdy
TheBP Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Bol som zmäteny s tymi rucickami, pomylil som si ich z autohodin, ktore maju lumi(dufam,ze v tom mam jasno ). Dik za pomoc
t.p Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Ten cifr vypadá, jako kdyby ho někdo dělal v pátek o půldruhý.
Romankol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 dobré ránko, zdravím všetkých priaznivcov hodiniek.Ak môžem pridávam foto mojich prim sport II ospravedlňujem sa nemám foto samostatné a do tejto rubriky by mali ísť asi len II Dúfam, že nikoho neurazím ak áno prosím admina o zmazanie, ďakujem
eloga Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 dobré ránko, zdravím všetkých priaznivcov hodiniek. Ak môžem pridávam foto mojich prim sport II ospravedlňujem sa nemám foto samostatné a do tejto rubriky by mali ísť asi len II Dúfam, že nikoho neurazím ak áno prosím admina o zmazanie, ďakujempekná situácia, +1 **
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se