Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Dnes jsem koupil svoje první Primky a to PS2 :) teď přemýšlím co s nimi, aby byly občas nositelný a prokoukly. Viděl bych to na pana Frýdla, ale něco jsem četl na netu o vytíženosti a pozastavení přijímání oprav... nevíte v Praze o někom, kdo by si s nimi trochu pohrál a nestálo to přitom majlant? Taky nevím jaký řemen jim pořídit, docela by se mi na nich líbil gumový tropic, co říkáte?

post-32970-0-50640900-1476040893_thumb.jpg

post-32970-0-88379500-1476040916_thumb.jpg

post-32970-0-34829000-1476040954_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný. Hele nedá mi to. Ty ses  je pokoušel už opravovat? Že ve vlákně Jaké máte Primky právě na ruce máš minutovou ručičku ještě OK?

Jinak mistr Frýdl je velmi dobrá volba na kterou se vyplatí počkat. 

Neblázni! Jsem kopyto co si umí tak tak sám vyměnit řemínek. Do toho bych se nikdy nepouštěl....  :) Na tý fotce v jiným vlákně je to jen odrazem na denním světle, že ta ručička vypadá bílá. Jinak je ten konec oloupanej. A stějně tak to je i u hodinový, na který to tady není vidět. 

Odkaz ke komentáři

Potkáváte někdo v hodinkách na dýnku taky natisklý datumy? Na to jaký to byly z venku hujdy jsem se divil, že v nich asi nikdo ještě nebyl (dýnko ani nešlo povolit). Ještě jsem otevřel černý potapěče a tam byl pro změnu nalepenej oranžovej štítek (jak menší cenovka) s natisklým rokem 98, měsíc si nepamatuju, ale docela mě to překvapilo...

post-26116-0-86267000-1476186144_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se taky po létech pustil do své první renovace. Koupil jsem dva poloaukrovraky a vrhnul jsem se do toho.

( .... )

Takže dost řečí, fotky jistě věrně zobrazují výsledek mé kvalitně odvedené práce.

Nádherná práce - obdivuji jak výsledek, tak trpělivost :-) Nechtěl bys nám popsat svůj postup více do detailu? :-)

Odkaz ke komentáři

Aha a já si říkal, jestli to nemohlo být značení z fabriky jako datum kompletace, člověk se pořád učí. Vyrytý čísla v dýnku jsem už našel mockrát a věděl jsem, že jsou od hodinářů, ale natisklý právě zatím nikdy...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Usoudil jsi celkem správně, je to datum....

A zkus ho nastavit vytažením korunky a otáčením sní, jako při nastavení ( seřizování) času, datum ti tam sám přeskočí...

Edit: HappyCz Nevím, ale tohle mi jako od hodináře nepřijde. Ty to tam ryli v dávných časech... A jinak ne takto... Tohle vypadá opravdu jako z fabriky... Ale mohu se plést...

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Ďakujem. :) A teraz ďalšie otázky... Ako hodinky spoznajú, či má mesiac 30/31 dní? Ten vonkajší kruh s číslicami je ošúchaný, dá sa nejako vymeniť. A posledná, remienok, ktorý som k nim dostal vyzerá ako za 5 korún, aký by ste mi odporúčali vy?

Dny to opravdu nepozná, musíš to ručně přetočit...

Vnější Lunetu si tu na fóru musíš poptat ( ale pochybuji, že ji někdo má navíc... ) nebo koupit přes net... jinak je nacvakávací..

Ale spíš hledej na netu...

Z fabriky ji asi delší dobu neseženeš ...

Řemínek/tah si tam snad můžeš dát jakýkoliv.. Projeď si to tu a uvidíš...

Vše je tu již hezky X krát vypsáno .... :0)

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...