jožko Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Ten remeň je na začiatočníka dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Hmm,máš to moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Mohl bys ten řemen trochu lépe nafotit? Taky jsem teď nějaké vyráběl, tak bych se chtěl podívat na tvou technologii výroby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Udělám nějakou fotku a pošlu ti to radši do sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Dnes jsem koupil svoje první Primky a to PS2 teď přemýšlím co s nimi, aby byly občas nositelný a prokoukly. Viděl bych to na pana Frýdla, ale něco jsem četl na netu o vytíženosti a pozastavení přijímání oprav... nevíte v Praze o někom, kdo by si s nimi trochu pohrál a nestálo to přitom majlant? Taky nevím jaký řemen jim pořídit, docela by se mi na nich líbil gumový tropic, co říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Pěkný. Hele nedá mi to. Ty ses je pokoušel už opravovat? Že ve vlákně Jaké máte Primky právě na ruce máš minutovou ručičku ještě OK?Jinak mistr Frýdl je velmi dobrá volba na kterou se vyplatí počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Pěkný. Hele nedá mi to. Ty ses je pokoušel už opravovat? Že ve vlákně Jaké máte Primky právě na ruce máš minutovou ručičku ještě OK?Jinak mistr Frýdl je velmi dobrá volba na kterou se vyplatí počkat. Neblázni! Jsem kopyto co si umí tak tak sám vyměnit řemínek. Do toho bych se nikdy nepouštěl.... Na tý fotce v jiným vlákně je to jen odrazem na denním světle, že ta ručička vypadá bílá. Jinak je ten konec oloupanej. A stějně tak to je i u hodinový, na který to tady není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Potkáváte někdo v hodinkách na dýnku taky natisklý datumy? Na to jaký to byly z venku hujdy jsem se divil, že v nich asi nikdo ještě nebyl (dýnko ani nešlo povolit). Ještě jsem otevřel černý potapěče a tam byl pro změnu nalepenej oranžovej štítek (jak menší cenovka) s natisklým rokem 98, měsíc si nepamatuju, ale docela mě to překvapilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Tím si hodináři značí provedený servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 dost casto to tam (urcite nejakym hnusnym rezavym hrebikem!) taky proste vyrejou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Tak jsem se taky po létech pustil do své první renovace. Koupil jsem dva poloaukrovraky a vrhnul jsem se do toho.( .... ) Takže dost řečí, fotky jistě věrně zobrazují výsledek mé kvalitně odvedené práce. Nádherná práce - obdivuji jak výsledek, tak trpělivost :-) Nechtěl bys nám popsat svůj postup více do detailu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 (upraveno) Aha a já si říkal, jestli to nemohlo být značení z fabriky jako datum kompletace, člověk se pořád učí. Vyrytý čísla v dýnku jsem už našel mockrát a věděl jsem, že jsou od hodinářů, ale natisklý právě zatím nikdy... Upraveno 11. října 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Ahoj, tušíte prosím zda je stejný armovak k renovacnimu nerez pouzdru i k původnímu chromovanému? Konkrétně mi jde o černý humberti armovak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Ten by měl být stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skailex Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Dobrý deň. Dnes som si kúpil prvé Primky - konkrétne Prim Sport II Humberto (podľa obrázkov na internete). Mám na vás takú hlúpu otazku: Čo je to biele číslo na mieste trojky? Dátumovník? A ak áno, ako ho nastaviť? Vopred ďakujem za odpovede a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Usoudil jsi celkem správně, je to datum.... A zkus ho nastavit vytažením korunky a otáčením sní, jako při nastavení ( seřizování) času, datum ti tam sám přeskočí... Edit: HappyCz Nevím, ale tohle mi jako od hodináře nepřijde. Ty to tam ryli v dávných časech... A jinak ne takto... Tohle vypadá opravdu jako z fabriky... Ale mohu se plést... Upraveno 21. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skailex Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ďakujem. A teraz ďalšie otázky... Ako hodinky spoznajú, či má mesiac 30/31 dní? Ten vonkajší kruh s číslicami je ošúchaný, dá sa nejako vymeniť. A posledná, remienok, ktorý som k nim dostal vyzerá ako za 5 korún, aký by ste mi odporúčali vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Ďakujem. A teraz ďalšie otázky... Ako hodinky spoznajú, či má mesiac 30/31 dní? Ten vonkajší kruh s číslicami je ošúchaný, dá sa nejako vymeniť. A posledná, remienok, ktorý som k nim dostal vyzerá ako za 5 korún, aký by ste mi odporúčali vy?Dny to opravdu nepozná, musíš to ručně přetočit... Vnější Lunetu si tu na fóru musíš poptat ( ale pochybuji, že ji někdo má navíc... ) nebo koupit přes net... jinak je nacvakávací.. Ale spíš hledej na netu... Z fabriky ji asi delší dobu neseženeš ... Řemínek/tah si tam snad můžeš dát jakýkoliv.. Projeď si to tu a uvidíš... Vše je tu již hezky X krát vypsáno .... :0) Upraveno 21. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Mám info ,že plastové lunety na PS2 by již měly být v Eltonu volně prodejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skailex Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Nepozna niekto nejake hodinarstvo alebo hodinara v Brne, kto opravuje a restauruje Sport 2 ? Ja som skusil nahodne niekolko v centre a nikde mi nevedeli pomoct. Ja nemam moc casu chodit po celom Brne, takze konkretny tip by sa mi hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se