Vladar91 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jo už jsem na tu fintu přišel pouzdro vypadá hůř zespodu ale hlavně jsem rád že je čistý cifr a že strojek fičí.Luneta pujde jako první a při té příležitosti zkusím vyleštit sklíčko.
Vladar91 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jsem nadšený z toho tahu, ten už asi nepustím nikdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Včera se mi vrátili z opravy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Přibyly mi do sbírky nová Humberta :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Včera se mi vrátili z opravyDSC_0686.jpgmůžu se zeptat kdo to dělal? Nejsou ručky a ciferník z Parexa? Na tabletu to nevidím
gunman Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 (upraveno) Vidíš to dobře i na tabletu. Ručičky, ciferník,luneta a sklíčko jsou Parexo. Upraveno 23. dubna 2015 uživatelem gunman
panedge Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Chlapci ja se v tom neorientuju,jak je to z Parexa,tak je to teda neorigo a spatne nebo jak?
villain83 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Chlapci ja se v tom neorientuju,jak je to z Parexa,tak je to teda neorigo a spatne nebo jak?jo
financ Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Chlapci ja se v tom neorientuju,jak je to z Parexa,tak je to teda neorigo a spatne nebo jak?Parexo je náhrada mejd in čajna. Kvalita nizka az hnusna, jak je na tom logo Prim, je to fejk.
gunman Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Jdu se stydět do kouta, ale origo díly jsem neměl a ani nesháněl, takže jsem na pěkném pozdře a vyčištěném, seřízeném strojku postavil tohle.
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Chlapci ja se v tom neorientuju,jak je to z Parexa,tak je to teda neorigo a spatne nebo jak? Je tu o tom několik obsažných víceméně flejmových vláken. Shrnuto - parexo je na pranýři jakožto dodavatel čínských náhražek nevalné kvality.
Dor Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Pro neznalce je však na fotkách problém rozpoznat originální díly od neoriginálních.
financ Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Jdu se stydět do kouta, ale origo díly jsem neměl a ani nesháněl, takže jsem na pěkném pozdře a vyčištěném, seřízeném strojku postavil tohle.pár kousků je tadyhttp://www.antik-prim.cz/obchod/nahradni-dily-5/
tiper Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Dnešní nečekaný dárek, po vyčištění budou parádní. Reklama je ze starého programu Městských divadel pražských 1964. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 A safra- tyhle mi taky chybí. Ještě že už Primky nebudu sbírat, jinak by mě to fakt .......lezlo na nervy...
Joskas Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Jsem nadšený z toho tahu, ten už asi nepustím nikdy Nikdy! nebo navždy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se