Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta ručička nebude problém, poptej se i tady, a výměnu udělá každý trochu rozumný hodinář.

Odesláno

hlavně tady si výměnu udělá i člověk sám

na dýnko doporučuju balónek od accutrona - koupil jsem a nelituju za pár korun

a zbytek je v pohodě - vyndat korunku a jedem

zvládl jsem to i já, totální neználek

Odesláno

Me technicko/mechanicko/kutilske schopnosti konci u doliti ostrikovacu v aute...kdyz jsem vesel doma obrazky, tak jsem do zdi narval normalni vruty!!! Do hodinek se opravdu poustet nebudu :D

Odesláno (upraveno)

Kde je ten Jarek když ho zrovna "potřebujeme" co já vím, cifr je origo, ručky snad taky a pouzdro, víčko nepoznám, ale zdají se mi origoš. 

Už su tu, takže všecko je to originál zabalené. Jenom ta vteřinovka je s uštíplou oranžovou bublinou.

Jak tak projizdim fotky, tak me strasi ty rucky, obzvlast vterinovka. Ale to by mělo jít vyřešit.

Patří sem jednoduchá vteřinovka bez okýnka. Dávala se od světle oranžové až po tmavě rudou. Ještě bych toleroval bílou s oranžovým okýnkem, která tam asi byla.

Edit: Vteřinovka stojí dvacku. Kdyby byl problém napiš. Nějakou ti pošlu.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)

Diky! Znam par "vesnickych" hodinaru, tak treba nekdo bude mit ;)

Edit: jaka je prosim standardni/obecne prijatelna presnost?

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Tak jako standartně u vintážek co nenosím je mi to jedno. U vintážek co nosím + - 30 vteřin denně. A vůbec, já hodinky nenosím kvůli přesnosti. :)

Přesně tak, já taky nechápu proč někdo nosí hodinky aby věděl kolik je hodin. Na to mám přece mobil.  :lol2:

Odesláno

Poslu, diky Pege ;)

Jinak mi za 12h lezeni udelaly minutu minus...tos je pri te operaci s vterinovkou zkusim jeste krapet polechtat, aby zrychlily ;)

Odesláno

Tak to není pravda jak píšeš,,že -    technicko/mechanicko/kutilske schopnosti konci u doliti ostrikovacu v autě  -  když si troufneš na seřízení chodu hodinek.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím,

pro protřelé primkaře asi jednoduchá otázka.

Je to tak, že dvojkový sporty s červeným číselníkem jsou vždy s vroubkovaným pouzdrem ??? Jinými slovy , jediné Prim sport II s červeným číselníkem jsou tyto : Typ 68 207 1  ???

Díky 

Odesláno

Zdravím,

pro protřelé primkaře asi jednoduchá otázka.

Je to tak, že dvojkový sporty s červeným číselníkem jsou vždy s vroubkovaným pouzdrem ??? Jinými slovy , jediné Prim sport II s červeným číselníkem jsou tyto : Typ 68 207 1  ???

Díky 

ANO.

Odesláno

A ještě něco málo. Nosím je rád, někde v šupleti by mi jich bylo líto.

Správně ... hodinky jsou na nošení. Jak je začneš sbírat, tak je to tvůj konec  :hang:

Odesláno

Správně ... hodinky jsou na nošení. Jak je začneš sbírat, tak je to tvůj konec  :hang:

Potvrzuju.  Strašlivej, mučivej, trýznivej, pomalej konec.... ale my to tak chceme...nám se to tak líbí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...