Honza.manta Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Armovak je z PS2.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Po dlouhé době na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 12 minutami, Lacifer napsal: Po dlouhé době na ruce Mám Sporty se stejnou vteřinovou ručičkou. Docela by mě zajímalo, jestli je to už z výroby, nebo by tam měla vždy být správně oranžová vteřinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 48 minutami, lukassob napsal: Mám Sporty se stejnou vteřinovou ručičkou. Docela by mě zajímalo, jestli je to už z výroby, nebo by tam měla vždy být správně oranžová vteřinovka. Tuto otázku musí odpověďet nějaký zdejší odborník, v Primkách se neorientuji, tyto se ke mě dostaly výměnou, a nevím jestli se v nich někdo pošťoural Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Lacifer: ta vteřinovka patří k PS 2.2 zelené indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Před hodinou, Daftra napsal: Lacifer: ta vteřinovka patří k PS 2.2 zelené indexy. Díky za info, takže se v nich v minulosti někdo vrtal, vypadaly věrohodně, njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 (upraveno) Díky moc všem za odpověď,zamiloval jsem si PS2.a začínám je sbírat,tyhle hold budou "raritka" ;0) Upraveno 31. března 2022 uživatelem Bzuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 (upraveno) Vzhledem k tomu že žiju trošku daleko bude to těžké ale jdu do toho! :0) Upraveno 31. března 2022 uživatelem Bzuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 2 minutami, Bzuk napsal: Díky moc všem za odpověď,zamiloval jsem si PS2.a začínám je sbírat,tyhle hold budou "razítka" ;0) Pořiď si Prim biblu, bez ní to nejde. Najdeš v ní spoustu vědomostí a hlavně fotek téměř všech typů Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Můžeš poslat odkaz prosím,stáhl jsem si nějaké katalogy ale knížka je knížka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 https://forum.chronomag.cz/topic/122088-kniha-primky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Super, díky pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 V 31. 3. 2022 v 5:13, lukassob napsal: Odhadl jsi to dobře, vteřinová ručička je z předchozí verze Sportů s oranžovými indexy, armovací kroužek asi z mysliveckých PRIM, strojek z nějakých starších Primek. Má to nějakou "cenu je ""vrátit"" do původního stavu""(ty vole ty znaky mi daly ;0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 V 31. 3. 2022 v 5:13, lukassob napsal: Dík,budu si je hold chránit jako"práci Maďara," ;0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Šlapou perfektně,asi dobrý hodinář a štěstí taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kracvo Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Dobrý den. Dostaly se mi do ruky tyhle Prim S.2. studoval jsem po internetu a nějak se s hodinkami učím. Zatím mám jen Junkers Quartz takže nic moc neznám a neumím. Chtěl bych se vás zeptat co by jste o těchto P.s.2 řekli? Přijde mi že třeba ciferník je nějakej neoriginální. Řemínek jasně ten jsem dal já... Další věc na kterou bych se chtěl zeptat jestli se dají nějak regulovat. Předbíhají se tak o deset minut za den a to mi přijde už docela dost... Děkuji! Jinak moc pěkné a poučné fórum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Ahoj! Mně přijdou v pořádku a co se regulace chodu týče, samosebou to s ohledem na stav (vyčištění a promazání strojku) lze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Kracvo: číselník je jak má být, falzifikát z ČLR vypadá trošku jinak, ručky jsou takový jaký mají v tomto typu být, pouzdro je zachovalý, luneta je správně, sklíčko by zasloužilo přeleštit. Stroj bude 68.4, už není ozdobně broušený, typ je vyražený pod setrvačkou, tak se podívej. Mohl by být taky kal. 64 ale dýnko by pak mělo mít údaj o tlaku 0,4 MPa. Těsnění pod víčkem na vyhození. Korunka musí mít mírně vypouklé čelo, ne rovné. Není pořádně vidět. Za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kracvo Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Moc Vám děkuju. Kde by se dalo nové těsnění sehnat? Obdivuji vědomosti jiných! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se