guzmic Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ta ručička nebude problém, poptej se i tady, a výměnu udělá každý trochu rozumný hodinář.
Milan Praha Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 hlavně tady si výměnu udělá i člověk sám na dýnko doporučuju balónek od accutrona - koupil jsem a nelituju za pár koruna zbytek je v pohodě - vyndat korunku a jedem zvládl jsem to i já, totální neználek
nickolas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Me technicko/mechanicko/kutilske schopnosti konci u doliti ostrikovacu v aute...kdyz jsem vesel doma obrazky, tak jsem do zdi narval normalni vruty!!! Do hodinek se opravdu poustet nebudu
Jeronimo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Kde je ten Jarek když ho zrovna "potřebujeme" co já vím, cifr je origo, ručky snad taky a pouzdro, víčko nepoznám, ale zdají se mi origoš. Už su tu, takže všecko je to originál zabalené. Jenom ta vteřinovka je s uštíplou oranžovou bublinou. Jak tak projizdim fotky, tak me strasi ty rucky, obzvlast vterinovka. Ale to by mělo jít vyřešit.Patří sem jednoduchá vteřinovka bez okýnka. Dávala se od světle oranžové až po tmavě rudou. Ještě bych toleroval bílou s oranžovým okýnkem, která tam asi byla. Edit: Vteřinovka stojí dvacku. Kdyby byl problém napiš. Nějakou ti pošlu. Upraveno 10. července 2015 uživatelem Jeronimo
nickolas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Diky! Znam par "vesnickych" hodinaru, tak treba nekdo bude mit Edit: jaka je prosim standardni/obecne prijatelna presnost? Upraveno 10. července 2015 uživatelem nickolas
Jeronimo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak jako standartně u vintážek co nenosím je mi to jedno. U vintážek co nosím + - 30 vteřin denně. A vůbec, já hodinky nenosím kvůli přesnosti.
guzmic Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak jako standartně u vintážek co nenosím je mi to jedno. U vintážek co nosím + - 30 vteřin denně. A vůbec, já hodinky nenosím kvůli přesnosti. Přesně tak, já taky nechápu proč někdo nosí hodinky aby věděl kolik je hodin. Na to mám přece mobil.
Pege1012 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Neser a neshanej mám jedny humberta se správnou vterinovkou a klidně si ji můžeš vymontovat nebo ti je dam celé. Jsme že stejného města tak pošli sz
nickolas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Poslu, diky Pege Jinak mi za 12h lezeni udelaly minutu minus...tos je pri te operaci s vterinovkou zkusim jeste krapet polechtat, aby zrychlily
prim-ky Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak to není pravda jak píšeš,,že - technicko/mechanicko/kutilske schopnosti konci u doliti ostrikovacu v autě - když si troufneš na seřízení chodu hodinek.
nickolas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Zzkusim = necham zkusit... To bylo jen obrazne!
Miroslávek Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Zdravím, pro protřelé primkaře asi jednoduchá otázka.Je to tak, že dvojkový sporty s červeným číselníkem jsou vždy s vroubkovaným pouzdrem ??? Jinými slovy , jediné Prim sport II s červeným číselníkem jsou tyto : Typ 68 207 1 ??? Díky
accutron Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Zdravím, pro protřelé primkaře asi jednoduchá otázka.Je to tak, že dvojkový sporty s červeným číselníkem jsou vždy s vroubkovaným pouzdrem ??? Jinými slovy , jediné Prim sport II s červeným číselníkem jsou tyto : Typ 68 207 1 ??? Díky ANO.
p3k Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 máš je celkem v pěkném stavu, ani bych je nedával na ruku :-)
jeanek Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 A ještě něco málo. Nosím je rád, někde v šupleti by mi jich bylo líto.
brut12358 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 A ještě něco málo. Nosím je rád, někde v šupleti by mi jich bylo líto. Správně ... hodinky jsou na nošení. Jak je začneš sbírat, tak je to tvůj konec
straspol Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Správně ... hodinky jsou na nošení. Jak je začneš sbírat, tak je to tvůj konec Potvrzuju. Strašlivej, mučivej, trýznivej, pomalej konec.... ale my to tak chceme...nám se to tak líbí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se